Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ben bildiğin gibi canım.pazartesi günü hsg çekildi.sabahta kontrolüm var
Hsg temiz cikti.ama şuan vajina girişinin sağında şişlik var hsg den mi anlamadım.sende durumlar nasil varmi güzel haberler canim
Hsg çektirip hemen hamile kalan bir sürü insan var darısı senin başına inşAllah

Ben bildiğin gibi canım.pazartesi günü hsg çekildi.sabahta kontrolüm var
Hsg temiz cikti.ama şuan vajina girişinin sağında şişlik var hsg den mi anlamadım.sende durumlar nasil varmi güzel haberler canim
Cabim geçmiş olsun eskilerddn bı tek biz kalktik ben tüp bebege başladim yumurta toplandı rahim dinlendirmedeyim

Hsg çektirip hemen hamile kalan bir sürü insan var darısı senin başına inşAllah
Insalla h bende öyle olurum canım.ama bu ay vok ilginç şeyler oldu.son 4 aydır duzenl i yumurta takibine ve doktor kontrollerine gidiyorum.hep 14.gün yumurtam çatlardı o yüzden 11.gün doktora gider yumurtaya bakılır hangi günler ilişkiye gireceğim soylenir e2 değerime göre çaylarla iğnesi verilirdi.bu ay 10.gün çağırdı doktor ve yumurta çatlamış göründü e2 ve protestonda aynı şekild e yumurta catlma donemi geçmiş gorundu.bu ay neden bu kadar erken oldu anlamadım.kacirdik bu ayi

Çok şükür iyi canım ilkokul 1 e başladık birinci dönemi bitirdik okuma yazma öğrendi pek heyacanlı.hayirlisi ile 2.dönemde güzelce biter.kizinin ismi de çok güzel.allah bahtını da güzel etsin canim.
Amin inşAllah canım.. oyy şimdi ne tatlı okuyor herşeyi soruyor :-)

Insalla h bende öyle olurum canım.ama bu ay vok ilginç şeyler oldu.son 4 aydır duzenl i yumurta takibine ve doktor kontrollerine gidiyorum.hep 14.gün yumurtam çatlardı o yüzden 11.gün doktora gider yumurtaya bakılır hangi günler ilişkiye gireceğim soylenir e2 değerime göre çaylarla iğnesi verilirdi.bu ay 10.gün çağırdı doktor ve yumurta çatlamış göründü e2 ve protestonda aynı şekild e yumurta catlma donemi geçmiş gorundu.bu ay neden bu kadar erken oldu anlamadım.kacirdik bu ayi
Ya hayırlısını iste bakarsın bu ay belki bir sürpriz olur..

Back