Merhaba arkadaşlar 2018 haziran ayinda evlendik 2019 mart ayında çocuk yapmaya karar verdiğimizde doktora gittik ve değerlerimize bakıldı sonrasında değerlerimin normal olmadığını söyleyen doktor gonamax adında bir vitamin verip bizi direkt olarak tup bebeğe yönlendirdi. Biz eşimle şoka girdik 3 gun 3 gece ağladım yapabilecegim birşeyler olmalıydı 3. Günün sonunda kendimi bir nebze olsun toparladım ve araştırmaya başladım öncelikte yumurtalık azlığı fsh yüksekliği amh düşüklüğü ile ilgili ibrahim saracoglunun kürlerini okudum videolarını izledim kadinlar klubune üye degildim ama bu konu hakkında yazılan yorumları okumaya başladım ve kendime bir kür programı olusturdum ilk olarak 15 gun sogan kuru yaptim bittiğinde 30 gun sabah hayit tohumu aksam testere dişli aslan pencesi içiyordum ki 15.gunden sonra hamile olduğumu öğrendim şaşırdık sevindik 1 ay once tüp bebek tedavisi diyen doktora götürdük beta hcg değerimi başınıza talih kuşu konmuş dedi guler misin ağlar misin ama neler yaşadığınızı az cok biliyorum zor bir süreç ben o süreçte sizin yorumlarınızı okuyarak kendime destek buldum umarım benim hikayem de birilerine bir ümit olur allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin insallah