• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

benimde pko var ben adet olamıyordum biraz kilo aldım bu süreçte adet olamadığım için bize doktor 1 yıl olana doğal yoldan deneyelim dedi ben hiçbir şey kullanmadım daha bir tane ilaç kullanıyodum bebek olursa tutunmasını sağlayan olmazsa adet olduran bu ay saraçoğlunun kürlerine başladım ilacı kullanmadım bakalım merak ediyorum sonucu,
istanbuldayım tatlım ben bu arada, şey için sordum sen de mi gitsen acaba saraçoğluna vardır orada şubesi bak bana çörek otu yağı verdiler onu kullanıyorum araştırdım da biraz aşırı faydalıymış, tabi sormadan kullanmamak lazım fikir olarak söylemek istedim sadece
İti etmişsin kuzum bende iatiyorum aslında gitmeyi halam hemşire o gitmiş benimle ilgilide anlatmış soğan kürü yapsın 3 - 4ay içinde olmazsa şubemize gelsin demiş bekliyorum bende kuzum

İti etmişsin kuzum bende iatiyorum aslında gitmeyi halam hemşire o gitmiş benimle ilgilide anlatmış soğan kürü yapsın 3 - 4ay içinde olmazsa şubemize gelsin demiş bekliyorum bende kuzum
ben çok inanırım bitkilerin gücüne sadece soğan yeterli değilmiş onu anladım başka başka bir sürü şey var git bence geciktirme biraz fiyatı tutuyo tabi ama çok da önemli değil yeter ki olsun da

kızlar kesinlikle inanıyorum bende hamileyim ve soğan suyuna bağlı olduğunu düünüyorum açıkcası.bir yıldır olmadı ve geçen ay soğan suyunu yaptım ve şimdi şükürler olsun hamileyim.kesinlikle deneyin,ama eşinizede keçiboynuzunu kaynatıp içirin onunda etkisi var
Soğan kürünü nasıl yaptınız . Kullanım şeklini tarif ederseniz bende bubay denemek isterim.

Slm kızlar,bende soğan kürünü denemek istiyorum nasıl yapılıyor? Kullanıpta hamile kalanlar neler yaptınız? Kaç gün kullandınız? İlişki sıklığı nasıldı?
Bilenler yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu arada 5.5 yıllık evliyim.
Pkoluyum 2 defa ilaçla hamile kaldım, ilk bebeğim dış gebelikti sonlandırıldı. İkicide 21 haftalık erken doğdu rahimağzı yetmezliğinden.
2018 aralıkta kaybettim ve tekrar hamile kalamadım. İlacı tekrar kullandım, ince bir perde vardı rahimde onu aldırdım. Hsg çektirdim olmadı.
Aşılama deneyecektik yumurta oluşmadı. Pkodan, üzüntüden ve tedaviden dolayı çok kilo aldım geçen sene kasım ayında mide küçültme ameliyatı oldum. 37 kiloverdim ve geçen ay korunmayı bıraktım.
Geçen ay kendimi hamile ilan ettim ama 4 gün gecikmeli geldi kırmızılar. Bu ay soğan kürünü denemek istiyorum.

Selam canim bende de pko vardi polip ameliyati oldum sogan kurunu adet bitiminden sonraki gun yapmaya başladım 15 gün sabah aksam yapiyorsun ve doktorun verdigi glukofen ilacını kullandim sana tavsiyem ovulasyon testini yap ve iki gunde bi iliski dene Rabbim inşallah sen ve isteyenlere hayirlisini versin canım

Selam canim bende de pko vardi polip ameliyati oldum sogan kurunu adet bitiminden sonraki gun yapmaya başladım 15 gün sabah aksam yapiyorsun ve doktorun verdigi glukofen ilacını kullandim sana tavsiyem ovulasyon testini yap ve iki gunde bi iliski dene Rabbim inşallah sen ve isteyenlere hayirlisini versin canım
Amin inşallah
Hamile kaldınız mı? Yarın adetin 7.günü yarın başlasam olur değil mi?

selamlarrr,

canlarım biraz bilginize hislerine ihtiyacım var , normalde dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım karnım falan da ağrımıyo öyle ara ara hafif sancım oluyo sadece sizce ümit var mıdır ? normalde ilaç kullanıp olduğum şimdi bir fikir yürütemedim, ilaç kullanmadım diye mi olmadım yoksa içtiğim o çaylar yaptığım kürler işe mi yaradı yarın sabah test yapacağım ama ümitsiz gibiyim de biraz olmamış gibi geliyo, hadi biraz bana hislerinizden bahsedin :)

selamlarrr,

canlarım biraz bilginize hislerine ihtiyacım var , normalde dün adet olmam gerekiyordu ama olmadım karnım falan da ağrımıyo öyle ara ara hafif sancım oluyo sadece sizce ümit var mıdır ? normalde ilaç kullanıp olduğum şimdi bir fikir yürütemedim, ilaç kullanmadım diye mi olmadım yoksa içtiğim o çaylar yaptığım kürler işe mi yaradı yarın sabah test yapacağım ama ümitsiz gibiyim de biraz olmamış gibi geliyo, hadi biraz bana hislerinizden bahsedin :)
Vallaha ümitlendirmek istemem ama neden olmasın.. Bu işler hiç belli olmuyor en ummadığınız düşünmediğiniz anda Allah veriyor bildiğim birçok örnek var böyle olan😊Hayırlısı olsun inşAllah ama eğer hamileyseniz yarın hemen doğru dr'a gerekli tedbirler alınsın sevgiler💞

selamlarrr,

regli gunlerimiz aynıymıs canım neden olmasın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bende olmadım bekliyorum

Vallaha ümitlendirmek istemem ama neden olmasın.. Bu işler hiç belli olmuyor en ummadığınız düşünmediğiniz anda Allah veriyor bildiğim birçok örnek var böyle olan😊Hayırlısı olsun inşAllah ama eğer hamileyseniz yarın hemen doğru dr'a gerekli tedbirler alınsın sevgiler💞
Canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ama bende durumlar karıştı biraz test yaptım cumartesi günü negatif çıktı ama hala adet olmadım sanırım ilaç kullanmadığım için olmadım ama farklı şeyler de yaşıyorum bakalım bekliyorum hala

regli gunlerimiz aynıymıs canım neden olmasın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bende olmadım bekliyorum
selam canım sende durumlar nasıl ben hala olmadım ama cumartesi test yaptım negatif çıktı ama hemen belli olmayabilir en az 1 hafta gecikmesi lazım diyorlar, bakalım hayırlısı diyelim bekleyip görcez

Back