Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar aşılama yapmıştım biliyorsunuz bugün 11.günüm 8.60cıktı inşallah sağlıklı hamılelıkdır darıaı isteyenlere ınsallah

Kızlar son adet tarihime göre 6 haftalık oldum diye doktora gittim doktor 4+3 dedi. Canım sıkıldı inşallah ters giden bişey yoktur

Merhaba arkadaşlar. Sırf bu konu nedeniyle üye oldum. 24 yaşındayım iki yumurtalığımda da 4 er santimlik çikolata kistleri var ve haşimato hastasıyım ( tiroidlerim çalışmıyor). Nisan ayında ameliyat olacaktım kistlerim için. Doktor bu şekilde hamilelik olmaz demişti. Tabi ben yeni evli olduğumdan çocuk için değil ama kendi sağlığım için ameliyat olmaya karar verdim. Çok ağrıyordu çünkü. İnternetten araştırdım ve soğan kürüne rastladım. Aynen uygulama başladım ameliyata az bi süre kala da bıraktım. Ameliyattan 2 gün önce kendimde bi gariplik hissettim. Göğüslerim adetimden önce hep ağrırdı ama bu sefer uçları yanıyordu resmen dokunamıyordum. Doktor hamile kalamazsın demişti ayrıca bi kaç kere anca birlikte olmuştuk imkansız dedim ama içim içimi yiyor bi taraftan da. Adetime 5 gün vardı. Evdeki testlerden birini yaptım bi yandan da işe gitmek için hazırlanıyordum. Her ay aynı şey olduğundan hiç umudum yoktu makinenin üzerine bıraktım. 5 dakika sonra baktığımda inanılmaz derecede silik bi çizgi gördüm. İnanamadım kimseye söylemedim. Hastaneye gidip kan verdim ve mucize gerçekleşmişti. Hcg değerim 22 olmuştu. Daha yeni tutunmuş bana bebeğim. İnanamadım. 2 gün sonra bi daha yaptık sonra bi daha ve hep ikiye katlanıyordu. Şu an 2 buçuk aylık hamileyim. Ve hala inanamıyorum. Tabi ki bu bebeği bana Allahım bi mucize olarak gönderdi. Soğan suyu ne derece işe yaradı bilmiyorum ama soğan suyu içtiğim ay hamile kaldım kızlar. Darısı isteyen herkesin ama herkesin başına inşallah. Ümidinizi kaybetmeyin. Benim o kadar fazla sağlık sorunum var ki. Bl fıtığı boyun fıtığı tiroid her yerimde kistler var buna rağmen oldu. Dua edin her şey gönlünüzce olsun. Bize de dua edin

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hayırlı olsun yaşadığınız mucizeyi sağlığıyla kucağınıza alın inşallah darısı isteyen hepimizin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…