İnşaAllah ablam Allah yardımcın olsunAnladım canım doktor randevusuna gidince bir sor bakalım ne diyor ben de merak diyo.bende bir gelişme yok canım doktor degistirdim sıfırdan başladık bakalım inşallah güzel sonuçlar alirim
Sagolasin canım isim ne koydunuz minnak bebisine karar verdiniz miİnşaAllah ablam Allah yardımcın olsun
Hayırlısı ile güzel haber alırsınız inşallah bende merakla bekliyorum sonucunuzuMerhaba kızlar sogan kūrunun 11.günümdeyim. Adete de az kaldı merakla beklemedeyim ve çok umutluyum.
Hayırlısı ile güzel haber alırsınız inşallah bende merakla bekliyorum sonucunuzu
Kürü kullandım. Kürden sonraki ilk bat 3
Bata çıka bekliyoruz
Canım naptin var mı bit gelişme ?
Kullandıktan sonra ilk bat 2
Bakalım Ne olacak cnm, Cuma regl olmazsam test yapıcam
Değişiklik var mı vücudunda belirti var mı
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Regl öncesi yaşadığım kasık ağrısı var cnm, onu da hamileliğe yoramıyorum doğrudan. Erken Doğum sonrası ikinci regl tarihim daha bu kadar erkenden olur mı bilmiyorum, deniyorum sadece işte. Umut fakirin ekmeği :)
Erken doğum derken ? Anlamadım ama seni üzen bir durumsa. Anlatmayabilirsin.
Bu arada hiç belli olmaz Rabbim ok derse olur. Ve öylede oldu.
Erken doğum derken ? Anlamadım ama seni üzen bir durumsa. Anlatmayabilirsin.
Bu arada hiç belli olmaz Rabbim ok derse olur. Ve öylede oldu.
Regl oldum cnm soğaan kürü yarayacaksa bir sonraki ay inşallah
İnşallaj canımCanım daha çok yeni bir sıkıntı yaşamışsın. Öncelikle çok gecmis olsun.Üzülme zaten sağlıksız bebek tutunamiyormus. Ama önümüzdeki ay kesinlikle hamile kalırsın.Rabbim ol der olur. Ve öylede oldu
BenKızlar birşey dicem. Soğan kürü kullanip hamile kalanları bir sıralasak nasil olur ? Toplam kaç kişi kalmış açaba ?
Benkısırsın dediydiler fakültede oğlum 3 yaşında kızımda 9