- 18 Ağustos 2020
- 646
- 537
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkisinin beraber kullanımı iyi değil.Birini yapmalısın bence sogan kürüne başlamalisinMerhaba kızlar ben dün 21. Gunumde doktora gittim yumurtlama yok dedi pregesteron 0.25 sağ tarafta hafif polikistik bugun sogan kürü ve incir havuç kürü aynı anda başlasam olurmu
Neden iyi değil ki sonucta biri içimi temizler diğeri yumurta buyurİkisinin beraber kullanımı iyi değil.Birini yapmalısın bence sogan kürüne başlamalisin
22 gunum yumurtam yok malesefİkisinin beraber kullanımı iyi değil.Birini yapmalısın bence sogan kürüne başlamalisin
Araştırmıştım ikisinin bir arada olmasinin iyi olmicani okumuştumNeden iyi değil ki sonucta biri içimi temizler diğeri yumurta buyur
Yani üzuldum dediğim gibi sogan kurunu tavsiye ediyorum isterseniz yapabilirsiniz yani adetten sonra22 gunum yumurtam yok malesef
Şimdi yapsam sogan kürü 22. gun yumurtam yok belki adetimide getirirYani üzuldum dediğim gibi sogan kurunu tavsiye ediyorum isterseniz yapabilirsiniz yani adetten sonra
Yap canım 15 gün adetin gelse dahi 15 günü tamamlaŞimdi yapsam sogan kürü 22. gun yumurtam yok belki adetimide getirir
Peki sağolun sonunda net bi cevap alabildin birinden cok teşekkürler ❤Yap canım 15 gün adetin gelse dahi 15 günü tamamla
Rica ederim yardımcı olduysam sevindimPeki sağolun sonunda net bi cevap alabildin birinden cok teşekkürler ❤
Selam canım nasılsın, bende durumlar hala aynı geçen ay adet olmadım ama bu ay oldum daha yeni bitti çalışmalara başlayacağız yine. sen de durumlar nasılnaptin canim bi sonuca baglandimi
Yok kuzm bende böyle bişey olmadı mesajınızı yeni gördüm kbkmaynMerhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz
Soğan kürünü bende uyguladım adetime 10 gün var şuan kürü uygularken 13.gunde benden pembe lekelenme geldi ama bir iki defa daha da olmadı sizde de böyle bişey oldu mu?