Çok teşekkür ederim darısı başınaAdıyla yaşasın inşallah maşallah
Sagolasin canım inşallahÇok teşekkür ederim darısı başına
Maşallah canım cinsiyeti öğrendin mi.bir oğlun vardı sanırım.bende henüz birşey yokKusura vkma cnm uzun zamandr bakmıyorm buralara.16 haftalık olduk çok şükür.sende durumlar ne
Çok geçmiş olsun canım öncelikle sağlık tabiki.insallah hayırlı bir zamanda sağlıkla olur .Bende henüz bir gelişme yokKızlar uzun bir aradan sonra ben yine geldim hsg olumsuz oldu tedaviye baslicakken ameliyat oldum fitiktan .. herşerde bir hayır vardır diyip bekliyoruz kimlerde olumlu sonuçlar var
Üzülmeden edemiyoruz ama dediğin gibi allah em iyisini bilendir hayırlı zaman da hamile kalırsın inşallah vardır rabbimin bi hikmetiYine olmadi ben yine hayal kirikligina ugradim yine <1.20 benim canimi cok yakti akrabalardan arkadaslardan teker teker hamilelik haberi gelirken ben de ne hamilelik var ne de adet.. Bir yandan Allah en iyisini bilendir derken bir yandan kendimi uzulmekten alamiyorum
Saol cnm.Evet dün kesin olarak öğrendik ki erkek.hakkımızda hayırlısı cnm vardr bi zamanı sıkma canınıMaşallah canım cinsiyeti öğrendin mi.bir oğlun vardı sanırım.bende henüz birşey yok
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun cnm.hepiniz dualarımdasınızKasım'da tüp bebek basliycam dualarunizi bekliyorum
Allah yardımcın olsun canım dualarım.seninleKasım'da tüp bebek basliycam dualarunizi bekliyorum
Hayırlı olsun canım sizlere ve vatanına hayırlı evlat olsun inşallahSaol cnm.Evet dün kesin olarak öğrendik ki erkek.hakkımızda hayırlısı cnm vardr bi zamanı sıkma canını
Canım ben de çalışan biriyim, reglim bitince 4. gün başladım, ben şöyle yapıyorum, bir termos aldım öncelikle, sabah 6 da uyanıp kürü hazırlıyorum ve süzüp termosa dolduruyorum ,işyerinde de öğle yemeğinden yarım saat önce içiyorum,akşam da eve gidince yapıp içiyorum ,sonra da akşam yemeğiMerhaba kızlar. benım 2,5 yaşında kızım var ikinci çoxuk için şubattan beri korunuyorum olmuyor doktora gittim yumurtalarda hormanlarda gayet iyi. sebepsiz yani geçen ay buna rağmen klomen kullandım 3 yumurta oldu yine olmadı. bu ayda soğan kürü neyeyim diyorum. ben çalışan biriyim sabah 6.30 da evden çıkıyorum akşam eve dönmem 20:00 nasıl uygulayabilirim. desteğinizi bekliyorum.
Sonuç ne oldu ablaKizlar benim son 4 gün bekliyorum.bakalim.guzrl haber verebilecekmiyim sizlerde durum nasil
Malesef bugün regl oldum canım.cuma günü yani 3.günü dr ye gidicem.bakalim birşey vermez sadece yumurta takibi derse soğan suyuna baslayacagimSonuç ne oldu abla
Canım soğan kürüne kesinlikle başlamalısın, benim bugün 4. günüm ve bu anlattıklarına bakılırsa sana en iyi gelecek şey soğan kürü, aşağıda ibrahim saraçoğlu nun kendi sitesinin linkini veriyorum, burdan bakarak uygulayabilirsin , şifa olsun;Arkadaşlar bende 6 yılliķ evliyim 3 aşilama yaptrdim bnn adetsizligi ve guatr var tup bebege esim yanasmior dogal yollannile brklemek yordu beni 31 yasindayim adet duzensizligini bildigim halde 1 hafta 10 gun günum gectikce acaba bu ay var mi bisey diye diye beklemek yıpratti beni 16 gun oldu adetim gecti yine ayin 14 de olmam gerekiodu siyah kahve akintim var az az gelio sökulenedim hala sogan kurunr baslayimmi diorum hemen oltihapta söker temizler brlki ins.saglikli sıhhatlı evlatlarimiza kavusuruz artık