teşekkür ederim canım ben10 aydır bekliyordum soğan kürünü ben nisan ayında yaptım ama o ay olmadı ben daha önceden bir doktora gitmiştim 6 ay kadar önce bana doktor rahim t şeklinde dedi ama ben bunu nasıl kafaya taktım sitres yaptım mayıs 11 de aret kamara muayene oldum bana rahim normal dedi ben rahatladım birde o gün rahim filmi çektirdim önce allahım izniyle oldu tabi ama rahim filminin etkisi oldu diye düşünüyorum darısı isteyenlerin başına belirti olarak sadece biraz iştahım açıldı en çok dün hisstettim açlık hissini zaten hamile olduğumu görünce şokk geçirdim ve ağlamaya başladım ama sevinç gözyaşları oldu tabi:)
hamileyimmmm kızlar valla inanamıyorum şimdi test yaptım pozitifff çıktı allahım olmayan herkese versin
canım geç döllenmemidir bilemem ama bi kez daha kan tahlili yaptırmalısın bence... ilk günler beta hcg az oluyomuş ama her yeni gün 2 katına çıkıyomuş, tekrar yaptır kan testini mutlaka
Canım çok tebrik ederim. Sağlıkla, mutlulukla kucağına alırsın inşallah. Darısı isteyen tüm arkadaşlarımızın başına.
hamileyimmmm kızlar valla inanamıyorum şimdi test yaptım pozitifff çıktı allahım olmayan herkese versin
canım tebrik ederim inş. kucağınada almak nasip eder bişey sorucam ben şimdi adet oldum aşılama yaptık tutmadı negatif aldım sonucu bugün sabahda adet oldum şimdi soğan kürüne ne zaman başlayım canım sen nasıl kullandın anlatırsan sevinirim
tatlım sanada tebrikler maşallah ne güzel haberler alıyoruz valla sanada sorayım tatlım adetimin 1. günü şimdi soğan kürüne ne zaman başlayım tatlım sen nasıl kullandın ne zaman başladın
valla saraçoğlu adet bittikten 10 gün sonra diyo videosu var googlede bulursun inşallah işine yarar benim işine yaramadı diye düşünüyorum
teşekkürler canım..adetim bittikten 1 hafta sonra içmeye başladım..15 gün içtim canım
Evrimcim nasilsin tatliim bebisin nasil hamislik nasil gidiyor. Epeydir gorusemedik ben arada bakiyordum seni ve samati goremeyince cikiyordum. Sende epeydir yazmiyorsun samati hic goremiyorum zaten . Benim dun ve bugun sinavlarim vardi 10_15 gundur evden cikmadan calistim , cok sukur iyi gecti simdi rahatim istedigim kadar nette vakit gecirebilirim oleeyyyy
Canım ben de sizi göremeyince bakıp çıkıyorum bu konudan. Bebek iyi çok şükür, ama benim gebelik biraz zor geçiyor, bulantılar çok zorluyor. Hayırlısı inşallah, Rabbim feraha erdirir inşallah. Sınavlarının iyi geçmesine çok sevindim, tebrik ederim. Sen ne yapıyorsun, kürlere devam mı? Dualarımdasınız hep, sizi seviyorum....
arkadaslar aranizda hamile kalmakta zorluk cekipte agnucaston tb yada hayit yada herhangi bir yontemle hamile kalan varmi sizlern yorumlari daha öemli yumurta buyumeme sorunum varbenim ilglen$nz cok mutlu olurum birde eşimin spermleri hareketsiz ne yapmamız lazım tecrübeliler lütfen yazın
Caniim allah yardimcin olsun insallah bu gunlerini kolaylikla atlatirsin. Ben gecen ay sogan kuru yapmadim , corekotu kuru yaptim bu ay adetim gelirse bu ay yine corekotu kuru yapicam. insallah bu ay gelmez bende burdan hamileligimi ilan ederim. :)))
kızlar ben adetimin 7. fünü başlayıp bu kürü 15 gün uyguladım 31 mayısta bıraktım. batım 9 haziran bu kür sadece 15 günmü uygulanıyordu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?