canım bende bu siteye yeni katılanlardanım bende 2yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz bende bir ay önce polip ameliyatı geçirdim korkma ol bence sende polip rahimde bebeğin oluştuğu yerdeymiş bu yüzden bebek olsa bile düşüğe sebebiyet verirmiş bende aldım zor bir mesele değil korkma olArkadaslar hepinize merhaba,bende de 8 aydır korunmamamiza ragmen sonuc alamadım, esimin test sonuclari da normal, son doktor kontrolümde hormon testlerimde LH ve FSH sırasıyla 7.75 ve 8.15 çıktı, ve bir polip olduğunu söyledi,polipi almamız lazım dedi ve sonrasında yumurtlama tedavisine başlarız dedi LH ve FSH sonuclarına göre yumurtlamam yavasmis ,benim sorum su olacak sogan kuru uygulasam polipi yok edip hamile kalmama yardımcı olur mu? Okuduğum kadarıyla polip engellermis ve düşüğe sebep olabilirmiş, Allah hepimizin yardımcısı olsun, ve hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Arkadaslar cevap verecek olan yok mu ?
ama benımkı hem duzensız ılk oldugum gunden berı duzensız hapla duzenlıordum bırkınca duzensız oluo
slm arkadaşım benim de düzensiz hep hayıt tohumu içmeye başladım iyi geliyomuş ve hamiş olmak içinde iyiymiş.kokusu faln yok tadı iyi sende içebilirsin.bana da düzensizlik var diye hep yasmin verdiler ama ben kullanma taraftarı olmadım.bir de bunu deneyelim bakalım hayırlısı inş
canım bende bu siteye yeni katılanlardanım bende 2yıldır evliyim 1 yıldır korunmuyoruz bende bir ay önce polip ameliyatı geçirdim korkma ol bence sende polip rahimde bebeğin oluştuğu yerdeymiş bu yüzden bebek olsa bile düşüğe sebebiyet verirmiş bende aldım zor bir mesele değil korkma ol
slm bayanlar şu soğan kürü tarifini yazabilirmisniz bu arada aranıza yeni katıldm.
inşallah faydasını görürsün canım, arkadaşlar, kimse yazmayacak mı? eminim uzun süre kullanmış olanlar vardır, tecrübelerinizi paylaşır mısınız? ne zaman başlamalıyım?
ımmmm pardon sen ikinciyi soruyorsun.
adete 10gün kala başlanıyorrr
yani 2. adetim bitecek 3. ye mi 10 gün kalacak? 2. 10 gün olamaz çünkü!
deneyimli biri olarak ben yardımcı olayım canım sana.ilk kürü yaptıktan sonra adet oldum.bundan sonraki adetime 10 gün kala bir hafta daha yaptım.şimdi iki aylık hamileyim:)ama günü gününe uyguladım.hiç aksatma yani.umarım sonuç alırsın.
teşekkürler canım, ama kafam karışık hala, bana tam tarih söyleyebilir misin? şimdi 8 ağustosta regl oldum. ne zaman başlamalıyım 2. küre?
teşekkürler canım, ama kafam karışık hala, bana tam tarih söyleyebilir misin? şimdi 8 ağustosta regl oldum. ne zaman başlamalıyım 2. küre?
inşallah faydasını görürsün canım, arkadaşlar, kimse yazmayacak mı? eminim uzun süre kullanmış olanlar vardır, tecrübelerinizi paylaşır mısınız? ne zaman başlamalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?