Ahahah kız bende diyorum bende mi bir yanlışlık var acaba ben mi yanlış yazdım takvime diyorum tekrar tekrar kontrol ettimDoğru ya ben 4 kasım başladım diye işaretlemiştim ama o gün yapamayıp 5 kasımda yapmıştım yani Reglin 10. Günüydümotive olmuştum ne güzel ilk hafta bitti diye yarın bitmiş meğer sen söyleyince baktım tekrar
Inşallah olur canım rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin insallah hepimizeBen bu ay dört bir koldan deniyorum bakalım neler olacaküç ay öncede kullanmıştım piki yakalamıştım ama olmamıştı bakalım bu sefer olacak mı hayırlısı
İçimdeki bu tez canlılığa engel olamamakAhahah kız bende diyorum bende mi bir yanlışlık var acaba ben mi yanlış yazdım takvime diyorum tekrar tekrar kontrol ettim
Aminn isteyen herkese de bize de inşallah canımInşallah olur canım rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin insallah hepimize
Aslında biz seninle aynı gün başlamışız. Ben gece 3 te yazıp yarın dediğim için senden sonra başlamışım gibi olmuş ama o günün sabahında içmeye başlamıştım bendeAy canım bende bugün sabah başladım bir içim temizlensin istiyorum ama içmesi çok zor geldi midemi bulandırdı sonra bu siteye üye oldum ve senin yazını gördüm gel beraber yapalım kürümüzü yoksa ben tek başıma hayatta içemeyeceğim
Ay amin amin inşallahİçimdeki bu tez canlılığa engel olamamakBen hemencecik geçsin günler güzel haberleri alalım hemen hemen hemenn
Ay o zaman çok daha güzel olmuş beraber bitireceğiz bakalım neler olacak sabırsızlıkla bekliyorumAslında biz seninle aynı gün başlamışız. Ben gece 3 te yazıp yarın dediğim için senden sonra başlamışım gibi olmuş ama o günün sabahında içmeye başlamıştım bende
İnşallah bu ay bizim ayımız olacakAy o zaman çok daha güzel olmuş beraber bitireceğiz bakalım neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum
Inşallah canım ❤❤❤İnşallah bu ay bizim ayımız olacak
Sıcaktan ılığa doğru çok ılımayacak yudum yudum içiceksin canım
Teşekkürler cevap içinSıcaktan ılığa doğru çok ılımayacak yudum yudum içiceksin canım
Sıcak ile ılık arası canım ne soğuk olacak ne sıcak olacak ne ılık olacak tam ılımasan hafif sıcakken içeceksin
Inşallah canımKızlar merhabalar bende bu ay soğan kürüne başlıcam bu aksam dan baslamayı düsünüyorum adetim bitti bugun bat 5 aralık Kistim oluşmus bu ay cok gecikmiştim insallah kistimde yok olur soğan kürüyle bide ovulasyon testleri sipariş ettim yarın gelir onada baslıcam insallah bu ay hepimiz çift çizgiyi görürüzSimdi sorum şu günde bir mi iki kere mi içiyorsunuz siz nasıl yapıyorsunuz acaba
Çok teşekkür ederim sizde adet bittiği gün mü başladınız yoksaInşallah canımGün de 2 kere yapıyoruz tatlım öğlen ve akşam aç karna ılıktan biraz sıcak olacak şekilde içiyoruz
Peki soğan kuru düşük yapıyor diyorlar doğru mukızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var
Yok tatlım adet bittikten 2 gün sonra başlayın diyordu saraçoğlu bende öyle yaptımÇok teşekkür ederim sizde adet bittiği gün mü başladınız yoksa
Hiç bilmiyorum tatlım. Ama soğan kürünün içimizi temizleyip bizi hamilelige hazırladığını biliyorum. Ayrıca soğan kürü kullandığı ay hamile kalan bir sürü arkadaş var. Yani eğer soğan kürü düşük yaptırıyor olsaydı onlarda hamile olamazlardı bu yüzden ben inanmıyorum düşük yaptırdığına tam tersine hamile kalmaya yardımcı oluyor bencePeki soğan kuru düşük yapıyor diyorlar doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?