Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yaaa canımmmm nasıl sevindiiimmm bu soğan suyunu yarım bırakanlar olarak bide ehehheh Ayyy 🥰🥰🥰 rabbimmm sağlıcakla tutundursun senin bebişinide inşallahhh 😘 Değerlerimiz aymı sanırımmm benimde hafif silikti ya benimde bugün 3 gün geçmiş oluyorr 😇🥰
benim 2 gun gectii ayy cok saskinim yaaa cok tesekkur ederimmm😍

tutunur inşallah canım olmyanlar olarak ne hissettiğini anlıyorum inşallah hiçbir şey olmadan sağlıkla alacaksın kucağına bebeğini
İnşallah canım korkum ondan evet hepinize dua edicem şimdi haha yok yok 15 gün devam siz ama şifalı ki 10 gün bile etki etmiş demek 😊

Ben ne dedimmmm sana kuzummmm oldu bakkk hamilesinnnn 🥰🥰🥰🥰 çok mutlu oldum gerçekten çokkk 😍 allah analı-babalı büyütsün bitanem 🙏🙏
sagol canim benimm bak ben sogan suyunu gecen ay yaptigimda 9 gun yapmistim bu ayda 10 gun yaptim ondan sonra oldu sakin umidini kaybetme ve kendi haline birak. inan bu ay hic ihtimal vermedim cunku tam yumurtlama zamani sehir disina ciktik ondan sonra iliski olmadi bu ay olmicak dedim dusunmedim aklima bile gelmedi hic ummadigim bi zamanda olduu

cok tesekkur ederimm Allahim olmayan herkrse nasip etsin bu mutlulugu yarin sabah tahlile gidecem insallah dogrudurr
Haber edersin canım ben çarşambaya kadar beklicem geçen ki gibi kimyasal diye ödüm kopuyor en azından sen umut olursun değerin çok güzel çıkar inşallah

Ağrın var mı seninde canım düne göre daha azaldı bugün ama ara ara böyle sancı oluyor bende
benim bikac gun once cok hafif adet sancisi oldu ama rahatsiz etmedi cok hafifti. dedimki tamam olacam. 1 gun oyle oldu ondan sonra daha olmadi suanda ne agrim var ne bulantim ne sancim hic biseyim yok gogus agrisi bile yok sadece yuzum son 1 haftada bianda sivilce doktu bazi yerlerinde egzama gibi kasinti oldu onun disinda tek bir belirti yok

aynen canım 10 günlük olanı içiyorum bugün son gün yarın olmam gerekiyor normalde, inşallah sana da doğru hissedebilen birileri çıkar karşına inşallah çok içtenlikle dua ediyorum sana
İnşallah kuzum benim 🙏🙏 ve inanıyorumki 1 - 2 güne sende dünyanın en güzel hediyesinin haberini alıcaksın 🙏 dualarım seninle ve sizinle herzaman 🙏🙏

benim bikac gun once cok hafif adet sancisi oldu ama rahatsiz etmedi cok hafifti. dedimki tamam olacam. 1 gun oyle oldu ondan sonra daha olmadi suanda ne agrim var ne bulantim ne sancim hic biseyim yok gogus agrisi bile yok sadece yuzum son 1 haftada bianda sivilce doktu bazi yerlerinde egzama gibi kasinti oldu onun disinda tek bir belirti yok
[/QUOTE

ağrın adet olacağın zamanda mı oldu canım

hayir 2 gun once oldu dedimki demekki tam gununde olacak😊 sonra gecti gunum geldi olmadim suanda 2 gun gecikti test yaptim

İnşallah kuzum benim 🙏🙏 ve inanıyorumki 1 - 2 güne sende dünyanın en güzel hediyesinin haberini alıcaksın 🙏 dualarım seninle ve sizinle herzaman 🙏🙏
inşallah canımm inşallahhhh nasıl istiyorum anlatamam, böyle bir güç, his voltranı oluşturduk gibi geliyor bana dualarımız kabul olsun çok içtenlikle sana dua ediyorum 🙏

sagol canim benimm bak ben sogan suyunu gecen ay yaptigimda 9 gun yapmistim bu ayda 10 gun yaptim ondan sonra oldu sakin umidini kaybetme ve kendi haline birak. inan bu ay hic ihtimal vermedim cunku tam yumurtlama zamani sehir disina ciktik ondan sonra iliski olmadi bu ay olmicak dedim dusunmedim aklima bile gelmedi hic ummadigim bi zamanda olduu
Aynen kuzum benim 🥰 bişi sorabilirmiyim en son yaptığın soğam kürünü edete 10 gün kala mı yaptın adetin bitince mi yaptın kuzum

ben toplu olarak anlatayim merak eden arkadaslar olur 😊 Ben gecen ay sogan suyu icmistim ama 9 gun kadar yapabildim. Sonra tam gununde adet oldum cok duzenli guzel bi sekilde oldum.Bittikten sonra tekrar sogana basladim 10 gun ictim sonra sehir disina cikmamiz gerekti ve birakmak zorunda kaldim. Tam yumurtlama gunumde sehir disina gitmek icin yola ciktik. Ee gittikten sonrada iliski olmadi zaten bikac gun. 10 gun kaldik orda ama benim aklimda gebelik dusuncesi hic yok cunku zaten bu ayi degerlendiremedim diye dusunuyorum. 2 gun once adet gunumde ve ben o gun yoldaydim evime geldim dedim yolculuk yaptim diye gecikmistir normaldir.Sonraki gun yani dun deli gibi temizlik yaptim dip kose.Bu sabahta olmayinca dedim bi test yapiyim en azindan bilincaltimdan ciksin cunku gece ruyamda hamile oldugumu goruyorum kac gundur. Anam testi bi gordumki napacagimi sasirdm 😊 Rabbim bu mutlulugu hepinize yasatsin ama sizden tek istedigim kafanizi dagitacak seyler yapin akliniza gelmemesini saglayin ve gunlerinize dikkat etmeyin fazla iliskide bulunmayin bence fazla iliski bebegin tutunmasini engelliyo

X