Selam kızlar bir süredir giremiyorum. Güzel haberler alanlar olmuş. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 28 Ağustosta soğan kürüne başlamıştım. Eylül 10da adet gördüm. düzensiz adet gören biriyim güvenemiyorum tabi ama soğan kürü sonrası düzene girmiştir umuduyla ayın 10u gibi yine adet olurum sandım olamadım. 11inde dayanamadım bi gebelik yaptım çok çok silik ikinci çizgi çıktı .beklenti içinde olduğum için öyle görmüşümdür diye defalarca baktım. hatta eşime söylemeyecektim ama dayanamadım ona da gösterdim evet var dedi. ama çok dikkatli bakmak gerekiyor okadar yani. her neyse ayın 13ü yani bu cumartesi ilişki oldu, ilişkiden sonra eşim farketti küçücük kan gelmiş ona bulaşmış. ped taktım, hadi bu ayda olmadı diye konuştuk ama cumartesi akşamdan beri ne gelen var ne giden. pazar bi tane testim kalmıştı onu yaptım yine yeşillik olsun diye
onda o şüpheye düşürecek ikinci siliklik bile yoktu. sinir stres sahibi oldum belirsizlikten. belim ağrıyor ara ara. karnımda taş gibi. geçen hafta gögüslerim çok kaşınıyordu oda bitti. anlamadım valla. çok yoruldum. bu ayda olmazsa bırakıcam artık doktora da gitmiycem. çok istedim oğlumun bi kardeşi olsun. biraz bu konulardan uzaklaşmaya ihtiyacım var sanırım.