Canım çook teşekkür ederim aminn inşallah sağlıklıcakla olurCani gonulden tebrik ediyorum senii Rabbim hayirlisyila kucagina almayida nasib etsin insallah
Amiinn amin canım tez vakitte inşallah çok teşekkür ederimÇok sevindim sizin adınızaRabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyu
elbette kuzum rabbim hiç bi duayı boş çevirmez elbette onların etkisi olmuşturKızlar bide söylemeyi unutmuşum ben arada bir haftada 1 gibi bi süre yani meryem suresi okudum bide Allahümme ya evvelü bu duayı günde 100 defa hergün okumaya çalıştım rabbim çocuk isteyenler için okunması gereken bu duayıda yazmış KURAN da var isterseniz bi araştırın eminim ki bu dualarında etkisi büyüktür rabbim geri çevirmiyor hiç bir şekilde okuyun lütfen
canımmm selamm, hislerin kuvvetli galiba konuşurken sen öyle dediğinde çok inandırıcı olmuştu benim için, çok merak ettim benim için ne düşünüyosun :) :)Çokkkkkk mutluuuu oldum kuzum benimm allah salıcakla kucağına almaya nasip etsin bak ben ne dedim sana hamişsin dedimmmyarın kan ver kuzummm
rica ederim canım ne demek gerçekten kendime ne kadar istediysem o kadar istedim inşallah hepimize bir gün nasip olurCanımm benimmm çok teşekkür ederim sanaEdiyorum kuzum bol bol dua ediyorum tutunsun bebişim diye İnşallah yaşadığın bu sevincin kat ve katını kendin için yaşarsın bu ay canım benim isteyen herkes yaşasın tez vakitte rabbim çok büyük ben şimdiye kadar ilaçsız adet olduğumu pek bilmem 5 6 ay olmadığım oldu soğan suyu şifa oldu rabbimin şifası çok şükür
Canımsın Allah razı olsunrica ederim canım ne demek gerçekten kendime ne kadar istediysem o kadar istedim inşallah hepimize bir gün nasip olur
Sende erken gebelik testi yapsan çıkar canım bence yapsanaarica ederim canım ne demek gerçekten kendime ne kadar istediysem o kadar istedim inşallah hepimize bir gün nasip olur
Öyle düşünme kuzum hamiöesin bence bugun 3 gün gecikmiş oldn test yap yarın bence kuzumyaaaben hala olmadim dun uzun yoldan geldim ondandir diye dusunuyorum hamile oldugumu sanmiyorum hatta ihtimal vermiyorum cunku sehir disina gittigimiz icin duzenli iliskimde olmadi
Amin kuzum benimTeşekkür ederim canımm benimm bende çok sevindim inan kiEvet demiştin İçine doğmuş kuzucum rabbim sizede yaşatsın bu mutluluğu tez vakitte dualarım sizinle
test yaptim hala sokunu atlatamiyorumÖyle düşünme kuzum hamiöesin bence bugun 3 gün gecikmiş oldn test yap yarın bence kuzum
Tabiki bebeğim içime his doğmuştu yüzyüze gelmiyoruz bilmiyoruz ama his iştecanımmm selamm, hislerin kuvvetli galiba konuşurken sen öyle dediğinde çok inandırıcı olmuştu benim için, çok merak ettim benim için ne düşünüyosun :) :)
yok canım ya benim pek keyfim yok o konuda olduğu olmadığı konusunda ümitsizliğe kapıldım, yarın zaten olmam gerekiyor normalde ve adet belirtilerim var gibi bel ağrım var göğüs hassasiyetim var karnımda karıncalanma falan var o yüzden arrık negatif göreceğim bir tahlil yapmak istemiyorumSende erken gebelik testi yapsan çıkar canım bence yapsanaa
Ben ne dedimmmm sana kuzummmm oldu bakkk hamilesinnnntest yaptim hala sokunu atlatamiyorum
aynen canım 10 günlük olanı içiyorum bugün son gün yarın olmam gerekiyor normalde, inşallah sana da doğru hissedebilen birileri çıkar karşına inşallah çok içtenlikle dua ediyorum sanaTabiki bebeğim içime his doğmuştu yüzyüze gelmiyoruz bilmiyoruz ama his iştebi kendime hissedemiyorum neyse kuzum adetin ne zamandı bide 10 günlük içiyodun dimi soğan kürünü adete 10 gün kala olanı
ayyyyy canımmmm çok sevindim böyle birer gün arayla 2 gebelik çok ama çok sevindim çokkkk tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah çokkkkk sevindim gerçekten :)test yaptim hala sokunu atlatamiyorum
Tabi canım benim üzülmeye değmez zaten inan üzülmeyip takmayınca daha iyi oluyor olsun sende diğer aya gebe kalırsın en kötü benden 1 ay sonra doğurursunnnAmin kuzum benimşimdii üzülmüyorum adetim bugun biter ve çalışmalara başlıcam 10gün kala adete soğan süyunu içicem :)
Yaaa canımmmm nasıl sevindiiimmm bu soğan suyunu yarım bırakanlar olarak bide ehehheh Ayyytest yaptim hala sokunu atlatamiyorum
Hiç belli olmaz canım orası ama doğru bekle erken öğrenincede böyle benim gibi stres yapıyor insan tutuncak mı diyeyok canım ya benim pek keyfim yok o konuda olduğu olmadığı konusunda ümitsizliğe kapıldım, yarın zaten olmam gerekiyor normalde ve adet belirtilerim var gibi bel ağrım var göğüs hassasiyetim var karnımda karıncalanma falan var o yüzden arrık negatif göreceğim bir tahlil yapmak istemiyorum
tutunur inşallah canım olmyanlar olarak ne hissettiğini anlıyorum inşallah hiçbir şey olmadan sağlıkla alacaksın kucağına bebeğiniHiç belli olmaz canım orası ama doğru bekle erken öğrenincede böyle benim gibi stres yapıyor insan tutuncak mı diye