Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ya benim kafam karıştı şimdi bazı arkadaşlar adet bitimi başlanması gerekir diyo
Bazı arkadaşlar adet bitiminden 7 gün sonra hangisini yapacazki lütfen cevap yazın banada
Bu arada ben 22 günde bi adet görüyorum mesela o ay hamile kaldım bebeğe zararı olur muki?

canım eğer daha küre başlamadıysan adet bitiminden 7 gün sonra başla ama ben hemen adetimin 7. günü başlamistim yanlıs anladigim icin.

merhaba arkadaslar. sanıyorum yaklasık 1 sene öncesinde yazmıştım buraya. az önce okurken o günler aklıma geldi :)

hamile kalmak için birçok şeyi denedim. ( eşimde ve bende sorun yok bunu belirtmek istedim ) bir türlü bebek tutmuyordu.. meğer işin püf noktası ilişki sonrası sağa ya da sola dönük yatıp poponuun altına yastık koymakmış. ben o zamana kadar hep sırt üstü yatıp beklerdim. bu dediğimi deneyince tuttu ve suan Allah'ıma sükürler olsun ki 2,5 aylık hamişim :)

bu bahsettiğim yatış pozisyonunu yine KKdan 2 3 arkadas denedi ve onlarda da tuttu. bir deneyin derim.

hayırlı olsun bebeğin canım. açıkçası pozisyonu ben anlamadım :) şimdi diyelim sağa/sola döndük, popo da yanda kalıyor e nereye koycaz yastığı?

Ya benim kafam karıştı şimdi bazı arkadaşlar adet bitimi başlanması gerekir diyo
Bazı arkadaşlar adet bitiminden 7 gün sonra hangisini yapacazki lütfen cevap yazın banada
Bu arada ben 22 günde bi adet görüyorum mesela o ay hamile kaldım bebeğe zararı olur muki?

Bebeğe bir zararı olmuyor dediler canım. Ben adetimin 7. günü başladım, bu formu açıp hamile kalan arkadaş öyle yazdığı için, birkaç kez ve ısrarla. Ama adete 10 gün kala diyenler de var. Doğrusu da sanırım buymuş ama ben o kadar sabredemedim, hemen başlamak istedim. Adetim de biter bitmez başladım.

arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim.2 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız oldu.olmaması için bir sorun yok ama olmuyor.soğan kürüne başladım bu ay.benimde bugün soğan kürümde 11.günüm..4 gün sonra bitiyor inşallah.bat ım 12 nisan inşallah adet olmam.bu arada Meryem suresini okuyorum hergün.41 gün okunacak.Allah kabul etsin.Bence okuyun rahatlatıyor:KK1:

arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim.2 aşılama ve 1 tüp bebek başarısız oldu.olmaması için bir sorun yok ama olmuyor.soğan kürüne başladım bu ay.benimde bugün soğan kürümde 11.günüm..4 gün sonra bitiyor inşallah.bat ım 12 nisan inşallah adet olmam.bu arada Meryem suresini okuyorum hergün.41 gün okunacak.Allah kabul etsin.Bence okuyun rahatlatıyor:KK1:

Meryem suresinde secde ayeti var cnm, tilavet secdesi yapmayı unutmayın. Ben de 41 gün olmasa da bolca okuyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin, inşallah bebiş haberlerini en kısa zamanda alırız, cümlemize hayırlı evltalar inşallah....

Meryem suresinde secde ayeti var cnm, tilavet secdesi yapmayı unutmayın. Ben de 41 gün olmasa da bolca okuyorum. Rabbim dualarımızı kabul etsin, inşallah bebiş haberlerini en kısa zamanda alırız, cümlemize hayırlı evltalar inşallah....

Amin...yapıyorum tilavet secdesini Allah kabul etsin.

