Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hayır adet bitimi yeniden adet söktürür demek istemedim öyle bir etkisi olduğu bilinir ya o yüzden dedim. Ben 1 hafta kullanıp bırakmış oldum insallah etkisi olur, enfeksiyonuma cok iyi geldi en azından, amacım da buydu zaten.
İnşallah pozitif haberi verirsin buradan takipteyim

Yumurta ve sperm yumurtlama ertesinde dolleniyor, sizin dediğiniz rahme yerleşmesi, o daha sonra oluyor.
Döllenmeye etkisi konusunda haklısınız, burada cok okudum kullandığı ay hamile kalan. Insallah bizde de ayni şey olur

Ben de için rahat etmesi için söyledim :) inşallah siz de tüm isteyenler

Merhaba benımde soğan suyunda bugün 14. Günüm bugün hafıf kanamam oldu ama devamı gelmedı .ilacsız adet olamıyorum bu ay ılac kullanmadım.en son 9 kasımda adet olmustum yerleşme kanaması olabılır acaba yada ara kanama mı çok merak edıyorum

Inşallah yerleşme kanamasıdır canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bende bu ay 2 gün geciktim bakalım ne olacak ne zaman gelecek beklemedeyim

Kızlar sizde de kasik ve bel ağrısı var mı? Yogun bir adetin ilk günü kadar agrim var, soğan kürü 3 gün oldu biteli

Bazılarında yumurtlamada da hafif lekelenme oluyormuş

Arastırdıgım kadarıyla yerleşme daha cok akıntıyla beraber koyu kıvamlı olurmuş. Soluk pembe ve kahve renginde. Benim bir hafta önce çook az böyle bişey oldu ama bu muydu yumurtlama mıydı başka bişey mi hiç bilmiyorum.

Kızlar selam. Benim bildiğim bir sorunum yok. Soğan kürünü denemek istiyorum bir sorun yapar mı? Sorunu olmayanlar da yapabiliyor mu bu kürü

Kızlar selam. Benim bildiğim bir sorunum yok. Soğan kürünü denemek istiyorum bir sorun yapar mı? Sorunu olmayanlar da yapabiliyor mu bu kürü
Benim bir sorunum yoktu canim bende yaptım bu ay. Bu sorun yaratacağını sanmıyorum oyle olsaydı kimse önermezdi tahminimce bende enfeksiyon falan varsa temizlesin diye yapmıştım bu ay

Benim de çok ağrıdı canım bu ay o yüzden hamile gibi hissettim kendimi. Soğan duyundan olabilir

Ben ovulasyon testi kullandım 15. Günde yumurtlamayı görmüştüm reglimde tam zamanında geldi canım.

Benim de çok ağrıdı canım bu ay o yüzden hamile gibi hissettim kendimi. Soğan duyundan olabilir
Evet ondan olabilir diyorum ben de açıkçası. Meme hassasiyeti de başladı, sanki yüzüstü yatınca rahmimi sert hissediyorum. Hiç de hatırlamıyorum ki hamileyken ne yaşamıştım, şimdi de öyle mi diye kıyaslayamıyorum. Hayırlısı olsun, beklemekten baska yapacak bisey yok
Ben ovulasyon testi kullandım 15. Günde yumurtlamayı görmüştüm reglimde tam zamanında geldi canım.
Normalde düzenli midir adetiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…