Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım i.saracoglu kullandiktan sonra 6 ay ara verin diyodu. Her şeyin fazlası zararlı demisti. Sadece ikinci adetinize 10 gun kala başlayın demisti. Umarim güzellikler seni bulur

Rabbim sabrıni versin. Neler yaşamışsın rabbim beterinden korusun .insallah safi ismi ile dertlerine şifa bulursun. Ve sağlıklı bebeklerin olur.

Canım hayırlısı olsun dr yi değiştirmeye sevindim.insqllqh bu kez gideceğin doktordan memnun kalırsın benimde dr.kontrolum var yumurta takibi için çağırdı. Guzel şeyler paylaşalım inşalla h yarın

Rabbim sabrıni versin. Neler yaşamışsın rabbim beterinden korusun .insallah safi ismi ile dertlerine şifa bulursun. Ve sağlıklı bebeklerin olur.
Amin canım allah razı olsun hepimizin sağlıklı bebisleri olsun insallah. Bir kızım var 6 yasinda çok kardeşi olsun istiyor.insallah rabbim dualarını kabul eder kızımın.seninde adetine birşey kalmadi inşallah olmazsin bu ay

Selam kızlar bir süredir giremiyorum. Güzel haberler alanlar olmuş. Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 28 Ağustosta soğan kürüne başlamıştım. Eylül 10da adet gördüm. düzensiz adet gören biriyim güvenemiyorum tabi ama soğan kürü sonrası düzene girmiştir umuduyla ayın 10u gibi yine adet olurum sandım olamadım. 11inde dayanamadım bi gebelik yaptım çok çok silik ikinci çizgi çıktı .beklenti içinde olduğum için öyle görmüşümdür diye defalarca baktım. hatta eşime söylemeyecektim ama dayanamadım ona da gösterdim evet var dedi. ama çok dikkatli bakmak gerekiyor okadar yani. her neyse ayın 13ü yani bu cumartesi ilişki oldu, ilişkiden sonra eşim farketti küçücük kan gelmiş ona bulaşmış. ped taktım, hadi bu ayda olmadı diye konuştuk ama cumartesi akşamdan beri ne gelen var ne giden. pazar bi tane testim kalmıştı onu yaptım yine yeşillik olsun diye onda o şüpheye düşürecek ikinci siliklik bile yoktu. sinir stres sahibi oldum belirsizlikten. belim ağrıyor ara ara. karnımda taş gibi. geçen hafta gögüslerim çok kaşınıyordu oda bitti. anlamadım valla. çok yoruldum. bu ayda olmazsa bırakıcam artık doktora da gitmiycem. çok istedim oğlumun bi kardeşi olsun. biraz bu konulardan uzaklaşmaya ihtiyacım var sanırım.

Doktor hersey normal kost falan yok guzel dedı. Adetın 3 gunu yapılan hormonları ıstedı obur aya sonuclarla goruselım dedı. (Masallah cok hızlı doktor) egıtım araştırma sanırım ondan kızlar ben cok sıkılmaya basladım sanırım bıdaha kontrole gelıcemı sanmıyom

O only37 Mucizem4564 Ay canlarım benim ne güzel dualar etmişsiniz. Çok teşekkür ederim. Başka bir müslüman kardeşin diğer kardeşine ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş. Rabbim bütün isteyen kardeşlerimizin dualarını geri çevirmesin. Bu arada lekelenme basladi.Olmasın Allahım lütfen

Neden gitmek istemiyorsun canım ?

Insalla h Canım dualarım seninle

Canım keşke bir kan testi versen yarın

Ben bu ay yaptim soğan kürü ve adetim 1 gün geçti test yaptim birkaçtane ve silik çizğileri gördüm perşembe günü doktor kontrolüm var hayirlisi bakalim

Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım 2 buçuk yıllık evliyim ve bebek istiyoruz.Adetimin 2. günü yaptırdığım testler
TSH 1.080
Estradiol 14.11
FSH 4.28
LH 4.41
Prolaktin 8.48 bir testimin sonucu henüz çıkmadı birde ayın 30 unda progesteron testi yaptıracağım. Adetimin bittiği 2. gün bugün soğan suyuna başladım . Birde testere dişili aslam pençesi ve civanperçemi aldım acaba onlarıda içsem mi. Sizce değerler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…