- 26 Temmuz 2016
- 1.313
- 526
- 123
Tebrik ederim saglıcakla kavusursun inş darısıda bizlere ınsSoğan kürü ile hamile kaldım kizlar
Hay maşallah tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar uyguladın? Belirtilerin nelerdi?
Tebrik ederim saglıcakla kavusursun inş darısıda bizlere ıns
Kaçıncı soğan kuru denemende oldu. Kaç günde bı adet oluyon kaçıncı gün soğana başladım kacırdın olduğu soğan cımlenmısmıydı anlat herseyı
Allah bağışlasın canım Rabbim bizlere de nasip eder inşallah benim de tüp bebek olasılığı var esim ilac tedavisi oluyo 1 ay oldu ben baya yogun yasıyorum insallah adet olmam besis vardır diye dua ediyorumÖncelikle belirteyim kızım suan 16 aylık şükürler olsun, iki sene bebeğimiz olmadı sebepsiz infertilite dendi esim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım, aşılama yapılacak ay denedim soğan i ve ilk denemede de tuttu hamd olsun belirti yoktu bende adet günü test yaptım çıktı :)
Hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmek nasip etsinSoğan kürü ile hamile kaldım kizlar
Canım neden dalga geçsin geçmez ama istersen once bi aile hekimden kan ver sonuca göre gidersin.hayirli haberlerini alırız inşalla h.Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler verirsin bize :) yok daha olmadım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum adetin 2. Günü diye dalga geçer mi kafamda karışık bilemedim
Canım sende durumlar nasilTebrik ederim saglıcakla kavusursun inş darısıda bizlere ıns
Öyle yapıyım o zaman yarın inşallah canım inşallahCanım neden dalga geçsin geçmez ama istersen once bi aile hekimden kan ver sonuca göre gidersin.hayirli haberlerini alırız inşalla h.
Daha adet olmadım ben yAKızlar nerelerdesiniz? Kimseden bi haber yok mu?Edvard , O only37 , S Samsungeliniii , @Adanagelini , @Baby44 neler yapıyosunuz?
Bi kan testi versen aile hekimliğinde belki geç döllenme olmuşturDaha adet olmadım ben yA
Ya Gebe değilsin diyecek canım sıkılacak ne bilim yA gidim bakimBi kan testi versen aile hekimliğinde belki geç döllenme olmuştur
Ee böyle de zaman kaybediyorsun canım eğer hamile değilsen.ama bence hamile olma ihtimalin var yaYa Gebe değilsin diyecek canım sıkılacak ne bilim yA gidim bakim
Bakalım değerlerim yükselmiş mi dua etEe böyle de zaman kaybediyorsun canım eğer hamile değilsen.ama bence hamile olma ihtimalin var ya
Ben şimdi doktordan geldim kızlar.pco varmş bnde de .iki kere aynı dr a gittim hiç bi sorunun yok bu dr da pco var dedi.ino folic verdi.bunu kullanan var mı aranızda.Kızlar nerelerdesiniz? Kimseden bi haber yok mu?Edvard , O only37 , S Samsungeliniii , @Adanagelini , @Baby44 neler yapıyosunuz?
Gecmis olsun canım soğan kurune devam edicek misin? Ben sadece folicUs Plus kullanıyorum senin ilacı netten baktım iki cesidi var seninki hangisi combi olan mı toz olan mı?Ben şimdi doktordan geldim kızlar.pco varmş bnde de .iki kere aynı dr a gittim hiç bi sorunun yok bu dr da pco var dedi.ino folic verdi.bunu kullanan var mı aranızda.
Ben kullanıyorumBen şimdi doktordan geldim kızlar.pco varmş bnde de .iki kere aynı dr a gittim hiç bi sorunun yok bu dr da pco var dedi.ino folic verdi.bunu kullanan var mı aranızda.
Sanırım hamileyimKızlar nerelerdesiniz? Kimseden bi haber yok mu?Edvard , O only37 , S Samsungeliniii , @Adanagelini , @Baby44 neler yapıyosunuz?
Testmı yaptınSanırım hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?