gecmiş olsun tatlım..ben adet in 7günü yani bittikten sonra die biliyorum..hastalığın yakınsa bekle istersen cnm
gecmiş olsun tatlım..ben adet in 7günü yani bittikten sonra die biliyorum..hastalığın yakınsa bekle istersen cnm
canım 2 su bardağı klorsuz suyu kaynatıyosun 1 ortaboy soğanı içine atıyosun 5dk kaynatıyosun ılıdıktan sonra 15 gün boyunca günde 2 kere aç karna içiyosun adetin bitince başla 15gün devam et..
İNŞALLAH canım..bende bugün başladım hayırlısı ALLAHın izniyle..
ALLAH şifa versin canımm..kaç yıllık evlisin ne kadardır dşünüosun kaç yaşındasın ben 29 yaşındayım 1 yıllık evliyim d.kontrol kullandım 7-8 aydırda bebek düşünüoruz aralık gibi dr gittim ama erken daha dedi karnımdan ultrasonla baktı herşey normal miyom fln yok dedi..ama olmadı henüz incirkürü ve çörek otu macunu denedim bi sonuc alamdım soğan küründede olumlu sonuclar okudum denemekte fayda var..
anladım canım hayırlısı olsun İNŞALLAH bu ay sevincli haber alırsın..canım bişi sorcam bu sperm sayısı için ve ve senin tahlilin için kadındoğumamı gittiniz yada ürelojiyemi hangi bölüm bakıyo bunlara ben pek bilmiorum hani gitmek istesem nerden randevu alcam..
teşekkürler tatlım çok sağol..
rica ederim canım inşallah güzel haberler veririz birbirimize.
canım süt hormonu hakkında bi bilgim yok ama kiste iyi geldiğini çoğu kişiden duydum bende adet bitiminde yaptım soğanı bu ay hamile olduğumu öğrendim iki ay denedik olmamıştı.......:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?