- 23 Mayıs 2020
- 7.843
- 17.139
9 gün çok iyi dayanmissiniz test yapmak için ben 9 günde 9 test yapmıştım bileAyyy süper inşallah guzel sonucu duyarız . Kaç aydır deniyordunuz peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9 gün çok iyi dayanmissiniz test yapmak için ben 9 günde 9 test yapmıştım bileAyyy süper inşallah guzel sonucu duyarız . Kaç aydır deniyordunuz peki
1 yıl oldu daha önceki aylarda klomen femera ve Çatlatma iğnesi oldum olmadı. Bu ay da soğan kürünü herkes övmüş deneyeyim dedim bakalım sonucu Görücez yarın.Ayyy süper inşallah guzel sonucu duyarız . Kaç aydır deniyordunuz peki
Dayanamayıp erken yapanlar hep üzülmüşler formda sonradan pozitif görenler de var. Garanti olsun istedim sanırım9 gün çok iyi dayanmissiniz test yapmak için ben 9 günde 9 test yapmıştım bile
Bir çok kişi hamile kalmayı başarmış bence denemeye değer cnm.Kzlar sogan kürü gerçekten etkili mi pek inanmıyorum ben ya
Soğan kurunun kadinsal hastalıklara çok iyi geldiğini biliyorum.yapipta olumlu sonic alanda çok duydum .hamilelikte ilk kez buradan okudum ama düşününce eğer rahmi vs temizliyor ise gebe kalmaya da muhakkak yardımı vardır zaten doğal antibiyotik vücuttaki tum iltihabı atıyor mesela soğan kürü yapıldığı ilk gunlerde sivilcelenme olur yUzde bu da deri altındaki iltihabı dışarı atıp tizledigi için biraz uzun olduKzlar sogan kürü gerçekten etkili mi pek inanmıyorum ben ya
Çok merak ediyorum sonucu mutlaka yaz canimDayanamayıp erken yapanlar hep üzülmüşler formda sonradan pozitif görenler de var. Garanti olsun istedim sanırım
TeşekkürlerSoğan kurunun kadinsal hastalıklara çok iyi geldiğini biliyorum.yapipta olumlu sonic alanda çok duydum .hamilelikte ilk kez buradan okudum ama düşününce eğer rahmi vs temizliyor ise gebe kalmaya da muhakkak yardımı vardır zaten doğal antibiyotik vücuttaki tum iltihabı atıyor mesela soğan kürü yapıldığı ilk gunlerde sivilcelenme olur yUzde bu da deri altındaki iltihabı dışarı atıp tizledigi için biraz uzun oldu
İnşallah deneyeceğimBir çok kişi hamile kalmayı başarmış bence denemeye değer cnm.
Adetin kaçıncı günü başladınız her kafadan bir ses çıkıyor kimi adetin 2.günü kimi adet bitiminin 2.günü kimi adet bitiminin 7.günü diyor aklımda deli sorularSize bi tavsiyem var ovulasyon testlerini de deneyin sogan kuru ile birlikte kullandigim ay hamile kaldim cok sukur isterseniz ben ovulasyon testlerimi aldigim siteyi onerebilirim
Peki aynı zamanda ovulasyon testi yaptın mı canım? Ben bugün ovulasyon testi yaptım negatif, ama kupkuruydum hafif akıntım var şimdi. Çok afedersin pütürlü. Acaba diyorum yumurtlama mı olacak yoksa kistleşen yumurtaları mı döküyor? Bilgisi olan var mı acaba?İbrahim saracoglu pcos hastalari icin tavsiye ediyor ama adet konusunda fikrim yok bende akinti geldiydi
Amin inşaAllah cümlemize canım benim. Bu alanda birbirimize destek olmak çok güzel. En azından bu yanı var. Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar nasip etsin.Evet yaptim canım ovulasyon testi ama bende o sekil akinti gelmedi inan bi fikrim yok yardımcı olmak isterdim bu arada bende de pcos var Rabbim ins sanada guzel haberler almayi nasip etsin inan cok zor beklemek biliyorum
Daha önce ne kadar süre bebek denemistiniz acaba. Ben ovulasyon testini ilk kez bu ay deniyorum bakalım çok heyecanlıyımSize bi tavsiyem var ovulasyon testlerini de deneyin sogan kuru ile birlikte kullandigim ay hamile kaldim cok sukur isterseniz ben ovulasyon testlerimi aldigim siteyi onerebilirim