- 26 Mart 2018
- 608
- 408
Onu da yapamıyorum 19 aylık kızım var onunla ilgileniyorum aa yine de gerginlik oluyo malesef. Hatta gerginlikten kasıklarıma kramp giriyoHaklisin canım hem de cok.sukur şimdi daha iyiyim.hamilelikt3 hormonların etkisiyle aşırı kırılgan ve alıngan olman vok dogal canim.tek söyleyeceğim en yakınımızdaki eşimizden başkası değil onlara nazımız gecsede bu duyguları yine de onlara belli etmeden içimizde yaşasak daha doğru olur sanırım.malum onlar dara gelemiyor.oyalanabilecegin stres atabileceğim birşey bul derim canım ben kulağıma müzik takar hareketli bir şeyler dinlerim iyi geliyo
Ya Allah a şükür dediğin gibi hamileliğimle uğraşıyorum. Ağda yapma çocuk için zararlı dediler düşük yaparsın falanda dediler ben 2 dir jilet vuruyorum yA benim göbeğimde o kadar tüy yoktu şimdi çoğalmış bacak kıllarımda öyle uzamışCanım sukur evlâdin sana yaverlik ediyor eşine de tez zamanda kavuşursun inşallah.ben son aylarıma kadar hep kendim ağda yaptım ne zamanki göbekten dolayı eğilemez alamaz oldum o zamanda tuğ dökücü krem kullandım.ama cevremde birçok arkadaş son aylarında bile ağda ile almışlar canım.tekrar hamile kalsam hep ağda ile alırım tuğ dökücü krem kullanmam çünkü azalmıştı sanki jilet kullanmış gibi artırmıştı o dönem.ayni hatayı yapmak istemem
Aman dikkat et hele de stres den uzak durmaya çalış rahime çok zararliOnu da yapamıyorum 19 aylık kızım var onunla ilgileniyorum aa yine de gerginlik oluyo malesef. Hatta gerginlikten kasıklarıma kramp giriyo
Ben ilk kez duydum canım ağdanın zararlı olduğunu dediğim gibi ben yapmıştım.cabuk uzaması hormonlardan dolayı malum çok üretiliyo çabuk üzüyo canımYa Allah a şükür dediğin gibi hamileliğimle uğraşıyorum. Ağda yapma çocuk için zararlı dediler düşük yaparsın falanda dediler ben 2 dir jilet vuruyorum yA benim göbeğimde o kadar tüy yoktu şimdi çoğalmış bacak kıllarımda öyle uzamışalcam ama hassas olmuşum aldıramıyorum.
Canım dualarımız seninle allahın izniyle once kalp atışlarını duyarsınız sonra sağlığıyla kucağınıza alırsınız inşallahSlm kızlar malum yorgun düşüyorum pek giremiyrm calıstıgım içinde dua edin kızlar kalp atısımızıda duyalım ins. saglıkla büyüsün miniğim korkuyrm bişi olmasından allaha emanet rabbim korusun
Bilmiyorum bana öyle dediler doktoruma sorup öyle yapmayı düşünüyorum benim göbeğimde kıllanmalar çok olduBen ilk kez duydum canım ağdanın zararlı olduğunu dediğim gibi ben yapmıştım.cabuk uzaması hormonlardan dolayı malum çok üretiliyo çabuk üzüyo canım
Soğan kürüne âdetin bittikten iki gün sonra başlayıp 15 gün boyunca sabah akşam yemeklerden 10-15 dk önce tüketeceksin canım. Nasıl içeceğin konusuna gelirsek bir adet soğanı klorsuz 1.5 -2 bardak suda 4e bölüp kaynamaya başladıktan beş dakika sonra ocaktan alacaksın çok soğumadan içmelisin. Allahın izniyle faydasını görürsün inşallah..Arkadaşlar nolur bana bi yardım edin yaa. Nasıl içicem hangi günler? Adetin 7.15. Günü ne demek nasıl olcak
Canım peki kaç gün devam edicem? Ben yumurtlama dönemimi tam olarak hesaplayamıyorum çünkü. Bir ay 28 gün sonra oluyorum bir ay 32 bazen 30 belli olmuyor daSoğan kürüne âdetin bittikten iki gün sonra başlayıp 15 gün boyunca sabah akşam yemeklerden 10-15 dk önce tüketeceksin canım. Nasıl içeceğin konusuna gelirsek bir adet soğanı klorsuz 1.5 -2 bardak suda 4e bölüp kaynamaya başladıktan beş dakika sonra ocaktan alacaksın çok soğumadan içmelisin. Allahın izniyle faydasını görürsün inşallah..
