Sorma çok sinirim bozuldu idrar testlerine inanmayacağım arrık gerçekten ya. İnşallah olmazsın ya takip et bakalımAllah Allah kız bir önceki test neden çift çizgi çıktı ki o zaman ya üzüldüm vallabenimde bata 4 gün kaldı bir gelişme yok valla bende adet olucam sanırım bakalım bekliyorum
Ben o yüzden 10 Gun de gecikse hic test yapmıyorum kız hiçbirine güvenmiyorum bendeSorma çok sinirim bozuldu idrar testlerine inanmayacağım arrık gerçekten ya. İnşallah olmazsın ya takip et bakalım
Ben de geçen ay aynı seyi yaşadım,tahminim kimyasal olduğu belki sizin de öyle olmuştur hayırlısı olsunBen o yüzden 10 Gun de gecikse hic test yapmıyorum kız hiçbirine güvenmiyorum bende
Benim bugün bitiyorKızlar merhaba. Sogan kurunde 12. günüm persembe akşam bitiyor. Ben biraz erken başlamıştım küre, adet döngüsünün 16. günündeyim. Kasiklarim belim adet olacakmış gibi ağrıyor. Vakit olarak yumurtlama vakti sanırım ama düzenli degil bilmiyorum kesin. Normalde yumurtlama bu kadar ağrılı oluyor mu ya yoksa soğan suyundan mı bilen var mı?
Ben sabirsizliktan erken yaptimBenim bugün bitiyorsiz baya erken başlamışınız ama yumurtlamaya denk gelmesin diye böyle yaptınız? Çünkü İ.Saraçoğlu adet bitiminin 2. Günü başlayın diyor.
Benimde bat 28 ve erkene çekme gibi bir durum bende de olmadı tabi kişiden kişiye değişir etkisi o yüzden kesin olarak birşey söyleyememMerhaba.
Kaç sayfa öncesinden okudum bayağı. İlk defa yazıyorum. Pco sorunum var senelerdr. 26 yasındayım. 4 aylık evliyim. En son 70 gün sonra 23 ekim adet oldum ve bttkten sonra soğan kürüne başladım. Dün ve bugün beyaz şeffaf akıntım çok var. Bu geç yumurtlama belirtisi mi yoksa gebelik olmus olabilir mi. 34 gün geçti adet olalı ama pcodan dolayı zaten geç oluyordum. Soğan kürü yumurtlamayı öne çeker mi. 3 gün öncede akıntımda pembe leke vardı. Düşüncelerinizi paylasır mısınız .bir de Yarın erken gebelk testi yapayım mu
Kürlerde önemli olan gününü tamamlamak diye düşünüyorum. İnşallah yararı olurBen sabirsizliktan erken yaptimBurada okudum adet dönemi baslayan da olmuş ondan başladım. Benim de bugün bitiyor ama yumurtlama konusunda emin değilim ne zaman olduğuna
Insallah öyle olur. Bu ay olmazsa bidahaki aya incir mincir ne varsa hem kendime hem eşime yapıcamKürlerde önemli olan gününü tamamlamak diye düşünüyorum. İnşallah yararı olur
Teşekkürler :)E Erguvann merhabalar bende bu sayfayı epey okudum kürlere karşı biraz temkinliyim çünkü. Herhangi bir kist sorunum yok ama rahme iyi geliyor dendiği için yaptım bu ay. Bu akşam son soğan uyumu içeceğim 15. Gün yani bugün. Erken gelip gelmediğini sormuşsun bat 28 kasımdı benim henüz gelmedi erkene çekmedi yani. Ama gelecek olursa 28den önce haber veririm sana
Zaten nedeni söylemişsiniz pardon :))Teşekkürler :)
Benim de kür bitti beklemedeyim şimdi. Hepimiz için hayırlısı güzel olanı olsun. Sizin kür yapma nedeniniz neydi. Bakalım işe yaramıstır inş
