- 26 Temmuz 2016
- 1.313
- 526
- 123
Ben dun İbrahim saracoglunun sıtedıne yazdım soğan kurunu nasıl kullanım diye bana hormon tahlili yaptırmamıssın sana bısıy oneremem dedi herkes için bu kadar önemliyken nasıl doktor bakmaz yaCanım neden dalga geçsin geçmez ama istersen once bi aile hekimden kan ver sonuca göre gidersin.hayirli haberlerini alırız inşalla h.
Soğan kürü ile hamile kaldım kizlar
Saol cnm.evet bnde önceki gittiğüm dr folicus vermşti.ama bu dr onu bırak inofolic hepsini karşılıyo dedi.içinde folik asit de var.bnmki combi olanı mavi kutuGecmis olsun canım soğan kurune devam edicek misin? Ben sadece folicUs Plus kullanıyorum senin ilacı netten baktım iki cesidi var seninki hangisi combi olan mı toz olan mı?
Hadi baklm cnm inş.senin için çok istyrm gerçktn.yalnız kalmazsın artkSanırım hamileyim
Ben kullanıyorum
Bu kadar muhteşem bir haberi nasıl boyle sakin verebilirsinSanırım hamileyim
Canım geçmiş olsun.doktoru değiştirmek çok iyi olmus en azından daha hızlı sonuç alırsın.bahsettigin ilacı ben kullanmadım ama arkadaşım kullandı pco var onda da.suan hamile.zannedersem 2 ay kadar kullandı hamile kaldı.folik asit haricinde pco hastalarında olan insulin direncini de kontrol altına alıyor ve daha kolay hamile kalmayı sağlıyor diye biliyorumBen şimdi doktordan geldim kızlar.pco varmş bnde de .iki kere aynı dr a gittim hiç bi sorunun yok bu dr da pco var dedi.ino folic verdi.bunu kullanan var mı aranızda.
Bencede dr değiştirmek iyi olmus canım hicbir hormon testini bu güne kadar yapmamış olması çok ilginç biran once gidip yaptırman iyi olur canimDoktor degıstırdım adetımın 3.gün gıdecem bide kızlar gorumcem bı doktor önerdi herkese sıkıntıso olmayanlara seker hapı klomen ve dufons mu nedir ole bı ilaçlar onerıyo bu değiştim doktordan fayda gormessem o doktora gecerım
O dr a hakkımı helal etmiyorum bi alttan baktı bi göbekten muayene etti.nasl göremez bunu anlamıyorum.hiç yoktan 3 ayımı yedi.Canım geçmiş olsun.doktoru değiştirmek çok iyi olmus en azından daha hızlı sonuç alırsın.bahsettigin ilacı ben kullanmadım ama arkadaşım kullandı pco var onda da.suan hamile.zannedersem 2 ay kadar kullandı hamile kaldı.folik asit haricinde pco hastalarında olan insulin direncini de kontrol altına alıyor ve daha kolay hamile kalmayı sağlıyor diye biliyorum
Ayyyyyyy gercektenmi cokk mutlu oldum canim uzak kaldim biraz testmi yaptin tahlil verdinmi yaaa cok guzel bi haberr ins. Rabbim bizede o mutlulugu yasamayi nasip ederSanırım hamileyim
Yarın doktora gidim bakalım size derimHadi baklm cnm inş.senin için çok istyrm gerçktn.yalnız kalmazsın artk
Amin canım sağlıkocağın da test yaptım 34,86 çıkmış doktor pozitif dedi doktora git gel dediAyyyyyyy gercektenmi cokk mutlu oldum canim uzak kaldim biraz testmi yaptin tahlil verdinmi yaaa cok guzel bi haberr ins. Rabbim bizede o mutlulugu yasamayi nasip eder
Evet canımTestmı yaptın
Yaaaa ben olsam yerimde duramazdim heralde heyecandan sen pek heyacanli degilsin sanki yaaa benim icin kipir kipir oldu duyuncaEvet canım
Net değil ondan durgunum bide kayınpederim Canımı sıktı ona üzülüyorumYaaaa ben olsam yerimde duramazdim heralde heyecandan sen pek heyacanli degilsin sanki yaaa benim icin kipir kipir oldu duyunca
İnşaAllah canım sen nasılsın n’aptınIns. Hersey yolunda gider bi an once kucagina alirsin saglicakla bizde mutlu olurz ins. Guzel haberlere kavusunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?