Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Merhaba arkadaşlar 2018 haziran ayinda evlendik 2019 mart ayında çocuk yapmaya karar verdiğimizde doktora gittik ve değerlerimize bakıldı sonrasında değerlerimin normal olmadığını söyleyen doktor gonamax adında bir vitamin verip bizi direkt olarak tup bebeğe yönlendirdi. Biz eşimle şoka girdik 3 gun 3 gece ağladım yapabilecegim birşeyler olmalıydı 3. Günün sonunda kendimi bir nebze olsun toparladım ve araştırmaya başladım öncelikte yumurtalık azlığı fsh yüksekliği amh düşüklüğü ile ilgili ibrahim saracoglunun kürlerini okudum videolarını izledim kadinlar klubune üye degildim ama bu konu hakkında yazılan yorumları okumaya başladım ve kendime bir kür programı olusturdum ilk olarak 15 gun sogan kuru yaptim bittiğinde 30 gun sabah hayit tohumu aksam testere dişli aslan pencesi içiyordum ki 15.gunden sonra hamile olduğumu öğrendim şaşırdık sevindik 1 ay once tüp bebek tedavisi diyen doktora götürdük beta hcg değerimi başınıza talih kuşu konmuş dedi guler misin ağlar misin ama neler yaşadığınızı az cok biliyorum zor bir süreç ben o süreçte sizin yorumlarınızı okuyarak kendime destek buldum umarım benim hikayem de birilerine bir ümit olur allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insallah

Merhaba ben 9 gün oldu sopan kürü yapıyorum bugün hamile şamsım yüksek ilişkiye girdik devam etmeli miyim sizce
yanlış uygulamışsınız sanırımkürü. adet bittikten 2 gün sonra başlayıp sabah akşam içince tahminen yumurtlama gününde yada 1-2 gün sonra kür bitiyor. toplam 15 gün yapılmalı.daha sperm yumurta döllenecekte daha rahme yerleşecek kız rahme yerleşmeden asla zararı olmaz. döllenen yumurta en erken yumurtlama gününden 7 gün sonra rahme yerleşiyor. korkmayın. bu ay adet olursan dediğim gibi yap

Hepinize merhaba... Ben soğan kürünü miyom ve idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendiğim için uygulamak istedim. Ramazan ayında adet bitiminde başladım. Ramazan olması ve bende şeker düşmesi olduğu için günde 1 kere ve 13 gün içebildim. Adetleri çok düzenidir 1 gün bile şaşmayan adetim 1 hafta öne geldi. Kürü uygularken ara ara çok şiddetli kasık ağrılarım olmuştu. Soğan kürü sonrası erken olan adetimin diğerlerinden farkı çok koyu renkli değildi sanki kanama. Diğer adete 10 gün kala ikinci soğan kürü ne başladım 3 gün günde 1 sefer içebildim. Çünkü kasık ve bacaklarım çok ağrıdı korktum bıraktım. Bu ay ara ara sürekli bi lekelenmelerde oldu. Bugün regl günüm daha olmadım.. Aynı süreçten geçen arkadaşlara bilgi olsun sizdende bilgi alabilmek adına yazdım... Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin

Hepinize merhaba... Ben soğan kürünü miyom ve idrar yolu enfeksiyonu olduğunu öğrendiğim için uygulamak istedim. Ramazan ayında adet bitiminde başladım. Ramazan olması ve bende şeker düşmesi olduğu için günde 1 kere ve 13 gün içebildim. Adetleri çok düzenidir 1 gün bile şaşmayan adetim 1 hafta öne geldi. Kürü uygularken ara ara çok şiddetli kasık ağrılarım olmuştu. Soğan kürü sonrası erken olan adetimin diğerlerinden farkı çok koyu renkli değildi sanki kanama. Diğer adete 10 gün kala ikinci soğan kürü ne başladım 3 gün günde 1 sefer içebildim. Çünkü kasık ve bacaklarım çok ağrıdı korktum bıraktım. Bu ay ara ara sürekli bi lekelenmelerde oldu. Bugün regl günüm daha olmadım.. Aynı süreçten geçen arkadaşlara bilgi olsun sizdende bilgi alabilmek adına yazdım... Rabbim herkese hayırlısını nasip etsin
Hamile olabilirsin

Kızlar tadı bana hoş geliyor.Gerçekten deneyin.birde sabah kahvaltıdan önce akşamda yemekten önce içince tokluk veriyor.fazlası zararlı olmasa hiç bırakmıcam .

