Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canim vitamin degerlerine baktirdinmi.vitamin eksikliginden kaynaklaniyo.arkadasiminda yumurtalari kalitesizdi vitamin degerleri düzelince hamile kaldi
Hayır vitamin değerlerime uzun süredir baktirmadim çok sağol canım.pazqrtesi doktor tekrar çağırdı.vitamin değerlerine bakacakmi evet demezse ben söyleyeceğim baksın olmadı sağlık ocağında veririm kan batırırım çok sağol canım teşekkür ederim

Hayır vitamin değerlerime uzun süredir baktirmadim çok sağol canım.pazqrtesi doktor tekrar çağırdı.vitamin değerlerine bakacakmi evet demezse ben söyleyeceğim baksın olmadı sağlık ocağında veririm kan batırırım çok sağol canım teşekkür ederim
Bakmazsada sen kesin iste özellikle d vitamini b12 bunlari kesin iste omega 3 kullanmaya dikkat et.rica ederim canim insallah kisa sürede bebisine kavusursun.

Bakmazsada sen kesin iste özellikle d vitamini b12 bunlari kesin iste omega 3 kullanmaya dikkat et.rica ederim canim insallah kisa sürede bebisine kavusursun.
Amin canım allah razı olsun inşallah hepimiz bbeklerimize kavuşuruz.doktorum gecen ay D vitamini başlamıştı hergun kullanıyorum.ama söylemen çok iyi oldu canım pazartesi günü doktoruma söyleyeceğim vitamin eksikliklerini ve mutlaka baktiracagim

Kızlar herkse selam, hamilelik belirtisi olarak saçlarının çok yağlandığını yazan bir hamiş vardı aramızda, kendisi buralarda mı acaba ? :)

Sonuç nedir canım inşallah hamileliktir
Baktm bisey cikmadi cnm ya ama adette olamadm hala en son 14 eylulde oldum bide gecen hafta 3 gun gelen kahve akinti kafam iyice karisti ayin 14 de 1 ay gecmis oluo zaten simdiye kadar belli olirdu bisey olsaydi illaki bi belirti verirdi zamana biraktm :(

Merhaba adetin 22. Günü yumurta akına benzer akıntı geldi PKO olduğum İçin düzensiz regl görüyorum. Bazen 35-40-45 gün buluyor regl olmam. O yüzden yumurtlama günü hesabı yapamıyorum. Bu akıntı yumurta çatlamasının belirtisi mi acaba?

Rica ederim canım ne demek, şifa olsun inşallah. Ben bu kürü aynen uyguluyorum bugün 15. günüm ve inan bana çok işe yarıyor, ben bu ay çok umutluyum , bat ı bekliyorum :)

Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Ben iki kere hamile kaldım ikisinde de kalbi durduğu için kaybettim. İki kere tüp bebek denedim tutmadı. İkincisinin sonucunu dün aldım hatta. Dünyam yıkıldı :( maddi manevi çöktüm artık doğal yöntemleri deneyecem.
Allah umutlarınızı hep taze tutsun ve güzel haberinizi burdsn bekliyorum inşallah. Sevgiler :KK200:

Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Ben iki kere hamile kaldım ikisinde de kalbi durduğu için kaybettim. İki kere tüp bebek denedim tutmadı. İkincisinin sonucunu dün aldım hatta. Dünyam yıkıldı :KK43: maddi manevi çöktüm artık doğal yöntemleri deneyecem.
Allah umutlarınızı hep taze tutsun ve güzel haberinizi burdsn bekliyorum inşallah. Sevgiler :KK200:
Kan pihtilasmasina baktirdinizmi peki

Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Ben iki kere hamile kaldım ikisinde de kalbi durduğu için kaybettim. İki kere tüp bebek denedim tutmadı. İkincisinin sonucunu dün aldım hatta. Dünyam yıkıldı :KK43: maddi manevi çöktüm artık doğal yöntemleri deneyecem.
Kıyamam canım çok geçmiş olsun ,Meleklerin öbür dünyada senin şefaatcin olacaklar.. Benim de bir kaybım var 9. haftada kalbi durmuştu , yaklaşık 2 senedir deniyoruz biz de, en son hsg çekildim tüplerim açık çıktı. Vardır Rabbimin bir bildiği, hayırlı zamanda sağlıkla olsunlar inşallah ama ben soğan küründen çok çok umutluyum, inşallah sana da şifa olsun canım

Kıyamam canım çok geçmiş olsun ,Meleklerin öbür dünyada senin şefaatcin olacaklar.. Benim de bir kaybım var 9. haftada kalbi durmuştu , yaklaşık 2 senedir deniyoruz biz de, en son hsg çekildim tüplerim açık çıktı. Vardır Rabbimin bir bildiği, hayırlı zamanda sağlıkla olsunlar inşallah ama ben soğan küründen çok çok umutluyum, inşallah sana da şifa olsun canım

Canım benim içten samimi mesajın için çok teşekkür ederim. Sen de benim gibi zor süreçlerden geçmişsin :(
Allahım nasip etsin ikimize de isteyen herkese inşallah

Iyi akşamlar bende 12 gün soğan suyu kullandım adetim hala olmadı test yapmaya korkuyorum göğüs ucu ağrısı, sık idrara çıkma, ve vajinada hassasiyet var ve ayrıca kaç gündür adet olacak gibi sancım oluyo sizce hamile olabilir miyim

Iyi akşamlar bende 12 gün soğan suyu kullandım adetim hala olmadı test yapmaya korkuyorum göğüs ucu ağrısı, sık idrara çıkma, ve vajinada hassasiyet var ve ayrıca kaç gündür adet olacak gibi sancım oluyo sizce hamile olabilir miyim
Evet bence olma ihtimalin yüksek.ben kızıma hamileymişim adet ağrısı zannedip her gün ağrı kesici aldım.agri var ama gelmiyor sandım meğer hamileymişim şuan kızım 6 yaşında.gecikmen varsa bence hemen test yaptır derim hayırlısı ve sağlığı ile hamilesindir inşallah

Back