Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah razi olsun ts ederm insallahAllahım Şifa etsnn kuzmm inşallah güzel haberni alrz burda evet zor ama güzel olcak sonu inşallah
Adet olup bittikten 2 gün sonra yapılr:15 gün düzenli olarak onun i faydası yokbi sey sorabilirmiyim bnm adetim cok duzensiz ya cok erken ya cok gec yani gununu bilmiorum gecen ay adetde basladim sogan suyuna henuz adet olmadim gircegimiz ay da adete 10 gun kala bi kez daha sogan suyu iciliomus iki ay ust uste bn nasil yapcam adet gunum belli degilki?
yani bi kere mi yapcaz ikinciye yapmicaz dimi? bn yaptim bi kere 15 sabh aksam ac ictim başka yapcammi?Adet olup bittikten 2 gün sonra yapılr:15 gün düzenli olarak onun i faydası yok
Ne zman yaptn kuzm eğer ay geçmişse aradan Tabki yapablrsnyani bi kere mi yapcaz ikinciye yapmicaz dimi? bn yaptim bi kere 15 sabh aksam ac ictim başka yapcammi?
bu ay yaptim daha adet olmadim amaNe zman yaptn kuzm eğer ay geçmişse aradan Tabki yapablrsn
Merhaba benimde reglimin bugün 7.günü leke leke hala oluyorum 2 gün sonra bende başlamayı düşmüyorumKızlar merhabalar. Geçen sene bu zamanlar soğan kürü kullanıp Aynı ay hamile kalmıştım ama bebek oluşmadı kalp atışı olmadı kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Sonrasında haziranda kür kullanmadan tekrar hamile kaldım oda kimyasal oldu. O zamandan berİ doğal yoldan denemeye devam ettik ama olmadı bu sefer yine soğan kürü kullanmaya karar verdim yarın sabah başlıyorum. Ben 9 sanıyordum ama yarın reglin 10.günüymüş bir günden bir şey olmaz herhalde. 15 günlük serüvende bana katılacak olan var mıı?![]()
Ben çalıştığım zaman biara Yapmaya çalıştım ama sabahın köründe yapip içmek zorlayınca bıraktım. Hadi bakalim birlikte yapalim teşvik edelim birbirimiziAy canım bende bugün sabah başladım bir içim temizlensin istiyorum ama içmesi çok zor geldi midemi bulandırdı sonra bu siteye üye oldum ve senin yazını gördüm gel beraber yapalım kürümüzü yoksa ben tek başıma hayatta içemeyeceğim![]()
Hadi bakalım inşallah yapabiliriz ben bu sabah içtim ama akşam içemedimBen çalıştığım zaman biara Yapmaya çalıştım ama sabahın köründe yapip içmek zorlayınca bıraktım. Hadi bakalim birlikte yapalim teşvik edelim birbirimizi![]()
İnşaAllahh gebesindr kuzmbu ay yaptim daha adet olmadim ama
Hadi bakalım inşallah yapabiliriz ben bu sabah içtim ama akşam
Ben çalıştığım zaman biara Yapmaya çalıştım ama sabahın köründe yapip içmek zorlayınca bıraktım. Hadi bakalim birlikte yapalim teşvik edelim birbirimizi![]()
içemedim
Dilhansah sende bizimle misin?
![]()
Sizinleyim kızlarrAy canım bende bugün sabah başladım bir içim temizlensin istiyorum ama içmesi çok zor geldi midemi bulandırdı sonra bu siteye üye oldum ve senin yazını gördüm gel beraber yapalım kürümüzü yoksa ben tek başıma hayatta içemeyeceğim![]()
Pes etmek yokHadi bakalım inşallah yapabiliriz ben bu sabah içtim ama akşam içemedim
Dilhansah sende bizimle misin?
![]()
Ay valla ne kadar koklamamaya çalışsam da olmadıSizinleyim kızlarrİçerken çok koklamadan içmeye çalış canım bana öyle tadı hoş bile geliyor
Bal koyunca tesiri azalıyormuş saraçoğlu öyle diyodu canım ya 15 gün sık dişini ilaç niyetine. Ben iki ay önde işe yarar diye çakşır kökü suyu denedim hayatımda içtiğim en iğrenç şeydi bi işede yaramadı. Soğan suyu onun yanında bal tadındaAy valla ne kadar koklamamaya çalışsam da olmadıbirde internette araştırırken bir kadının videosuna denk gelmiştim geçenlerde, çocuklarına icirebilmek için soğan kürüne bal katıyormuş azıcık o zaman o kadar anlaşılmıyormuş tadı acaba öyle mi yapsam ki diyorum çok kararsız kaldım
![]()
Ben ilk yaptığımda Sadece sabahları içmiştim ama sabah akşam daha mı faydalı olur acaba canım bilemedimPes etmek yok. Ben anca yarın baslayabilecegim
Gerçekten mi? Ne yapalım o zaman sıkacağız dişimizi hadi hakkımızda hayırlısı olsun bakalımBal koyunca tesiri azalıyormuş saraçoğlu öyle diyodu canım ya 15 gün sık dişini ilaç niyetine. Ben iki ay önde işe yarar diye çakşır kökü suyu denedim hayatımda içtiğim en iğrenç şeydi bi işede yaramadı. Soğan suyu onun yanında bal tadında![]()