Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bisey sorabilirmiyim bn de uyguluyorum ama bn bilmiyodum 2 bardak suyu kaynatip sogani 4 de bolup iliyinca sabah ac aksam ac ayni suyu iciyodum megersem sabah yaptigimi sabah aksamada yeniden yapilip iciliyomus bisi olurmu yenidenmi yapmam gerekiyo bn bilmiodum hem adet duzeni hemde hamile olmak icin iciyodum? bide ovulasyon testi vs kullandinizmi? adetim cok duzensiz yani ne zmn adet gorucegimi bilmiyorum okudugumda bu ay adet olursam gircegimiz ay adete 10 kala tekrar icilmesi gerektigi yazio bnmki duzenli degilki nerden bilcem gununu napcam bilemedim 3 seneye yaklasti bnm hic bisey yok.
Kuzm ne yaparsan yap soğan suyu her ne vakitte yaparsan bir aç olman şart birde taze hazrlaman Cnkü bir yararı olmyor bekleynce Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bn beklemenin ne oldgnu coook iyi bilrm Rabbim arattrmsn

Soğan suyu ile Hamile kalanlardanm hemde tek tüple 4yıl sonra binlerce şükürler olsun Hersey Rabbimn bir vesilesi inşaallah hep içip yarıda bırakırdm ama bu sefer 15 saatlerni bile denk getirdimm ve çok şükür Rabbim bana mucizemi verdi 1 dış gebelik ve düşükten snra Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Rabbim saglıkla kolaylıkla kucagınıza almayı nasip etsib etsin. 🌹15 saatleri nedir onu anlamadım ben

Kuzm ne yaparsan yap soğan suyu her ne vakitte yaparsan bir aç olman şart birde taze hazrlaman Cnkü bir yararı olmyor bekleynce Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah bn beklemenin ne oldgnu coook iyi bilrm Rabbim arattrmsn
amin insallah rabbim sana ve hamislerede kolay dogum hayirli saglikli evlat nasip etsin. bugun sabah ayri aksam ayri kaynattim artik öle yapcam bilmiodum cunku ama bi ay denerim yada iki snra yapmam herhalde zor icilio bide ilimasini bklemek fln baya vakit alio ne zor bunca sey nasip iste.

amin insallah rabbim sana ve hamislerede kolay dogum hayirli saglikli evlat nasip etsin. bugun sabah ayri aksam ayri kaynattim artik öle yapcam bilmiodum cunku ama bi ay denerim yada iki snra yapmam herhalde zor icilio bide ilimasini bklemek fln baya vakit alio ne zor bunca sey nasip iste.
Allahım Şifa etsnn kuzmm inşallah güzel haberni alrz burda evet zor ama güzel olcak sonu inşallah

bi sey sorabilirmiyim bnm adetim cok duzensiz ya cok erken ya cok gec yani gununu bilmiorum gecen ay adetde basladim sogan suyuna henuz adet olmadim gircegimiz ay da adete 10 gun kala bi kez daha sogan suyu iciliomus iki ay ust uste bn nasil yapcam adet gunum belli degilki?

bi sey sorabilirmiyim bnm adetim cok duzensiz ya cok erken ya cok gec yani gununu bilmiorum gecen ay adetde basladim sogan suyuna henuz adet olmadim gircegimiz ay da adete 10 gun kala bi kez daha sogan suyu iciliomus iki ay ust uste bn nasil yapcam adet gunum belli degilki?
Adet olup bittikten 2 gün sonra yapılr:15 gün düzenli olarak onun i faydası yok

Kızlar merhabalar. Geçen sene bu zamanlar soğan kürü kullanıp Aynı ay hamile kalmıştım ama bebek oluşmadı kalp atışı olmadı kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Sonrasında haziranda kür kullanmadan tekrar hamile kaldım oda kimyasal oldu. O zamandan berİ doğal yoldan denemeye devam ettik ama olmadı bu sefer yine soğan kürü kullanmaya karar verdim yarın sabah başlıyorum. Ben 9 sanıyordum ama yarın reglin 10.günüymüş bir günden bir şey olmaz herhalde. 15 günlük serüvende bana katılacak olan var mıı? 🥰

Kızlar merhabalar. Geçen sene bu zamanlar soğan kürü kullanıp Aynı ay hamile kalmıştım ama bebek oluşmadı kalp atışı olmadı kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Sonrasında haziranda kür kullanmadan tekrar hamile kaldım oda kimyasal oldu. O zamandan berİ doğal yoldan denemeye devam ettik ama olmadı bu sefer yine soğan kürü kullanmaya karar verdim yarın sabah başlıyorum. Ben 9 sanıyordum ama yarın reglin 10.günüymüş bir günden bir şey olmaz herhalde. 15 günlük serüvende bana katılacak olan var mıı? 🥰
Merhaba benimde reglimin bugün 7.günü leke leke hala oluyorum 2 gün sonra bende başlamayı düşmüyorum 😍😊. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın insallah 🤲🤲

Ay canım bende bugün sabah başladım bir içim temizlensin istiyorum ama içmesi çok zor geldi midemi bulandırdı sonra bu siteye üye oldum ve senin yazını gördüm gel beraber yapalım kürümüzü yoksa ben tek başıma hayatta içemeyeceğim 😞

Ay canım bende bugün sabah başladım bir içim temizlensin istiyorum ama içmesi çok zor geldi midemi bulandırdı sonra bu siteye üye oldum ve senin yazını gördüm gel beraber yapalım kürümüzü yoksa ben tek başıma hayatta içemeyeceğim 😞
Ben çalıştığım zaman biara Yapmaya çalıştım ama sabahın köründe yapip içmek zorlayınca bıraktım. Hadi bakalim birlikte yapalim teşvik edelim birbirimizi 🤣

X