- 16 Şubat 2018
- 14
- 5
- 28
Yaa bende 3 gün geçiktim hala olmadımSelam kizlar Malesef ben adet oldum 2 gün gecikmeli olarak.bugun 3.günümdu. hayit tohumuna başladım.bu kez kesintisiz devam edicem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa bende 3 gün geçiktim hala olmadımSelam kizlar Malesef ben adet oldum 2 gün gecikmeli olarak.bugun 3.günümdu. hayit tohumuna başladım.bu kez kesintisiz devam edicem.
Aa bi test yapsana inşallah hamilesindirYaa bende 3 gün geçiktim hala olmadım
Malesef 2 gün gecikmeli adet oldum canım.suan 5.günündeyim.yarin dr ye gitsem mi diyorum.yani tedavi mi başlıyorsunuz yumurta takıbimı birseye başlayalım mi desem mi.kararsizim.sen nasilsin canim nasıl oldun bakalımO only37 nasl gidiyo cnm.adet oldun mu
Edvard sen naslsn cnm hamilelik nasıl.mide bulantıları devam mı
Baby44 senin nasıl gidiyo cnm.ne kadarlık oldun
@Adanagelini sen ne durumdasın cnm.neler yapıyonuz
Ne yapacaksan geç kalma canm.bnde bugün olmam lazımdı ama olmadım daha.bel ağrısından da kalkamıyorumMalesef 2 gün gecikmeli adet oldum canım.suan 5.günündeyim.yarin dr ye gitsem mi diyorum.yani tedavi mi başlıyorsunuz yumurta takıbimı birseye başlayalım mi desem mi.kararsizim.sen nasilsin canim nasıl oldun bakalım
Aa ciddimisin normalde olur mu ağrınNe yapacaksan geç kalma canm.bnde bugün olmam lazımdı ama olmadım daha.bel ağrısından da kalkamıyorum
Aa ciddimisin normalde olur mu ağrın
Hımm olmadı test mi yapsan acabaYani olur ama bı ağrıya da hemen adet olurdum yani
Hımm olmadı test mi yapsan acaba
Amin canım insallah.aynen test yap inşallah hamilesindir.bende gideyim dr ye yarın.bakalim ne olup bitiyor.Bu gece de olmazsam yapicam cnm.oruç tutmya niyet edicem inş.en azından ona göre tutarım.rabbim ramazanı şerif hürmetine anne baba olmak isteyen herkese nasip etsin.bize de tabii
Amin cnm eğer hamile olmam hayırlı ise olsun.değilse de hayırlı bi zmnda hepimize nasp etsn.Amin canım insallah.aynen test yap inşallah hamilesindir.bende gideyim dr ye yarın.bakalim ne olup bitiyor.
Amin canım insallah test yaptıktan sonra yaz.bende dr gelince yazayım pco görünümü vardı bakalım tedavi verecekmiAmin cnm eğer hamile olmam hayırlı ise olsun.değilse de hayırlı bi zmnda hepimize nasp etsn.
Canım öncelikle hayırlı Nurlu Ramazanlar oruç tutanlar bize dua etsin.. Doktora gittim 9 haftalık şükür herşey iyi midem ağrıları var kusmam çok yok ülser olmuş midem öyle yani. Sen napyon nasılsın canımO only37 nasl gidiyo cnm.adet oldun mu
Edvard sen naslsn cnm hamilelik nasıl.mide bulantıları devam mı
Baby44 senin nasıl gidiyo cnm.ne kadarlık oldun
@Adanagelini sen ne durumdasın cnm.neler yapıyonuz
Yazarm cnm inş.hakkımızda hayırlısı inşAmin canım insallah test yaptıktan sonra yaz.bende dr gelince yazayım pco görünümü vardı bakalım tedavi verecekmi
Sanada hayrlı ramazanlar cnm.geçmiş olsun.gebelikte mi oldu ülser.öncesinde yok muydu.bnde iyiyim cnm çok şükür.beklemedeyiz dahaCanım öncelikle hayırlı Nurlu Ramazanlar oruç tutanlar bize dua etsin.. Doktora gittim 9 haftalık şükür herşey iyi midem ağrıları var kusmam çok yok ülser olmuş midem öyle yani. Sen napyon nasılsın canım
Rabbim hayırlısını versin evet canım gebelikte çıktı ülser :-(Sanada hayrlı ramazanlar cnm.geçmiş olsun.gebelikte mi oldu ülser.öncesinde yok muydu.bnde iyiyim cnm çok şükür.beklemedeyiz daha
Çok geçmiş olsun canımRabbim hayırlısını versin evet canım gebelikte çıktı ülser :-(
Saol canım ya benim gibi olan oldumu ya mide bu kadar kötüleşir miÇok geçmiş olsun canım
Oyyy hayırlı olsun ben hamile olduğunu bilmiyordum çok sevindimHayırlı ramazanlar kızlar. Yazmaya fırsatım olmadı bikaç gündür. Benim ağrılarım falan bitti çok şükür. Herşey yolunda gibi gözüküyo. Yarın doktora gidicem inşallah görürüm bebeğimi. Kaçıncı haftada gözüküyodu?