benimde pko var ben adet olamıyordum biraz kilo aldım bu süreçte adet olamadığım için bize doktor 1 yıl olana doğal yoldan deneyelim dedi ben hiçbir şey kullanmadım daha bir tane ilaç kullanıyodum bebek olursa tutunmasını sağlayan olmazsa adet olduran bu ay saraçoğlunun kürlerine başladım ilacı kullanmadım bakalım merak ediyorum sonucu,Sağol kuzum dostlar sağolsunevet pko var bende 2 klomen kullandım olmadı adetlerimde düzensiz değildir normalde hep 30günde bir olurum soğan küründen sonra 27 günde 1 oldum son 2 aydır ben bodrumda oturuyorum kuzum sen
selam canım olur tabiki çalışanlar için öyle yapın diyorlar zaten bende öyle yaptım, 2 gün sonrA başla 3. günde yanikızlar merhaba bişey sormak istiyorum size bügün abdestlenicem inşallah. soğan kürüne bende başlamak istiyorum 2 gün sonra mı başlıycam ? bide ben çalışıyorum işten gelince yapsam birini hemen diğerinide gece yatarken içsem olur mu acaba
bende yaptım kaç aydır çok da araştırdım ama senin gibi yapanı görmedim okumadım canım bir yanlışlık olmasın biraz araştır istersenBnde bu ay sogan kürü yaptim adetin 7.günü baslayip 7 gun kullaniosun dier adete 10 gun ķaalayne baslayip 8 gun yapiosun birakiyosn 6 ay ara vermek gerekio 15 gunden snra
tamam canım çok tşk ederimselam canım olur tabiki çalışanlar için öyle yapın diyorlar zaten bende öyle yaptım, 2 gün sonrA başla 3. günde yani
15 gun araliksz yapilmayacagni bliyorm ben ve 1 yilda ancak iki kere yapilablir 6 ay ara vermek lazm bnde arastrdm boyle yaptm ben canm 15 gunum btti daha yapmycam mesela.benbende yaptım kaç aydır çok da araştırdım ama senin gibi yapanı görmedim okumadım canım bir yanlışlık olmasın biraz araştır istersen
anladım canım ilk 15 gün yaptım bebek isteyenler 2. adete 10 gün kala diyo onu da yaptım daha yapmayacaktım ama şubeden başka takviyeler de aldım ben 2 ay yaptığımı söyledim üst üste olsun dediler tekrar yaptırdılar ama aynı başka şeyler de içtim belki onunla ilgilidir ama sormadan yapmamak lazım tabi15 gun araliksz yapilmayacagni bliyorm ben ve 1 yilda ancak iki kere yapilablir 6 ay ara vermek lazm bnde arastrdm boyle yaptm ben canm 15 gunum btti daha yapmycam mesela.ben
İti etmişsin kuzum bende iatiyorum aslında gitmeyi halam hemşire o gitmiş benimle ilgilide anlatmış soğan kürü yapsın 3 - 4ay içinde olmazsa şubemize gelsin demiş bekliyorum bende kuzumbenimde pko var ben adet olamıyordum biraz kilo aldım bu süreçte adet olamadığım için bize doktor 1 yıl olana doğal yoldan deneyelim dedi ben hiçbir şey kullanmadım daha bir tane ilaç kullanıyodum bebek olursa tutunmasını sağlayan olmazsa adet olduran bu ay saraçoğlunun kürlerine başladım ilacı kullanmadım bakalım merak ediyorum sonucu,
istanbuldayım tatlım ben bu arada, şey için sordum sen de mi gitsen acaba saraçoğluna vardır orada şubesi bak bana çörek otu yağı verdiler onu kullanıyorum araştırdım da biraz aşırı faydalıymış, tabi sormadan kullanmamak lazım fikir olarak söylemek istedim sadece
ben çok inanırım bitkilerin gücüne sadece soğan yeterli değilmiş onu anladım başka başka bir sürü şey var git bence geciktirme biraz fiyatı tutuyo tabi ama çok da önemli değil yeter ki olsun daİti etmişsin kuzum bende iatiyorum aslında gitmeyi halam hemşire o gitmiş benimle ilgilide anlatmış soğan kürü yapsın 3 - 4ay içinde olmazsa şubemize gelsin demiş bekliyorum bende kuzum
Soğan kürünü nasıl yaptınız . Kullanım şeklini tarif ederseniz bende bubay denemek isterim.kızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var
Nasıl olduğunu tarif eder misiniz? Bende 7 aydır uğraşıyorum ama olmuyor. Bir de bunu denemekte fayda varMerhaba canim ilacla birlikte kullan sogan kurunu bence ben oyle yaptım
Amin inşallahSelam canim bende de pko vardi polip ameliyati oldum sogan kurunu adet bitiminden sonraki gun yapmaya başladım 15 gün sabah aksam yapiyorsun ve doktorun verdigi glukofen ilacını kullandim sana tavsiyem ovulasyon testini yap ve iki gunde bi iliski dene Rabbim inşallah sen ve isteyenlere hayirlisini versin canım
Sağ salim kucağına alırsın inşallah, kaç haftalıksınız? Yarın sabah başlicam inşallah.Evet hamileyim
Canım banyonu yap ertesi gun basla
Maşallah Allah bize ve isteyen herkese nasip etsin inşaallah hayırlı sağlıklı evlatlarAllah razi olsun canim 16 haftalık olduk