- 31 Temmuz 2012
- 640
- 23
- 68
selam aranıza yeni katıldım.öncelikle benim gibi bebek özlemi çeken,hamile olan ve evlat sahibi olan anne ve anne adaylarına Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etmesini temenni ederek başlamak isterim.4 yıllık evliyim 2 senedir bebek istiyoruz bu iki sene zarfında pco lu olduğumu öğrendim ve iki başarısız tüp bebek uygulaması geçirdim,glukofen kullanıyorum ve bu ayın 25 ine denk geliyo soğan kürüne başlıcam.daha önce soğan kürüne başlamıştım ılıkken kolay içiliyo bi problem yok ama soğuyuup beklettikten sonra içme gafletinde bulundum o kadar çok iğrendimki 2 ay soğan kelimesi bile miğdemi bulandırdı size tavsiyem ılık ve taze için soğuyunca kokusu ve tadı keskinleşiyo,taze ve ılık rahat içiliyo,umarım bu ay tamamına erdiririmbu kürün
Arkadaslar hepinize merhaba,bende de 8 aydır korunmamamiza ragmen sonuc alamadım, esimin test sonuclari da normal, son doktor kontrolümde hormon testlerimde LH ve FSH sırasıyla 7.75 ve 8.15 çıktı, ve bir polip olduğunu söyledi,polipi almamız lazım dedi ve sonrasında yumurtlama tedavisine başlarız dedi LH ve FSH sonuclarına göre yumurtlamam yavasmis ,benim sorum su olacak sogan kuru uygulasam polipi yok edip hamile kalmama yardımcı olur mu? Okuduğum kadarıyla polip engellermis ve düşüğe sebep olabilirmiş, Allah hepimizin yardımcısı olsun, ve hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Arkadaslar cevap verecek olan yok mu ?
Geçen ay bende kullandım ama bugün adet oldum. Bnede adet düzensizliği yok aslında ama denemek istedim yinede. kullandığım süre de hiç akıntım olmadı, olağan yumurtlama akıntısı dışında, tekrar kullanmayı düşünmüyorum açıkçası.
canım güzel haberleri alırız inşallah,bu sayede emeklerimizin boşa gitmediğini bu kürün faydasının olduğunu görürüz hep birlikteCanim, ilk kürde benim de akıntı, lekelenme vb. olmamıştı. Ama 2. kürde belirgin bir sekilde kahverengi akıntılarım oldu. Sakın birakma, ikinci küre de devam et. Benim 2. si bugun bitti. Bakalim 26 sinda belli olacak bebis var mi yok mu
canım güzel haberleri alırız inşallah,bu sayede emeklerimizin boşa gitmediğini bu kürün faydasının olduğunu görürüz hep birlikte
Arkadaslar simdi biri bana bu kuru nasil yapacagimizi anlatsa cok memnun kalacam, kimin ne dedigi belli degil. adetin 7.ci gunu baslayip 21 gun boyunca sabah aksam yemeklerden once mi icecez 15 gun boyuncami yapacaz...
Arkadaslar simdi biri bana bu kuru nasil yapacagimizi anlatsa cok memnun kalacam, kimin ne dedigi belli degil. adetin 7.ci gunu baslayip 21 gun boyunca sabah aksam yemeklerden once mi icecez 15 gun boyuncami yapacaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?