Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba kızlar ben dün 21. Gunumde doktora gittim yumurtlama yok dedi pregesteron 0.25 sağ tarafta hafif polikistik bugun sogan kürü ve incir havuç kürü aynı anda başlasam olurmu

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim, iki cesitli bilgi okudum benim yarin regularimin 15 guni baslamaliyim mi yok sa gecmi kaldim...bilgi verirseniz sevinirim, kafam karisti regular bittikden 7 sonra mi yoksa aslinda yine ayni hesaba geliyir ama emin oluyum dedim onumuzdeki aya hamilelik planliyorum...

Bu kürü yaptıgınmz sürede eşim ile birlikte olmam mı gerekiyor kürün 15. Gününden snramı birliktelik gerçekleşmesi gerekiyor

Soğan suyu ile Hamile kalanlardanm hemde tek tüple 4yıl sonra binlerce şükürler olsun Hersey Rabbimn bir vesilesi inşaallah hep içip yarıda bırakırdm ama bu sefer 15 saatlerni bile denk getirdimm ve çok şükür Rabbim bana mucizemi verdi 1 dış gebelik ve düşükten snra Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz
Soğan kürünü bende uyguladım adetime 10 gün var şuan kürü uygularken 13.gunde benden pembe lekelenme geldi ama bir iki defa daha da olmadı sizde de böyle bişey oldu mu?

bisey sorabilirmiyim bn de uyguluyorum ama bn bilmiyodum 2 bardak suyu kaynatip sogani 4 de bolup iliyinca sabah ac aksam ac ayni suyu iciyodum megersem sabah yaptigimi sabah aksamada yeniden yapilip iciliyomus bisi olurmu yenidenmi yapmam gerekiyo bn bilmiodum hem adet duzeni hemde hamile olmak icin iciyodum? bide ovulasyon testi vs kullandinizmi? adetim cok duzensiz yani ne zmn adet gorucegimi bilmiyorum okudugumda bu ay adet olursam gircegimiz ay adete 10 kala tekrar icilmesi gerektigi yazio bnmki duzenli degilki nerden bilcem gununu napcam bilemedim 3 seneye yaklasti bnm hic bisey yok.

Yok kuzm bende böyle bişey olmadı mesajınızı yeni gördüm kbkmayn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…