Merhaba hanımlar. Sizin aradığınız cevap olur mu bilmiyorum ama ben de kendi yaşadığımı paylaşmak istedim başlığı görünce. Ben kendi bildim bileli yumurtalık kistim vardı. Daha lise çağında sürekli kadın doğuma giderdim kistlerim için. Onlar da doğum kontrol hapı verirdi. Aralıklı olarak yıllarca kullandım ama hiç bi faydasını görmedim o hapların.kullandığımda kistlerim geçiyordu, adet oluyordum. Bıraktığımda tekrar kistler geri geliyordu ve ben aylarca adet olamıyordum. Genetik olarak tıpkı anneme benzetirim kendimi. Annem de tıpkı benim gibi düzensiz adet olurmuş. Hatta bana da tedaviyle hamile kalmış. Üniversite son sınıflarda bu ilaçları ve doktorları tamamen bıraktım. Daha fazla kimyasal almak istemiyordum. Aylarca adet olamasamda Artık durumu kabullendim ve akışına bıraktım. Mesleğe başladım, yaşım ilerledi. Nişanlandım :) soğan kürünü hep duyardım ama üşengeçlikten hiç denememiştim. Geçen kış denemeye karar verdim ve sadece 10 gün kadar saraçoğlunun tarifini uyguladım. Kendimi bildim bileli hep 3-4 hatta bazen 6 ayda adet olan ben 26 yaşımdan sonra ilk kez düzenli adet görmeye başladım. En fazla bir kaç gün oynuyordu. ARA sıra doktora gittiğimde de asla kist göremediler. Gel gelelim evlendim 5 Ay oldu. Görev sebebiyle eşimle sadece haftasonları görüşüyoruz ve çocuk planlamadık. Ama Rabbimin işi şu an hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ben kesinlikle bu kadar kolay hamile kalmış olmamı soğan kürüne bağlıyorum. Çünkü her gittiğim doktor bana hamile kalma konusunda sıkıntı yaşayacağıma dair sözler söylemişti. Soğan suyundan başka hiçbir şey denemedim. İnşallah size de şifa olur. Rabbim hayırlısıyla kucağımızı doldursun :)