Bende sabahları içemiyorum diye sadece akşamları içmeyi düşünüyordum ama çok kararsizim bilemedim ne yapacağımıBen ilk yaptığımda Sadece sabahları içmiştim ama sabah akşam daha mı faydalı olur acaba canım bilemedim
Yanlış hatırlamıyorsam saraçoğlu günde 2 kere sabah akşam diyordu canimBen ilk yaptığımda Sadece sabahları içmiştim ama sabah akşam daha mı faydalı olur acaba canım bilemedim
amin dualarim o yönde ama adetim duzensiz ya umudum yok hem umutsuz olmakda ii aklima artik cok glmiyo bakalim nasipİnşaAllahh gebesindr kuzm
İnşaAllahh canmmamin dualarim o yönde ama adetim duzensiz ya umudum yok hem umutsuz olmakda ii aklima artik cok glmiyo bakalim nasip
İşi şansa bırakmıyım ben de öyle yapayım bu sefer o zamanYanlış hatırlamıyorsam saraçoğlu günde 2 kere sabah akşam diyordu canim
Bence baslamısken tam olsun sabah aksam içelim canımmBende sabahları içemiyorum diye sadece akşamları içmeyi düşünüyordum ama çok kararsizim bilemedim ne yapacağımı
Tamam canım öyle yapalım ben akşamınkini birazdan kaynatmaya başlayacağım yemeğe kadar anca ılırBence baslamısken tam olsun sabah aksam içelim canımm
Şifa olsun canımmTamam canım öyle yapalım ben akşamınkini birazdan kaynatmaya başlayacağım yemeğe kadar anca ılır
Amin hepimize inşallah canım hadi sende kaynatŞifa olsun canımm
Tabi canim yapmışken tam yapalimİşi şansa bırakmıyım ben de öyle yapayım bu sefer o zaman
Tamamen temizlen ondan sonra başla bence canımTabi canim yapmışken tam yapalim. 8.gün ve hala leke leke regli oluyorum yarinmibl başlasam p.tesimi bilemedim
Ozaman p.tesi günü baslayayim canimTamamen temizlen ondan sonra başla bence canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım bende uyguluyorum kürü ve 4. günüm bitti yarın 5.günüm olacak inşallahMerhaba kizlar. Turkcem icin önceden özür dilerim. Ben şu forumu 2009 yil tarihinden itibaren bugune kadar okudum. 2ay devam etti. Arada sogan kurusuna başladim. 1senedir evliyim nisan ayinda dusuk yaptim ve hic korunmadik. Iste 5aydir nisandan itibaren bebiş için ugrasiyorduk. Ben adetimin ilk gununden icmeyi basladim sogan kurusunu. Yani 3 ekimde. Ben 15gun kullandim. Bugun 8ekim hala adet olmadim,cunku bunun büyük ve çok güzel sebebi varmış. HAMILEYIIIIM. mutlaka deneyin. Bu forumicin cok cok tesekkur ederim. Allah umut verenlerden razi olsun
Kız sen benden 1 gün sonra başlamadın mi küre benim bugün 6.günüm bitti yarın 7.gün olacak bir hafta yarın bitecek yani senin nasıl bitti anlamadımKızlarr nasıl gidiyor kürler? Benim bugün ilk haftam bitti. Bir yandan ovulasyon testi yapıyorum. Soğan kürü sayesinde mi bilmiyorum ama bu ay güzel yumurtlamışım sanırım
Bu arada ben ovulasyon testi kullanmıyorum hic yapmak da aklıma gelmedi o yüzden benim yumurtlama nasıl gidiyor hicbir fikrim yok ama seninki güzel olmuş gerçektenKızlarr nasıl gidiyor kürler? Benim bugün ilk haftam bitti. Bir yandan ovulasyon testi yapıyorum. Soğan kürü sayesinde mi bilmiyorum ama bu ay güzel yumurtlamışım sanırım
Doğru ya ben 4 kasım başladım diye işaretlemiştim ama o gün yapamayıp 5 kasımda yapmıştım yani Reglin 10. GünüydüKız sen benden 1 gün sonra başlamadın mi küre benim bugün 6.günüm bitti yarın 7.gün olacak bir hafta yarın bitecek yani senin nasıl bitti anlamadım
Ben bu ay dört bir koldan deniyorum bakalım neler olacakBu arada ben ovulasyon testi kullanmıyorum hic yapmak da aklıma gelmedi o yüzden benim yumurtlama nasıl gidiyor hicbir fikrim yok ama seninki güzel olmuş gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?