Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hormonlara baktirmadim ama adetlerim normal duzenliydi
Nasip olacakya o vesile olmustur canım rabbim inşaallah hayırlısını versin benimde bir sorunum var duydunsa duyan olduysa cevaplarsa sevinirim ben eylül 29 da lekelenmem oldu daha adetime bir hafta var şuan lekelenmem yumurtlamadan 8,9 gün sonra oldu bir haftadır da baş ağrısı kasık ağr8sı oluyordu gecede göbegime sanki iğne sapladılar durdular cok rahatsız ediciydi dolandım durdum evde yine geçmedi esim masaj yaptı yine gecmedi neden olabilir bunlar

Nasip olacakya o vesile olmustur canım rabbim inşaallah hayırlısını versin benimde bir sorunum var duydunsa duyan olduysa cevaplarsa sevinirim ben eylül 29 da lekelenmem oldu daha adetime bir hafta var şuan lekelenmem yumurtlamadan 8,9 gün sonra oldu bir haftadır da baş ağrısı kasık ağr8sı oluyordu gecede göbegime sanki iğne sapladılar durdular cok rahatsız ediciydi dolandım durdum evde yine geçmedi esim masaj yaptı yine gecmedi neden olabilir bunlar
Gobegi bilemicem ama bana digerleri yerlesme gibi geldi.daha iyi bilenler cevap verir zaten

6 gun varsa biraz bkle istersen olsa bile cikmayadabilir.her zaman erken cikmaz bosuna hayal kirikligina ugrama istersen.
Normal takvime gire 6 gün var ama yumurtlamayı erken hissettim ve üzerinde 8 gün falan gecti lekelenme falan oldu yumurtlamaya göre cuma günü olmam lazım

Back