İnşallah canım benim İnan yürekten dua ediyorum, aynı seyleri yaşadığım İcin çok iyi anlıyorum, allahım tez vakitte saglicakla muradınızı versin
ya aslına şöyle anlatayım benim adetim normalde hep 4 5 gün önceden gelir mesela ayın 25 olduysam diğer ay 20 21 gibi olurum son adetim mayı 2 bu gün tam 30 gün oldu merak ediyorum ama bilemiyorum işte ben yumurtlama günümü 14 gün olarak düşündüm ayın 21 kanda baktırdım yoktu ee 30 gün oldu o zaman yumurtlama 17 yada 18 gün olmuş olması lazım acaba o zaman rahime yerleşmemiş olabilirmi
KIZLAR Allah aşkınıza bana bi akıl veri tam 14 gündür adet olamıyorum bu ay soğan kürü ve rahim filmi çektirdim.test yaptım 9.günde çooookkkk silik bi 2. çizgi ama böle gölge gibi dayanamadım sonra aynı gün kanda bakındım sonuçç 2,0 çıktı dr yok dedi gebelik.İyi de tam 14 gün oldu adet olmayalı acaba geç döllenme olmuşmudur ? geç döllenme olsa bile 9 günde çıması gerekmezmiydi ? korkumdan birdaha testte yapamıyorum.. sizce soğan kürümü geçiktirdi adetimi yoksa test yapsam mı? Allah aşkına bişey deyin .....((
Canım benim aceleci davranmissin bencesuan kanda baktir varsa kesin çıkar ama 21.gün cikmayabilir. Yumurtlama tahmin ettigin gün olsa bile kanda degerin yükselip kendini göstermesi 8-10 gün. Aynı şeyi ben yaptım Dr um adetin 23.gunü progesteron baktirin bana haber verin demişti çok bilmiş ben progesteronla birlikte bHCG de baktirdim, 0,1 cikti bu ay da olmadı diye baya üzüldüm adetim gecikince dediğim gibi 5 gün falan geçiminde test yaptım çift çizgi , ertesi gün bHCG baktirdim 10043 cikti. Daha 15-20 gün önce birebir yasadım. O zaman sen normalde erken adet oluyosan suan 3-4 gün gecmis, test yap istersen, umarım güzel haber verirsin  bu ay ilk kez soğan kürü uyguladiysan gecikebilir, geciken arkadaslar olmuş, ben o yüzden demiştim hayal kırıklığı yasama diye, hadi hayırlısı haberdar et bizi de 
Arkadaslar coook teşekkür ederim güzel dilekleriniz İcin inşallah en kısa zamanda darısı basınıza, burası iyiki var birbirini görmeden de sıcacik iliskiler kurup paylasabiliyoruz:) daha önceki sayfalarda epey uzunca hikayemi yazmıştım aslında, gecen yıl Mayıs Haziran gibi korunmayı bıraktık Aralık'ta hamile oldugumu öğrendim bozulmuş gebelik gelismiyo dendi ve kürtaj oldum tabi o hamileliğimde klomen kullanmıştım çünkü 4-5 ay olmayınca hemen farklı arayışlara girdim malesef hüsranla sonuçlandı, 3 ay tekrar korunduk sonrasında soğan kürünü duydum ve korunmayı bıraktığım ay uyguladım aynı ay hamile kalmışım hiç beklemiyodum. Belirtim çok fazla olmadı benim sadece adetim gecikti göğüslerim şişip ağrımaya başladı ve adet olacakmış gibi kasıklarım agriyodu. Zaten erken gebelik belirtilerinin adet belirtileriyle çok benzer olduğunu söylüyorlar. 5-6 gün sonra test yaptım çift çizgi cikti, kan verdim sonra dr a gittim, kese var haftaya bakalım bebeği ve kalp atışını görmemiz lazım dedi. 10 gün sonra gittiğimde kese var boş gorunuyo boş gebelik de olabilir, bebek haftaya da görülebilir dedi. O bir haftayı aglayarak bekledim boş gebelik diye Allah ima şükürler olsun dün gördük, yani eğer ilk anda görülmezse üzülmeyin panik olmayın.
Ben de de pcos vardı ve bu 3 aylık bekleme döneminde 10 kiloya yakın kilo verdim. Arkadaslar kilo problemi de bazı seyleri zorlaştırıyor varsa önce onu halledin, sonra soganla destekleyin ben soğan a çok inanıyorum artık, zaten ac karnına düzenli yapınca kilo vermeye de yardımcı, iştah kapatiyo. Dualarım sizinle, en kısa zamanda güzel haberlerinizi paylaşın inşallahYardmci olabileceğim birsey olursa seve seve,herzaman yannzdayim
KIZLAR Allah aşkınıza bana bi akıl veri tam 14 gündür adet olamıyorum bu ay soğan kürü ve rahim filmi çektirdim.test yaptım 9.günde çooookkkk silik bi 2. çizgi ama böle gölge gibi dayanamadım sonra aynı gün kanda bakındım sonuçç 2,0 çıktı dr yok dedi gebelik.İyi de tam 14 gün oldu adet olmayalı acaba geç döllenme olmuşmudur ? geç döllenme olsa bile 9 günde çıması gerekmezmiydi ? korkumdan birdaha testte yapamıyorum.. sizce soğan kürümü geçiktirdi adetimi yoksa test yapsam mı? Allah aşkına bişey deyin .....((
hamileyimmmm kızlar valla inanamıyorum şimdi test yaptım pozitifff çıktı allahım olmayan herkese versin
hamileyimmmm kızlar valla inanamıyorum şimdi test yaptım pozitifff çıktı allahım olmayan herkese versin
Canım bence yarın kanda da baktir, bir de nacizane küçük bı öneri Dr randevunu 1 hafta 10 gün sonraya al, benim gibi panik olma hemen gittim bisi göremeyince yıkıldım resmen, senn de illa gorunmicek die bisi yok tabi ama biraz sabırlı Sakin ilerlemenin faydası varmış onu öğrendim 
monday tebrik ederim peki sen soğan kürü mü yaptın bu ay.ve belirtilerin varmı adet öncesi.
ayrıca ne kadar zamandır istiyordun.inşallah kandada netleşsin ve sağlıcakla kucağına al
merhabalar,
ben de soğan kürü yapanlardanım kızlar ve inanılmaz memnun kaldım, şöyle ki başladıktan 1 hafta sonra bağırsaklarıma bir hal oldu, tuvalete zor yetişiyorum, ve nasıl bir iltihap dökülüyor anlatamam, 15 günlük kür bitti ama tuvalet etkinliklerim bir hafta daha sürdü,
ben ne kadar uyursa uyusun, bitkin halsiz uykusunu alamayan biri idim, özellikle her yemekten sonra kafamı tutamazdım, sarımsak ve soğan yemişsem salata içinde bile olsa migrenim tutardı, ya afyon yutmuş gibi birşey olurdum kızlar, ama geçen haftalarda o iltihapları dökdükçe hafifledim, kendime geldim, yeniden doğmuş gibiyiiiimmmm
benim adetlerim de hep düzensizdir, ne zaman gelir bilmiyorum ama umarım o da gecikmezbebiş de istiyorum ayrıca, , monday senin de kuzunu kucağına almayı nasip etsin Allah, darısı başımıza inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?