Hem bebek için hem de ufak tefek bilmediğim kist varsa rahim temizlensin diye. İnşallah gönlümüze göre olur 1.5 yıldır bekliyorum o günüTeşekkürler :)
Benim de kür bitti beklemedeyim şimdi. Hepimiz için hayırlısı güzel olanı olsun. Sizin kür yapma nedeniniz neydi. Bakalım işe yaramıstır inş
Hadi yaa . Umarım bu kürle bekleyiş son bulur.Hem bebek için hem de ufak tefek bilmediğim kist varsa rahim temizlensin diye. İnşallah gönlümüze göre olur 1.5 yıldır bekliyorum o günü
Canım öncelikle küre adetten 2 gün sonra başlanıyor saraçoğlu bunu her yerde anlattı neden hâlâ 5 7 gün lafı geçiyor inan anlamıyorum. Daha sonrasında ise bu yumurtlamaya yardımcı yani yumurtlama zamanında içsen de birşey olmaz çünkü yumurta ile sperm yumurtlamadan 6-12 gün sonra dölleniyor. Inanmazsaniz internetten araştırabilirsiniz.Hanımlar bilen beni aydınlatsın yaa 2 bine yakın sayfa var konuda, ara ara cok gecmisten de bugunlerden de yorumlar okudum kafam karıştı. Şimdi bu küre çoğu kişi adet bitiminden 5-7 gün sonra falan başlamış ve 15 gün devam etmis ama hemen yumurtlamaya denk geliyor ve bu kür adet söktürücü etkiye de sahipse döllenen yumurtayı da söküp atmaz mı?
Ben adet biter bitmez başladım 1 hafta oldu yumurtlama günü geldi ve bıraktım korktum açıkçası. Gerci bende mantar gibi enfeksiyon gibi bişey başlamıştı onun icin basladim cok da faydalı oldu ama hamilelik de cok istiyorum..
Ne diyosunuz?
Doğru ya haklısın döllenme zamanını da biliyorum aslında ama kafam karıştı birden. Cok teşekkür ederimCanım öncelikle küre adetten 2 gün sonra başlanıyor saraçoğlu bunu her yerde anlattı neden hâlâ 5 7 gün lafı geçiyor inan anlamıyorum. Daha sonrasında ise bu yumurtlamaya yardımcı yani yumurtlama zamanında içsen de birşey olmaz çünkü yumurta ile sperm yumurtlamadan 6-12 gün sonra dölleniyor. Inanmazsaniz internetten araştırabilirsiniz.
Rica ederimDoğru ya haklısın döllenme zamanını da biliyorum aslında ama kafam karıştı birden. Cok teşekkür ederim
Ben de adet bittikten 2 gün sonra başladım. Çünkü bu kürü öneren Saraçoğlundan böyle duydum. 1.ağız yani. En iyisi adet bitiminde başlamak ve 15 gün tavsiye süresi. Soğanın düşüğe etkisi için önce ortada bir bebek döllenmş bir yumurtanın rahme yerleşmesi lazım. Daha denerken yolun en başındayken nasıl böyle bir etksisi olsun.hem adet bitimi sonra kullnmak adet söktürmez zaten yeni adetten cıkılmış oluyor. Ben 15 günümü tamamladım beklemedeyim su an. Hayırlısı artık :)Hanımlar bilen beni aydınlatsın yaa 2 bine yakın sayfa var konuda, ara ara cok gecmisten de bugunlerden de yorumlar okudum kafam karıştı. Şimdi bu küre çoğu kişi adet bitiminden 5-7 gün sonra falan başlamış ve 15 gün devam etmis ama hemen yumurtlamaya denk geliyor ve bu kür adet söktürücü etkiye de sahipse döllenen yumurtayı da söküp atmaz mı?
Ben adet biter bitmez başladım 1 hafta oldu yumurtlama günü geldi ve bıraktım korktum açıkçası. Gerci bende mantar gibi enfeksiyon gibi bişey başlamıştı onun icin basladim cok da faydalı oldu ama hamilelik de cok istiyorum..
Ne diyosunuz?