- 28 Kasım 2015
- 299
- 307
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Delirella bir daha ki aya seni yazacam hazır ol
Ah canım şahanesin :)
İnşallah olur canım İsteyen herkese iniaşlah
Önce sen inanacaksın. Ve gelip seni bulacak
Bende gecen yil soğan kuru yaptıktan sonra hamil e kaldım canım.nasip değilmiş düşük oldu.bir kızım var 6 yasinda inşallah birde kardeşi olurKızlar birşey dicem. Soğan kürü kullanip hamile kalanları bir sıralasak nasil olur ? Toplam kaç kişi kalmış açaba ?
Allah bagislaskn ne guzel rabbim hayirli evlst etsin sizlereBen kısırsın dediydiler fakültede oğlum 3 yaşında kızımda 9
Canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim oncelikle hayirli ve sağlıklı evlatlar versin.insallah tez zamanda hamile kalırsın.cok zor bir durum atlatmışsın vücudun hazır olduğunda olacaktır umutsuzluğa kapılma sakınRegl oldum cnm soğaan kürü yarayacaksa bir sonraki ay inşallah
Yapabılırsen uap cnm ıcımiz acılsın cnmKızlar birşey dicem. Soğan kürü kullanip hamile kalanları bir sıralasak nasil olur ? Toplam kaç kişi kalmış açaba ?
Bende gecen yil soğan kuru yaptıktan sonra hamil e kaldım canım.nasip değilmiş düşük oldu.bir kızım var 6 yasinda inşallah birde kardeşi olur
Ben 3 kere hamile kaldım canım 1 ve 3.gebeliğim düşük olduğu için genetik testler istediler.3 ay onların sonucu bekledik ayrıca eşimle aramizda kan uyuşmazlığı vardı.hem 1.hamileligimdeki düşükte hemde 2.hamileligimde yaptigim doğumdan sonra uyuşmazlık iğnesi olmama rağmen bebeğin kanıyla 3.gebeligimde karışma olmuş.yani birdaha hamile kalmam riskli. 8 farklı dr ye gittim.tekrsr çocuk sahibi olmayalım dedik bu yüzden bekledik acele karar vermemek için.11 ay once bi umut hamile kaldıktan sonra bebeği kaybetmemek için tedavileri araştırdık artik karar verdik korunmayı bıraktık o zaman yaptım soğan kuru ama bu kez hamile kalamadım.sonrada tekrarlamadim akışına gitsin ağır olsun yeterki sağlıklı bebek olsun dedim.ama.11 aydır kalamayınca da umudum azaldı.artik duzenl i yumurta takibi için bu ay dr ye gitmeye başladımCanım 6 ay sonra tekrar deneseydin keşke ben ilk defa yaptım ve çok heyecanliyim. Rabbim evladini sağlıklı uzun ömür nasip etsin.
Canım ya çok net değilim ama yumurtlaması erken olanlar adetin 1 gününden itibaren 7 gün içind e baslanmali diye 5.günde başlayanlar da olmuştu.buraya yazmışlardı hatırlıyorum biraz.onceko sayfalardan biraz bak istersen canımKzlar bana bırı yardım etsın sogan kuru baslamak ıstıyom ama yumurtlama gunum 10. Gun. Sogan kuru adet bıttıkten 7gun sonra baslanmalı dıo 3 gun sonra yumurtluyorum nasıl yapmalıyım adetın bırıncı gunu baslasam nasıl olur
Gamze koydukSagolasin canım isim ne koydunuz minnak bebisine karar verdiniz mi
Adıyla yaşasın inşallah maşallahGamze koyduk
Yumurtan guzel cnm bnm 22 mm oldunda doktor catlama ıgnesı yapmısdı tahlıllerden anlamam daKiz lar Benimde bir konuda bilginize ihtiyacım var.adetin 1.gününde dr e gittim ve artik yumurta takibi başladı.dun adetin 10.gününde çağırdı gittim yumurta 19 mm e2 236 Lh 7.4 cikti. Bu aralar birliktelik olsun pazartesi kontrole gel dedi.sizce sonuçlarım nasil.ilkkez yumurta takibi için gittim yumurta ölçüsü ne olmalı e2 sonucu nasıl hiç bilgim yok bilgisi olan varmi