Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Sağol cnm teşekkür eder bi test aldm bugun bu gece bajicam hala kahve siyahi ajinti var 4 gun oldu akinti baslayali hala sokulemedim ya hamilelik basindada olabiliomus az az kahve akinti adet olurkende oluomus eski birikmis adet kani diye cok arastriom kafam karisti

Sağol cnm teşekkür eder bi test aldm bugun bu gece bajicam hala kahve siyahi ajinti var 4 gun oldu akinti baslayali hala sokulemedim ya hamilelik basindada olabiliomus az az kahve akinti adet olurkende oluomus eski birikmis adet kani diye cok arastriom kafam karisti
Sonuç nedir canım inşallah hamileliktir

Ben soğan kürüne başladım bu ay fakat sadece sabah aç karnına bir bardak içtim akşam da yapmak gerekiyormuş :KK43:( herhangi bir akıntı falan da olmadı hiç bu zamana kadar acaba yeniden mi yapsam?

Canım ben de çalışan biriyim, reglim bitince 4. gün başladım, ben şöyle yapıyorum, bir termos aldım öncelikle, sabah 6 da uyanıp kürü hazırlıyorum ve süzüp termosa dolduruyorum ,işyerinde de öğle yemeğinden yarım saat önce içiyorum,akşam da eve gidince yapıp içiyorum ,sonra da akşam yemeği

bende sabah içip işe gidiyorum akşamda gelince henemn yapıp içiyorum ama peşinede yemegimi hemen yiyorum beklemek lazımmış galiba :KK43: bide soğanı tam soydum hep :KK43: soymamak gerekiyormuş sanırım

bende sabah içip işe gidiyorum akşamda gelince henemn yapıp içiyorum ama peşinede yemegimi hemen yiyorum beklemek lazımmış galiba :KK43: bide soğanı tam soydum hep :KK43: soymamak gerekiyormuş sanırım
Ben dış kabuğunu soyuyorum yani ince kahverengi kabuğu, 4e bölüp kaynatıyorum, heryerde farklı yazıyor, bazı yerlerde kabuğu soymadan sirkede bekletin falan yazmış ama o kadar vaktim olmuyor maalesef, ben de yemeklerden 10 dk önce içiyorum canım, akşam yemeğiyle pek arası olmuyor , yeter ki mide boş olsun öncesinde önemli olan o bence

Merhaba kızlar benim bugün adetin 8.günü yumurta takibi için gittim.2 yumurta birden geliyormuş.ama adetin 3.günü verdiğim e2 değeri 77 iken bugün 44 cikt i.sonuc 2 yumurta için uygun değil demekki kalitesiz yumurtalar dedi.geçen ay da 4 4 lük yumurta diyemem demisti.demekk8 kalite yumurtam olmuyor.ne yapabilirim kalitesini artırmak için bilginiz varmı.doktor pazartesi yine çağırdı aka umudum yok bu aydan

Merhaba kızlar benim bugün adetin 8.günü yumurta takibi için gittim.2 yumurta birden geliyormuş.ama adetin 3.günü verdiğim e2 değeri 77 iken bugün 44 cikt i.sonuc 2 yumurta için uygun değil demekki kalitesiz yumurtalar dedi.geçen ay da 4 4 lük yumurta diyemem demisti.demekk8 kalite yumurtam olmuyor.ne yapabilirim kalitesini artırmak için bilginiz varmı.doktor pazartesi yine çağırdı aka umudum yok bu aydan
Canim vitamin degerlerine baktirdinmi.vitamin eksikliginden kaynaklaniyo.arkadasiminda yumurtalari kalitesizdi vitamin degerleri düzelince hamile kaldi

Canim vitamin degerlerine baktirdinmi.vitamin eksikliginden kaynaklaniyo.arkadasiminda yumurtalari kalitesizdi vitamin degerleri düzelince hamile kaldi
Hayır vitamin değerlerime uzun süredir baktirmadim çok sağol canım.pazqrtesi doktor tekrar çağırdı.vitamin değerlerine bakacakmi evet demezse ben söyleyeceğim baksın olmadı sağlık ocağında veririm kan batırırım çok sağol canım teşekkür ederim

Hayır vitamin değerlerime uzun süredir baktirmadim çok sağol canım.pazqrtesi doktor tekrar çağırdı.vitamin değerlerine bakacakmi evet demezse ben söyleyeceğim baksın olmadı sağlık ocağında veririm kan batırırım çok sağol canım teşekkür ederim
Bakmazsada sen kesin iste özellikle d vitamini b12 bunlari kesin iste omega 3 kullanmaya dikkat et.rica ederim canim insallah kisa sürede bebisine kavusursun.

Bakmazsada sen kesin iste özellikle d vitamini b12 bunlari kesin iste omega 3 kullanmaya dikkat et.rica ederim canim insallah kisa sürede bebisine kavusursun.
Amin canım allah razı olsun inşallah hepimiz bbeklerimize kavuşuruz.doktorum gecen ay D vitamini başlamıştı hergun kullanıyorum.ama söylemen çok iyi oldu canım pazartesi günü doktoruma söyleyeceğim vitamin eksikliklerini ve mutlaka baktiracagim

Kızlar herkse selam, hamilelik belirtisi olarak saçlarının çok yağlandığını yazan bir hamiş vardı aramızda, kendisi buralarda mı acaba ? :)

Sonuç nedir canım inşallah hamileliktir
Baktm bisey cikmadi cnm ya ama adette olamadm hala en son 14 eylulde oldum bide gecen hafta 3 gun gelen kahve akinti kafam iyice karisti ayin 14 de 1 ay gecmis oluo zaten simdiye kadar belli olirdu bisey olsaydi illaki bi belirti verirdi zamana biraktm :KK43:

Merhaba adetin 22. Günü yumurta akına benzer akıntı geldi PKO olduğum İçin düzensiz regl görüyorum. Bazen 35-40-45 gün buluyor regl olmam. O yüzden yumurtlama günü hesabı yapamıyorum. Bu akıntı yumurta çatlamasının belirtisi mi acaba?

Rica ederim canım ne demek, şifa olsun inşallah. Ben bu kürü aynen uyguluyorum bugün 15. günüm ve inan bana çok işe yarıyor, ben bu ay çok umutluyum , bat ı bekliyorum :)

Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Ben iki kere hamile kaldım ikisinde de kalbi durduğu için kaybettim. İki kere tüp bebek denedim tutmadı. İkincisinin sonucunu dün aldım hatta. Dünyam yıkıldı :KK43: maddi manevi çöktüm artık doğal yöntemleri deneyecem.
Allah umutlarınızı hep taze tutsun ve güzel haberinizi burdsn bekliyorum inşallah. Sevgiler :KK200:

X