Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yani hamilelik olabilir mi ?
Pko var bende hiç bir zaman düzenli adet olmadım soğan küründen sonra olduğum adet tarihini baz aldım bi dahaki ayda aynı tarihte olurum diye düzenlendiğini söylüyorlardı. Henüz adet belirtileride yok teste negatif :) keşke hamilelik olsaydı baya ümitlenmiştim ama bilemiyorum

Merhaba canım bende herşey aynı bildiğin gibi.hamilelik yok.dun hsg cekildi.boyle işte
Sende durumlar nasil güzel kizin nasil
Teşekkür ederim abla iyiyim şükür kızımla uğraşıyorum bende.. hsg çeken insanlar hamile kalırlarmış darısı başına

Merhabalar, bende ilk kez başlayacağım.
Dün adet bitti hatta dün sabaha karşı bitmiş.
Saraçoğlu sitesinde adetten sorna 3-7 veya 10 gün sonra başlayın diyor kafam çok karıştı.
Ne zaman baslamalıyım?
Canım ben Adet zamanı yaptım on gün anca içtim kısmet olmadı tam yapmak bu ay adet olursam yeniden yapacağım

Merhaba kızlar yumurta çatlama sorunu olanlar bunu mutlaka denesin adetin 10 cu günü günde 1veya 2 tane havuç yiyin yumurta çatlamasına çok yardımcı oluyor

Ben bildiğin gibi canım.pazartesi günü hsg çekildi.sabahta kontrolüm var
Hsg temiz cikti.ama şuan vajina girişinin sağında şişlik var hsg den mi anlamadım.sende durumlar nasil varmi güzel haberler canim
Hsg çektirip hemen hamile kalan bir sürü insan var darısı senin başına inşAllah

Ben bildiğin gibi canım.pazartesi günü hsg çekildi.sabahta kontrolüm var
Hsg temiz cikti.ama şuan vajina girişinin sağında şişlik var hsg den mi anlamadım.sende durumlar nasil varmi güzel haberler canim
Cabim geçmiş olsun eskilerddn bı tek biz kalktik ben tüp bebege başladim yumurta toplandı rahim dinlendirmedeyim

X