Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım iyiyim sen nasılsın napyon.. kızımla uğraşıyorum hep ya uyku düzeni yok beni çok yoruyor
Ayyy olsun maşallah sağ Salim kavustunnn bebegine onun kokusu mis gibidir uykuya gerek kalmaz isim neydi bebisinCanım iyiyim sen nasılsın napyon.. kızımla uğraşıyorum hep ya uyku düzeni yok beni çok yoruyor
Amin canım ya inşallah.oh güzel kizini oo kokla yerimeTeşekkür ederim abla iyiyim şükür kızımla uğraşıyorum bende.. hsg çeken insanlar hamile kalırlarmış darısı başına
Ben bildiğin gibi canım.pazartesi günü hsg çekildi.sabahta kontrolüm var
Gamze canım .. sen naptın hiçAyyy olsun maşallah sağ Salim kavustunnn bebegine onun kokusu mis gibidir uykuya gerek kalmaz isim neydi bebisin
Hsg çektirip hemen hamile kalan bir sürü insan var darısı senin başına inşAllahBen bildiğin gibi canım.pazartesi günü hsg çekildi.sabahta kontrolüm var
Hsg temiz cikti.ama şuan vajina girişinin sağında şişlik var hsg den mi anlamadım.sende durumlar nasil varmi güzel haberler canim
Senin kızın nasılAmin canım ya inşallah.oh güzel kizini oo kokla yerime
Cabim geçmiş olsun eskilerddn bı tek biz kalktik ben tüp bebege başladim yumurta toplandı rahim dinlendirmedeyimBen bildiğin gibi canım.pazartesi günü hsg çekildi.sabahta kontrolüm var
Hsg temiz cikti.ama şuan vajina girişinin sağında şişlik var hsg den mi anlamadım.sende durumlar nasil varmi güzel haberler canim
Ben tüp Bebek denedim yumurta toplandı bekleyisteyim canım.. buarada ismidr çok güzelGamze canım .. sen naptın hiç
Allah sana da nasip etsin.. ellerinden öper teyzesiBen tüp Bebek denedim yumurta toplandı bekleyisteyim canım.. buarada ismidr çok güzel![]()
Ay bende onu yumoos yanaklarindan öperimAllah sana da nasip etsin.. ellerinden öper teyzesi
Seninde hayırlı haberlerini alırız inşAllahAy bende onu yumoos yanaklarindan öperim![]()
![]()
Ahhh ahh insallahSeninde hayırlı haberlerini alırız inşAllah
Amin inşAllah umutsuz olmaAhhh ahh insallah
Insalla h bende öyle olurum canım.ama bu ay vok ilginç şeyler oldu.son 4 aydır duzenl i yumurta takibine ve doktor kontrollerine gidiyorum.hep 14.gün yumurtam çatlardı o yüzden 11.gün doktora gider yumurtaya bakılır hangi günler ilişkiye gireceğim soylenir e2 değerime göre çaylarla iğnesi verilirdi.bu ay 10.gün çağırdı doktor ve yumurta çatlamış göründü e2 ve protestonda aynı şekild e yumurta catlma donemi geçmiş gorundu.bu ay neden bu kadar erken oldu anlamadım.kacirdik bu ayiHsg çektirip hemen hamile kalan bir sürü insan var darısı senin başına inşAllah
Çok şükür iyi canım ilkokul 1 e başladık birinci dönemi bitirdik okuma yazma öğrendi pek heyacanlı.hayirlisi ile 2.dönemde güzelce biter.kizinin ismi de çok güzel.allah bahtını da güzel etsin canim.Senin kızın nasıl
Sorma canım ya darısı bizlere inşallah.insallah tüp bebek hemen tutar canım ne kadar süre beklemen gerekiyor.ilerleyis nasıl.olacakCabim geçmiş olsun eskilerddn bı tek biz kalktik ben tüp bebege başladim yumurta toplandı rahim dinlendirmedeyim
Amin inşAllah canım.. oyy şimdi ne tatlı okuyor herşeyi soruyorÇok şükür iyi canım ilkokul 1 e başladık birinci dönemi bitirdik okuma yazma öğrendi pek heyacanlı.hayirlisi ile 2.dönemde güzelce biter.kizinin ismi de çok güzel.allah bahtını da güzel etsin canim.
Ya hayırlısını iste bakarsın bu ay belki bir sürpriz olur..Insalla h bende öyle olurum canım.ama bu ay vok ilginç şeyler oldu.son 4 aydır duzenl i yumurta takibine ve doktor kontrollerine gidiyorum.hep 14.gün yumurtam çatlardı o yüzden 11.gün doktora gider yumurtaya bakılır hangi günler ilişkiye gireceğim soylenir e2 değerime göre çaylarla iğnesi verilirdi.bu ay 10.gün çağırdı doktor ve yumurta çatlamış göründü e2 ve protestonda aynı şekild e yumurta catlma donemi geçmiş gorundu.bu ay neden bu kadar erken oldu anlamadım.kacirdik bu ayi