15 gün devam edeceksin canım. 15 günden fazlasını yapma çünkü bu kür 6 ayda bir yapılıyormuş Saraçoğlundan dinlemiştim. Aynen benim de adet düzenim böyle bi ay 28 bi ay 32 30 sanırım bende yumurtlama gününü tutturamadığımız için hala bekliyorum :) ikinizde de sorun yoksa Allah’ın izniyle soğan kürü dene bir zararı yok faydası var sonraki ay da incir kürü ve havuç kürüne başlarsın onlarda yumurta büyütmek çatlatmak için. Biz bu ay rahmimizi temizleyelim öyle düşün çok takıntı haline getirme.. çünkü genelde artık düşünmedikleri kafalarına takmadıkları ay gebe kalıyorlar :) Rabbim inşallah bize de nasip eder. Bende soğan kürünün bugün 4. Günündeyim hayırlısı bakalımCanım peki kaç gün devam edicem? Ben yumurtlama dönemimi tam olarak hesaplayamıyorum çünkü. Bir ay 28 gün sonra oluyorum bir ay 32 bazen 30 belli olmuyor da( 2 senelik evliyim eşimde bende hiç korunmadık ama hiç hamile kalmadım malesef. Doktora da gittik ikimizde de bir sorun olmadığını söyledi. Yaşımız da geçiyor artık yavaş yavaş. Ben 28 yaşındayım eşim 33.
Allahtan Ümit kesilmez rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah sıkma canını pes etmek yok tabi yola devamSelam kizlar Malesef ben adet oldum 2 gün gecikmeli olarak.bugun 3.günümdu. hayit tohumuna başladım.bu kez kesintisiz devam edicem.
Ayy iyi ki söyledin ben sanmıştım ki 6 ay devam etmem lazım iyi bari o zaman dediğin gibi bu ay rahmimizi temizleriz güzelce.. sonra da yumurtalarımızı güzelleştirelim bari napalım bu hamilelik işi hiç filmlerdeki gibi değilmiş yaaa filmlerde ne güzel hop hemen hamile kalıveriyolar15 gün devam edeceksin canım. 15 günden fazlasını yapma çünkü bu kür 6 ayda bir yapılıyormuş Saraçoğlundan dinlemiştim. Aynen benim de adet düzenim böyle bi ay 28 bi ay 32 30 sanırım bende yumurtlama gününü tutturamadığımız için hala bekliyorum :) ikinizde de sorun yoksa Allah’ın izniyle soğan kürü dene bir zararı yok faydası var sonraki ay da incir kürü ve havuç kürüne başlarsın onlarda yumurta büyütmek çatlatmak için. Biz bu ay rahmimizi temizleyelim öyle düşün çok takıntı haline getirme.. çünkü genelde artık düşünmedikleri kafalarına takmadıkları ay gebe kalıyorlar :) Rabbim inşallah bize de nasip eder. Bende soğan kürünün bugün 4. Günündeyim hayırlısı bakalım
Evet ya şıp diye kalıveriyorlarAyy iyi ki söyledin ben sanmıştım ki 6 ay devam etmem lazım iyi bari o zaman dediğin gibi bu ay rahmimizi temizleriz güzelce.. sonra da yumurtalarımızı güzelleştirelim bari napalım bu hamilelik işi hiç filmlerdeki gibi değilmiş yaaa filmlerde ne güzel hop hemen hamile kalıveriyolar
Regl bittikten 2 gün sonra başlayacakmışsın canım. 1.5-2 su bardağı klorsuz suya 1 soğanı 4e bölüp 5dk kaynattıktan sonra aç karna yemeklerden 10dk önce sıcağa yakın bi ılıklıktayken içecekmişsin. 15 gün bu şekilde sabah akşam içtikten sonra en ax 6 ay geçmeden tekrarlamayacakmışsın tatlımKızlar selam adetimin 3.gunu bu soğan kurune ne zaman başlamam gerek ? Ve nasıl yapacagim
Amin inşallah aynen ilk gün üzüldüm gerildim ama şimdi daha iyiyim hayırlısı şimdi değilmiş demekki.hamis kalana kadar devam.ravbim hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin hepimizeAllahtan Ümit kesilmez rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize inşallah sıkma canını pes etmek yok tabi yola devam