Günde kaç kez ıcıyosunuz ne sıklıkla
Kızlar ben bu ay hem soğan kürü yaptım adetın ilk gunu başladım 12 gun ıctım bır de yumurtlama zamanı süt buharı bir kere yaptım adete 4 gun kala bthcg 80 cıktı inşallah saglıkla ilerler 🙏

Kızlar bende aranıza yeni geldim sogan kürüne başladım bugun 5. Günüm sonucu sizinle paylaşıncam hayırlı sonuçlar alınırız inaşallah

Merhaba arkadaşlar. En son 29 haziranda adet oldum. hamilemiyim diye şüphelenedim kanda gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. soğan kürüne adetin 7. günü başlanıyor yazıyor ama ben adet olamıyorum ben bugün başlasam olabiliyor mu? bu sorumla ilgili internette bir cevap bulamadım. bilen birisi varsa bana yardımcı olabilir mi rica etsem?

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim bende 2 yıldır evliyim ve çocuğumuz olmadı ve çok istiyoruz doktora da gittim her kadında olan polikistik varmış iğneler kullandım ama bir sonuç alamadık ama doktorum bir sıkıntı yok dedi sonra ara verdim ve soğan kürünü duydum ve uyguladım ama soğan küründen sonra adetikin 5 gün gectikten sonra adet oldum bu durumu yaşayan var mı acaba kürü kullanıp hamile kalamayan bir ben varım herhalde

Ben de pcosluyum, soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım. Aynı zamanda inofolic combi kullanmıştım hangisinin etkisi oldu bilmiyorum ama bence denemeye değer. Reflüm vardı rahat içtim içimi zor değil ve midemde rahatsızlık yapmadı.

Ben de pcosluyum, soğan kürü yaptığım ay hamile kaldım. Aynı zamanda inofolic combi kullanmıştım hangisinin etkisi oldu bilmiyorum ama bence denemeye değer. Reflüm vardı rahat içtim içimi zor değil ve midemde rahatsızlık yapmadı.
Ne kadar zaman olmadı canım ? Ben bi kürtaj yaşadım sonra beş aydır tekrar olmadı iki buçuk yıldır deniyorum. Bu ay içtim soğanı bende pcoyum adetlerim düzenli otuz günde bir.kilomda yok.yumurtlamamda oluyor kilo vereli dört yıldır ama genetik olarak hâla etki ediyor galiba. İnşallah soğan suyu vesile olur.

İnofoliği üç yıldır kullanıyorum biraz etkisi vardır ama asıl soğan suyu sebep olmuştur diye düşünüyprum 🌿 hayırlı olsun

Ben 2 çocuk sahibiyim şimdi ise üçüncüyü istiyoruz. Ben de de polikistik over var, 4 ay denedik olmadı ben de adetimin 8. günü soğan kürüne başladım şuan 12. günümdeyim. Bakalim rabbim isteyen herkese nasip etsin. Gelişmeleri yazıcam inşallah

Merhaba bende buraya yeni katıldım . Bende anovülasyon sorunu var yani yumurtalarımın küçük olması nedeniyle bende yumurtlama olmuyor. Üç defa aşılama ve iki defa tüp bebek tedavisi gördüm ama hiç biri tutmadı. Acaba bende soğan kürünü yapsam fayda eder mi ? Benimle aynı sorunu yaşayan var mı

X