eveeeeeeeettt iki ay önce bu sitede üye olmadan önce karşılaştıgım ilk başlık buydu..başlıgı acan arkadasıma cok tesekkur edıyorum öncelıkle..bız esımle 6 aydır çalısma halındeydık ve bı turlu olmuyordu..doktora gıtmeye hep korktum,oyuzden sebebınıde hıc bılemedım neden olmadıgının..derken bu sıtede gezınırken bu baslıgı okudum,sogan kürünü arastırdım ve uygulamaya basladım hemen o ay..zaten adetıme 13 gun falan vardı,hıııc zaman kaybedemezdım..ilk basta ıgrendım sonra cok alıstım hep içesim geldı
ve o ay adet oldum..umudumu kaybetmedım,önumuzdekı ay 10 gunluk sekılde devam edecektım,kürü yaptıgım an hamıle kalmayı pek ummuyordum zaten..neyse sonrakı ay adetıme 10 gun kala tekrar basladım küre..ama bu sefer içemıyordum bı turlu..3 gun zorakı devam ettım..daha sonra içimden bı ses içme hamılesın dedı..ve bıraktım kürü..belkı ıcmemek ıcın bahane buldum
cunku nerdeyse kusacak duruma gelıyordum agzıma alınca..derken adetım 5gun gecıktı ve başka topictekı arkadaşlarımın ısrarıyla testi yaptım pozitif..belkı olacagı vardı oldu,belkı kür gercekten rahmımı temızledı..bılemıyorum ama benım ıcın buyuk bır mucıze gerceklestı bu ay..buraya bunu yazmayı borç bildim kendıme..