• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Doğru ya ben 4 kasım başladım diye işaretlemiştim ama o gün yapamayıp 5 kasımda yapmıştım yani Reglin 10. Günüydü 🙄 motive olmuştum ne güzel ilk hafta bitti diye yarın bitmiş meğer sen söyleyince baktım tekrar 🤣🤣🤣
Ahahah kız bende diyorum bende mi bir yanlışlık var acaba ben mi yanlış yazdım takvime diyorum tekrar tekrar kontrol ettim 🤣🤣

Ay canım bende bugün sabah başladım bir içim temizlensin istiyorum ama içmesi çok zor geldi midemi bulandırdı sonra bu siteye üye oldum ve senin yazını gördüm gel beraber yapalım kürümüzü yoksa ben tek başıma hayatta içemeyeceğim 😞
Aslında biz seninle aynı gün başlamışız. Ben gece 3 te yazıp yarın dediğim için senden sonra başlamışım gibi olmuş ama o günün sabahında içmeye başlamıştım bende😄

Kızlar merhabalar bende bu ay soğan kürüne başlıcam bu aksam dan baslamayı düsünüyorum adetim bitti bugun bat 5 aralık Kistim oluşmus bu ay cok gecikmiştim insallah kistimde yok olur soğan kürüyle bide ovulasyon testleri sipariş ettim yarın gelir onada baslıcam insallah bu ay hepimiz çift çizgiyi görürüz🤲🏻 Simdi sorum şu günde bir mi iki kere mi içiyorsunuz siz nasıl yapıyorsunuz acaba

Kızlar merhabalar bende bu ay soğan kürüne başlıcam bu aksam dan baslamayı düsünüyorum adetim bitti bugun bat 5 aralık Kistim oluşmus bu ay cok gecikmiştim insallah kistimde yok olur soğan kürüyle bide ovulasyon testleri sipariş ettim yarın gelir onada baslıcam insallah bu ay hepimiz çift çizgiyi görürüz🤲🏻 Simdi sorum şu günde bir mi iki kere mi içiyorsunuz siz nasıl yapıyorsunuz acaba
Inşallah canım 🤲🏻 Gün de 2 kere yapıyoruz tatlım öğlen ve akşam aç karna ılıktan biraz sıcak olacak şekilde içiyoruz

kızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var
Peki soğan kuru düşük yapıyor diyorlar doğru mu

Peki soğan kuru düşük yapıyor diyorlar doğru mu
Hiç bilmiyorum tatlım. Ama soğan kürünün içimizi temizleyip bizi hamilelige hazırladığını biliyorum. Ayrıca soğan kürü kullandığı ay hamile kalan bir sürü arkadaş var. Yani eğer soğan kürü düşük yaptırıyor olsaydı onlarda hamile olamazlardı bu yüzden ben inanmıyorum düşük yaptırdığına tam tersine hamile kalmaya yardımcı oluyor bence 😊

Back