Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım ben10 aydır bekliyordum soğan kürünü ben nisan ayında yaptım ama o ay olmadı ben daha önceden bir doktora gitmiştim 6 ay kadar önce bana doktor rahim t şeklinde dedi ama ben bunu nasıl kafaya taktım sitres yaptım mayıs 11 de aret kamara muayene oldum bana rahim normal dedi ben rahatladım birde o gün rahim filmi çektirdim önce allahım izniyle oldu tabi ama rahim filminin etkisi oldu diye düşünüyorum darısı isteyenlerin başına belirti olarak sadece biraz iştahım açıldı en çok dün hisstettim açlık hissini zaten hamile olduğumu görünce şokk geçirdim ve ağlamaya başladım ama sevinç gözyaşları oldu tabi:)
ya arkadaşlar beni ndoktorum tam 1 aylık hamilesin dedi kan değerim 3329,7 bir aya göre fazla değilmi ikiz falan olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum ultrasyonda daha gözükmedi
bence ikiz ihtimali olabilir, çünkü 4-5 haftalık bi bebiş için fazla bi değer rabbim isteyen herkese ve de bana da ikiz nasip eder inş, çok istiyorum ikizim olsun,hele de biri kız biri erkek olursa ohhhh değme keyfime
Merhaba kizlar bu ay sogan kuru yapmadim . Adetim 5 gun gecikti idrar da negatif cikti kan testi yaptirdim beta hcg 0.100 cikti doktorum yoktu soramadim. Sizce bu sonuc nasil yorumlanir. Daha once adetim hic bukadar gecikmemisti
ya arkadaşlar beni ndoktorum tam 1 aylık hamilesin dedi kan değerim 3329,7 bir aya göre fazla değilmi ikiz falan olabilirmi cevaplarınızı bekliyorum ultrasyonda daha gözükmedi
Canım pozitif olması için 5'in üzerinde olması gerekiyor ama çok erken olduğu için böyle çıkmıştır belki, görüşebildin mi dr.la?
Evet canim gorustum doktorla dediki, "birkacgun sonra tekrar bakalim bazen bazi kisilerde boyle olabiliyor, sali yada carsamba tekrar kan tahlili yapalim." dedi. Bende simdi heyecanla ve sabirsizlikla carsambayi bekliyorum simdilik adetim hala gelmedi ,rabbimden hayirlisini diliyorum.
Pegasu kardeşim inşaAllah seninde hayırlı haberlerini alırız çarşamba günü,Rabbim gönlündekini nasip etsin şu mübarek Cuma gününde...
İnşaAllah pegasu kardeşim senin heyecanın bizede geçti bu mutluluğun devamı gelir inşaAllah...
Evet canim gorustum doktorla dediki, "birkacgun sonra tekrar bakalim bazen bazi kisilerde boyle olabiliyor, sali yada carsamba tekrar kan tahlili yapalim." dedi. Bende simdi heyecanla ve sabirsizlikla carsambayi bekliyorum simdilik adetim hala gelmedi ,rabbimden hayirlisini diliyorum.
Canım hadi hayırlısı inşallah!!! Bu aralar takıldığım bütün forumlarda beraber gebelik istediğim arkadaşlarım hamile kalmaya başladı bir bir, sanki hepimiz birbirimiz bekliyormuşuzsenden de güzel haber bekliyorum, inşallahhhhhh!!!
Canım inşaAllah hamilesindir 20 dakikadan sonraki sonuçlara itibar etmeyin diyende var,hamilelik olmasa 2.çizgi belirmez diyende var Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah ama seni çok iyi anlıyorum bi keresinde aynını bende yaşadım ama bi kaç gün sonra malesef kırmızıları gördüm
Canim bende hergun boyle diken ustunde gibiyim kirmizilarim geldi gelicek diye napiim elimde degil heyecan yapiyorum insallah gelmezde bu 8 yillik cocuk hasretim biter. Canim sen nezamandir cocuk istiyorsun sendede pko mu var?Bende vardi sogan kuruyle temizlendi Allahima sukur