- 13 Şubat 2018
- 82
- 7
- 1
Hic biseye uzulme canim Allah'ın izniyle bebisin seninle onu da uzme boyle :)Net değil ondan durgunum bide kayınpederim Canımı sıktı ona üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic biseye uzulme canim Allah'ın izniyle bebisin seninle onu da uzme boyle :)Net değil ondan durgunum bide kayınpederim Canımı sıktı ona üzülüyorum
Yazdım Ama gormedin sanırım tekrsr hayırlı olsun canımNet değil ondan durgunum bide kayınpederim Canımı sıktı ona üzülüyorum
Haklisin canım.ama zararın neresinden dönersen kardir.bundan sonra etsry daha güzel olur insallahAma
O dr a hakkımı helal etmiyorum bi alttan baktı bi göbekten muayene etti.nasl göremez bunu anlamıyorum.hiç yoktan 3 ayımı yedi.
Net olcak ins. Canim icin rahat olsun yukselecek bak gor...kayinbaban konusunda ne oldugunu bilmiyrm ama simdi hic dusunme benceİnşaAllah canım sen nasılsın n’aptın
Canım biz hariç çevrene söylemiş miydim.hayirlisi artik üzülmeyip önümüzdeki aylara odaklanmak en iyisi canimBu arada ben yanlış alarm vermişim adet oluyorum bi daha da 10 gün geçmeden ağzımı açmıcam kimseye çok moralim bozuldu. 2. Günü ebru destan kürüne başlıcam. 3. Günde yani bu cumartesi zorla kendime hormon testi yaptırıcam başka doktora randevu aldım
Aynen.doktrn verdiği ilacı araştrdm kullananlar baya sonuç almışlar.Haklisin canım.ama zararın neresinden dönersen kardir.bundan sonra etsry daha güzel olur insallah
Allah razı olsun yA öyle o olsun diye çok ağladım dua ettim Allah Size de yaşatsın doktora gidim belirtileri ne kullandığımı falan ayrı bir sayfaya yazıp sizi etiketlerimHic biseye uzulme canim Allah'ın izniyle bebisin seninle onu da uzme boyle :)
İşte insanın Canını sıkılması için uğraş veriyorlar ben çocuğum için birikim yapmaya çalışıyorum oda oğlumu evlendir falan dedi dedim oğlun birikim yapsın banane vermek zorundasın falan dedi canım sıkıldıNet olcak ins. Canim icin rahat olsun yukselecek bak gor...kayinbaban konusunda ne oldugunu bilmiyrm ama simdi hic dusunme bence
Yok canım Allahtan söylemedim sadece bikac arkadasim biliyodu onlarda tecrubeli olduklari icin fikir alisverisi yaptim ama zaten bugun de demistim ya hic test mest yapmadim yine de bi umut vardi bi baktim geldi sağlık olsun Allah bizlere de nasip eder inşallah. Bakalm ctsi günü hormon testi isticem direk artık doktorlara taviz vermicem net herseyi ogrenicemCanım biz hariç çevrene söylemiş miydim.hayirlisi artik üzülmeyip önümüzdeki aylara odaklanmak en iyisi canim
bende kullandım canım aynı markaAynen.doktrn verdiği ilacı araştrdm kullananlar baya sonuç almışlar.
Senden de Allah razı olsun canım amin inşallah tamam sen kafanı boşalt herseyi yazarsinAllah razı olsun yA öyle o olsun diye çok ağladım dua ettim Allah Size de yaşatsın doktora gidim belirtileri ne kullandığımı falan ayrı bir sayfaya yazıp sizi etiketlerim
Hormonların iyise klomen folikasit tedavisini işteYok canım Allahtan söylemedim sadece bikac arkadasim biliyodu onlarda tecrubeli olduklari icin fikir alisverisi yaptim ama zaten bugun de demistim ya hic test mest yapmadim yine de bi umut vardi bi baktim geldi sağlık olsun Allah bizlere de nasip eder inşallah. Bakalm ctsi günü hormon testi isticem direk artık doktorlara taviz vermicem net herseyi ogrenicem
Folikasit kullaniyorum bikac aydir zaten canim digerleri icin de bi test yapilsin bakalim kist falan yok cok sukur bende ama icim rahat etsin belki rahim filmi bile cekmelerini isteyebilirim hormondan bisey cikmazsa gerci benim esimde de sorun var ama onun durum duzelene kadar bende netlesiyimHormonların iyise klomen folikasit tedavisini işte
Sen ne zamn kullandn cnm.ne kadar süre kullandın anlat bakimbende kullandım canım aynı marka
Tamam canım ama aklında bulunsun bu yöntemFolikasit kullaniyorum bikac aydir zaten canim digerleri icin de bi test yapilsin bakalim kist falan yok cok sukur bende ama icim rahat etsin belki rahim filmi bile cekmelerini isteyebilirim hormondan bisey cikmazsa gerci benim esimde de sorun var ama onun durum duzelene kadar bende netlesiyim
Canım şubat ayından bu ayana kullanıyorumSen ne zamn kullandn cnm.ne kadar süre kullandın anlat bakim
Neyin varkiAma
O dr a hakkımı helal etmiyorum bi alttan baktı bi göbekten muayene etti.nasl göremez bunu anlamıyorum.hiç yoktan 3 ayımı yedi.
Pco çıktı cnm.bende bişym yok diye biliyodum.Neyin varki
Ya 38gormus net değil dıo ben 2.00gordum yerinde duramadıydım acaba acaba hamılemıyım acaba DİE DİEIns. Hersey yolunda gider bi an once kucagina alirsin saglicakla bizde mutlu olurz ins. Guzel haberlere kavusunca