Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canim allahim butun isteyenlere versin insallahAyyy ne guzel rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah saglikla huzurlukla insallah
Gasteitin varsa yapma canım ama kistin falan varsa enfeksiyon falan varsa iyi gelirSoğan kürü iyimi kötümü bilemedim burda bi cok yerde ıyi geldiğini okudum ama ıyi gelmediğini de duydum napsam bilemedim adetimin 8. Günü bugün bu kürü yapıp ta yan etki gören varmı?
Canım hormon tahlıllerınde ve adet olmanda sıkıntı varmıydıevet canım sabah ve akşam yemeğinden önce aç karnına ılık içilecek
Canm senın sogan kuru yaptında senın hormon tahlıllerın ve adet olman normalmoydıBen varim canim.adetin ikinci guni basladim on bes gun kullandim.hemen o ay reglim gecikti ve hamileymisim
Hormonlara baktirmadim ama adetlerim normal duzenliydiCanm senın sogan kuru yaptında senın hormon tahlıllerın ve adet olman normalmoydı
Ayy ayy bazen yoruldumu hissediyorum. Bızım hamılelık sebebımız ne a caba ysHormonlara baktirmadim ama adetlerim normal duzenliydi
Her bebegin gelecegi bir zaman var.benim o zamn gelmis d3mekki sogan vesile oldu.insaallh en yakin zamanda sizde sebebinizi bulursunuzz beklenene kavusursunuzAyy ayy bazen yoruldumu hissediyorum. Bızım hamılelık sebebımız ne a caba ys
Nasip olacakya o vesile olmustur canım rabbim inşaallah hayırlısını versin benimde bir sorunum var duydunsa duyan olduysa cevaplarsa sevinirim ben eylül 29 da lekelenmem oldu daha adetime bir hafta var şuan lekelenmem yumurtlamadan 8,9 gün sonra oldu bir haftadır da baş ağrısı kasık ağr8sı oluyordu gecede göbegime sanki iğne sapladılar durdular cok rahatsız ediciydi dolandım durdum evde yine geçmedi esim masaj yaptı yine gecmedi neden olabilir bunlarHormonlara baktirmadim ama adetlerim normal duzenliydi
Gobegi bilemicem ama bana digerleri yerlesme gibi geldi.daha iyi bilenler cevap verir zatenNasip olacakya o vesile olmustur canım rabbim inşaallah hayırlısını versin benimde bir sorunum var duydunsa duyan olduysa cevaplarsa sevinirim ben eylül 29 da lekelenmem oldu daha adetime bir hafta var şuan lekelenmem yumurtlamadan 8,9 gün sonra oldu bir haftadır da baş ağrısı kasık ağr8sı oluyordu gecede göbegime sanki iğne sapladılar durdular cok rahatsız ediciydi dolandım durdum evde yine geçmedi esim masaj yaptı yine gecmedi neden olabilir bunlar
Ins cnm yaHer bebegin gelecegi bir zaman var.benim o zamn gelmis d3mekki sogan vesile oldu.insaallh en yakin zamanda sizde sebebinizi bulursunuzz beklenene kavusursunuz
Sağolasın canım doktora adet tarihim gelmeden gitmek istemiyorum ama endisede ediyorum noluyor bana diyeGobegi bilemicem ama bana digerleri yerlesme gibi geldi.daha iyi bilenler cevap verir zaten
Kac gun var bataSağolasın canım doktora adet tarihim gelmeden gitmek istemiyorum ama endisede ediyorum noluyor bana diye
Canım sogan kuru yumurtlama gununfe bıtmelı dımıKac gun var bata
6 gün var daha takvime göre yumurtlama gününe göre bakarsam cuma günü adetimKac gun var bata