ayrica bazilari regl in son günü baslanmali diyor bazilari regl in bitiminden 7. gün de baslanmali diyor. saracoglu nun sitesinde ise ; bitiminden 7 gün sonra demis. kisiye kalmis bir sey.
arkadaşlar ben hamileyimmmm ... soğan suyu mucizesi tek kelimeyle çok mutluyummm .. olmayanlar bu kürü mutlaka denesinnn
evet asya anlatirmisin probleminiz varmiydi ne zamandir olmuyordu? ilk denemendemi hamile kaldin?
bizde hic sorun yok ama ben iciyorum bugun 5.gunum
ben de 10 gündür içiyorum. 1 elime soğan suyunu 1 elime de vişne suyu alıyorum bi dikişte soğan suyunu bitiriyorum nefes almadan vişne suyunu içiyorum böylelikle tadını ve kokusunu pek almıyorumm. eğer nefes alırsam çıkaracak gibi oluyorum... inşallah allah dualarımızı kabul eder....bebek verir bizlere de..
arkadaşlar ben hamileyimmmm ... soğan suyu mucizesi tek kelimeyle çok mutluyummm .. olmayanlar bu kürü mutlaka denesinnn
arkadaşım bende 15 gün uygulamıştım soğan kürü onun ardından 10 gün gecikme sonrası iltihap gib bir kaç gün akıntı ve aralıklarla kan geldi yani peçeteye bulaştı olup olmadığımı kestiremedim. Ondan sonra bi 4 gün kadar soğan kürü içtim grip olmasaydım 7 üne tamamlayacaktım ama fena grip olunca bıraktım. Ayın 27 sinde acayip göğüslerim şişti hiç o kadar hissetmemiştim hafif akıntı geldi ve geceye doğru kan o günden beri adet oluyorum yoğun biçimde nasıl oldu anlamadım iyice bozuldu adet düzenim zaten çok da düzenli değildi. Acaba diyorum gripkeen bitki çayları içtim ada çayı kekik karanfil onlarmı söktürdü öyleyse o akıntı şeklinde gelen neydi anlayamadım yani sende gelişmeleri yazarmısın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?