Arkadaşlar ben taze kimyasal gebelik yaşadım..Yani kese falan oluşamadan bitti hamileliğim..Hala adet görmedim..Dr. adet söktürcü verdi..Şu var ki dün gittiğim bir dr. sol yumurtalığımda gelişmekte olan bir yumurta olduğunu ve bende yumurta gelişimi tembelliği olabileceğini söyledi..Daha önce böyle bir sorunum yoktu..Rezervlerim de azalmış haliyle..Yani yumutalarım geç büyüyormuş..Son adet tarihim 13 şubat idi..Bu soğan suyu kürü yumurtaları geliştirir mi sizce ? Çok uzun zamandır duyuyorum ama hiç yapmadım bu kürü şimdiye dek..Yani adet olmadım henüz ama bu kür gelişmekte olan yumurtamın gelişimini sağlar mı ??

tatlım ben bir dönem kullandım ve o dönemlerde 2 kez hamile kaldım fakat düşük yaşadım ve sonucunda kan pıhtılaşması çıktı yani bu soğan kürü çok iyi bişey hem yumurtalıkdaki iltehabı yok ediyo hemde yumurtaların gelişmesindede yardımcı oluyo yumurtalıklarda geç büyüme varsa eğer incir kürünüde tavsiye ederim canım

canım ben adetimin 1. gününde 15. gününe kadar içiyorum sonra içmiyorum.çünkü 28 günde bir adet oluyorum ve yumurtlama günüm genelde 12.14. günler oluyo yani yumurtlama gününden sonra bence içme çünkü söktürürcü özelliği var tutunmuş bebeğede zarar verebilir canım

Soğan kürünü es geçip sadece incir kürünü mü yapsam acaba...Bunda da adet dönemimin şu günü başlayacaksın diye bir kural var mı acaba..??

Soğan kürünü es geçip sadece incir kürünü mü yapsam acaba...Bunda da adet dönemimin şu günü başlayacaksın diye bir kural var mı acaba..??

tatlım int gir ibrahim saraçoğluna orda herşey yazıyo kuzum ona göre uygula....:KK16:

arkadaşlar ibrahim saraçğlunun sitesinden buldum ve kopalıyorumm...akıntılarım çoğladı diyen arkadaşlar bu kürü uyguladıktan sonra akıntılar başlıyomuş temzliyormuş çünkü

Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.

Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. - 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.

Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.

devamını oku: İbrahim Saraçoğlu vaginal akıntı için soğan suyu kürü *-mucize iksirler İbrahim Saraçoğlu vaginal akıntı için soğan suyu kürü *-mucize iksirler

Arkadaşlar ben taze kimyasal gebelik yaşadım..Yani kese falan oluşamadan bitti hamileliğim..Hala adet görmedim..Dr. adet söktürcü verdi..Şu var ki dün gittiğim bir dr. sol yumurtalığımda gelişmekte olan bir yumurta olduğunu ve bende yumurta gelişimi tembelliği olabileceğini söyledi..Daha önce böyle bir sorunum yoktu..Rezervlerim de azalmış haliyle..Yani yumutalarım geç büyüyormuş..Son adet tarihim 13 şubat idi..Bu soğan suyu kürü yumurtaları geliştirir mi sizce ? Çok uzun zamandır duyuyorum ama hiç yapmadım bu kürü şimdiye dek..Yani adet olmadım henüz ama bu kür gelişmekte olan yumurtamın gelişimini sağlar mı ??

geçmişolsun arkadaşım. dilerim en yakın zamanda sağlığğına kavuşursun ve bebiş haberlerini verirsin :KK66:

hayırlı olsun bebeğin canım. açıkçası pozisyonu ben anlamadım :) şimdi diyelim sağa/sola döndük, popo da yanda kalıyor e nereye koycaz yastığı?

$138980_1.jpg

bu sekilde yatıp yastığı da yattığın yönde poponun altna koyuyorsun :S ama göbeğe doğdu değil daha nasıl anlatayım ki :S

X