Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

selamlarrr,

canlarım biraz bilginize hislerine ihtiyacım var , normalde dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım karnım falan da ağrımıyo öyle ara ara hafif sancım oluyo sadece sizce ümit var mıdır ? normalde ilaç kullanıp olduğum şimdi bir fikir yürütemedim, ilaç kullanmadım diye mi olmadım yoksa içtiğim o çaylar yaptığım kürler işe mi yaradı yarın sabah test yapacağım ama ümitsiz gibiyim de biraz olmamış gibi geliyo, hadi biraz bana hislerinizden bahsedin :)

Vallaha ümitlendirmek istemem ama neden olmasın.. Bu işler hiç belli olmuyor en ummadığınız düşünmediğiniz anda Allah veriyor bildiğim birçok örnek var böyle olanHayırlısı olsun inşAllah ama eğer hamileyseniz yarın hemen doğru dr'a gerekli tedbirler alınsın sevgiler

regli gunlerimiz aynıymıs canım neden olmasın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bende olmadım bekliyorum

Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ama bende durumlar karıştı biraz test yaptım cumartesi günü negatif çıktı ama hala adet olmadım sanırım ilaç kullanmadığım için olmadım ama farklı şeyler de yaşıyorum bakalım bekliyorum hala

regli gunlerimiz aynıymıs canım neden olmasın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bende olmadım bekliyorum
selam canım sende durumlar nasıl ben hala olmadım ama cumartesi test yaptım negatif çıktı ama hemen belli olmayabilir en az 1 hafta gecikmesi lazım diyorlar, bakalım hayırlısı diyelim bekleyip görcez

selam canım sende durumlar nasıl ben hala olmadım ama cumartesi test yaptım negatif çıktı ama hemen belli olmayabilir en az 1 hafta gecikmesi lazım diyorlar, bakalım hayırlısı diyelim bekleyip görcez
bende hala olmadım canım ama testte yapmadım kendime hakim olup 30una kadar bekliycem bi belirti yok suan icin kızımdada belirtiler gec olmustu o yuzden bekliycem bakalim hayirlisi sende belirti varmi

bende hala olmadım canım ama testte yapmadım kendime hakim olup 30una kadar bekliycem bi belirti yok suan icin kızımdada belirtiler gec olmustu o yuzden bekliycem bakalim hayirlisi sende belirti varmi
yok canım bende de öyle net bir belirti var diyemem ama böyle karışık bir durum yaşadık biraz özel bir durum ama ilk defa böyle bir şey yaşadım ve ne olduğunu araştırdım bisey bulamadım, geçen gün birliktelik esnasında eşimin bir yere dokunduğunu hissettik neye olduğunu bilmiyoruz dün hep bir sızı vardı karnımda ama bişey yok bu sabah da kalktığımda ayağa kalkar kalkmaz içimden bir sıvı boşaldı bu dizilerde doğumlarda su gelir ya onun gibi bunlar ne demek oluyo bir bilgi arıyorum, test için de ablam erken yapmışsın çıkmayabilir dedi en az bir hafta geçsin üstünden dedi cuma günü yolculuk yapcaz o yüzden perşembe günü tekrar yapcam

allah allah hayırlısı olsun tatlım inanki hic duymadim boyle bisey

aynen canım hayırlısı diyorum daha önce ne duydum ne okudum çok garip, ama inşallah bebeğimiz vardır tüm her şeye değer allahım nasip etsin
aynen bitanem rabbim isteyen herkese icindede bizlere versin benimde uvolasyon donemimde 2 kere cok az kahverengi lekelenmem oldu kimisi yerlesme diyor kimisi yumurta catlayinca olur diyor bakalim insallah vardir bayram hediyemiz olur

aynen bitanem rabbim isteyen herkese icindede bizlere versin benimde uvolasyon donemimde 2 kere cok az kahverengi lekelenmem oldu kimisi yerlesme diyor kimisi yumurta catlayinca olur diyor bakalim insallah vardir bayram hediyemiz olur
aa ciddi misin çok sevindim canim yaaa bence senin kesin oldu o zaman ovulasyon zamanı lekelnemeyi hiç duymadım ben çok araştırma yaptım okudum ama bence o yerleşme kanaması hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin bize

insallah bitanem seninde olur guzel haberimiz birlikte veririz

aaaa çok üzüldüm canım ya ama sıkma canını olacak inan buna, ben inanıyorum olacak olacak olacak
elbette kuzum verende rabbim alanda vakti zamanı gelince nasip edecek gecikiyorsa guzellesiyordur hep böyle düşünürüm allah evladıma uzun ömür versin hiç annelik duygusunu tadmayanlarada taddirsin halime bin sukur

Merhaba hamile kaldınız mı kaldıysanız nasıl kaldınız ıgneyle fln mı sogan kürüyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…