Arkadaslar coook teşekkür ederim güzel dilekleriniz İcin inşallah en kısa zamanda darısı basınıza, burası iyiki var birbirini görmeden de sıcacik iliskiler kurup paylasabiliyoruz:) daha önceki sayfalarda epey uzunca hikayemi yazmıştım aslında, gecen yıl Mayıs Haziran gibi korunmayı bıraktık Aralık'ta hamile oldugumu öğrendim bozulmuş gebelik gelismiyo dendi ve kürtaj oldum tabi o hamileliğimde klomen kullanmıştım çünkü 4-5 ay olmayınca hemen farklı arayışlara girdim malesef hüsranla sonuçlandı, 3 ay tekrar korunduk sonrasında soğan kürünü duydum ve korunmayı bıraktığım ay uyguladım aynı ay hamile kalmışım hiç beklemiyodum. Belirtim çok fazla olmadı benim sadece adetim gecikti göğüslerim şişip ağrımaya başladı ve adet olacakmış gibi kasıklarım agriyodu. Zaten erken gebelik belirtilerinin adet belirtileriyle çok benzer olduğunu söylüyorlar. 5-6 gün sonra test yaptım çift çizgi cikti, kan verdim sonra dr a gittim, kese var haftaya bakalım bebeği ve kalp atışını görmemiz lazım dedi. 10 gün sonra gittiğimde kese var boş gorunuyo boş gebelik de olabilir, bebek haftaya da görülebilir dedi. O bir haftayı aglayarak bekledim boş gebelik diye Allah ima şükürler olsun dün gördük, yani eğer ilk anda görülmezse üzülmeyin panik olmayın.
Ben de de pcos vardı ve bu 3 aylık bekleme döneminde 10 kiloya yakın kilo verdim. Arkadaslar kilo problemi de bazı seyleri zorlaştırıyor varsa önce onu halledin, sonra soganla destekleyin ben soğan a çok inanıyorum artık, zaten ac karnına düzenli yapınca kilo vermeye de yardımcı, iştah kapatiyo. Dualarım sizinle, en kısa zamanda güzel haberlerinizi paylaşın inşallah
Yardmci olabileceğim birsey olursa seve seve,herzaman yannzdayim