Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kürünü yap ama doktorunu da ihmal etme bence. basit bir sebepten bile bekliyor olabilirsin.
merhaba arkadaşlar ben yazmıştım daha öncede hatırlıyosunuzdur belki pko hastasıyım kızıma aşılamayla hamşle kamıştım şimdi 2.5yaşında...sonra adetim düzenlensin diye soğan suyu içtim ilk ay düzenli oldum sonraki ay hamile kaldım sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım umarım hepiniz o mutlu haberi alırsınız soğan vesile olur...şuna dikkat edin yanlız arkadaşlar adetiniz biticek sonraki 7.gün başlıcaksınız...
merhaba arkadaşlar ben yazmıştım daha öncede hatırlıyosunuzdur belki pko hastasıyım kızıma aşılamayla hamşle kamıştım şimdi 2.5yaşında...sonra adetim düzenlensin diye soğan suyu içtim ilk ay düzenli oldum sonraki ay hamile kaldım sormak istediğiniz bişey olursa seve seve cevaplarım umarım hepiniz o mutlu haberi alırsınız soğan vesile olur...şuna dikkat edin yanlız arkadaşlar adetiniz biticek sonraki 7.gün başlıcaksınız...
kuzenim ve bu kürle hamile kalan birçok kişi adetin 7.günü başlamış ayrıca adetten 1 hafta sonra başlanırsa ki bu 14.güne denk geliyo yumurtlaması erken olanlar nasıl kaliteli yumurtaya sahip olacak ve gelişecek.bende bir sitede okumuştum saraçoğlu adetliyken bile soğan kürünün içilebileceğini ama etkili olması açısından adetin bittiği gün başlanılmasının daha iyi olduğunu söylemişti.zaten adetin 7.günü başlanıp 15 gün içilirse adetin 21.günü bitiyor bittikten bir hafta kadar ya da 10 gün sonra gebelik yoksa adet olunuyor
Ben bu sebeple tereddütte kaldım???
Canım öncelikle iki bebeğin de hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
Soğan kürü olayına gelince benim biraz kafam karıştı, çünkü bu konuyu açan "hasankeyf" arakadaşımız da soğan küründen hamile kalmış ve o adetin 7. günü başladım diyor, kaç yerde de aynen bu şekilde söylemiş. Sen ise adet bittikten sonra 7. gün diyorsun, neden böyle farklı, tedavi şekline göre mi değişiyor???????????
günaydın arkadaşım, benim sorum sende baş ağrısı yaptı mı? bir de hep sıcak mı içtin? sıcakken çok kokuyor bana ama soğuk içince de bulantı yapıyor
canım sıcak içilmiyo saraçoğlu özellikle ılık diyo zaten kaynatıp bardağıma koyuyodum ılıyınca içiodum ne sıcak nede soğuk oluyo yani...her öğündede taze hazırlıcaksın günde 2soğan yani:)
ya son zamanlarda pek sonuç alan yok soğandan kızlar olurmu dersiniz????
günaydın arkadaşım, benim sorum sende baş ağrısı yaptı mı? bir de hep sıcak mı içtin? sıcakken çok kokuyor bana ama soğuk içince de bulantı yapıyor
soğuk içmemen lazım canım.sıcağa yakın ılık içmelisin
baş ağrısı yapıyo mu sana?