• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Bu arada ben yanlış alarm vermişim adet oluyorum :kızgın: bi daha da 10 gün geçmeden ağzımı açmıcam kimseye çok moralim bozuldu.:KK42: 2. Günü ebru destan kürüne başlıcam. 3. Günde yani bu cumartesi zorla kendime hormon testi yaptırıcam başka doktora randevu aldım
Canım biz hariç çevrene söylemiş miydim.hayirlisi artik üzülmeyip önümüzdeki aylara odaklanmak en iyisi canim

Hic biseye uzulme canim Allah'ın izniyle bebisin seninle onu da uzme boyle :)
Allah razı olsun yA öyle o olsun diye çok ağladım dua ettim Allah Size de yaşatsın doktora gidim belirtileri ne kullandığımı falan ayrı bir sayfaya yazıp sizi etiketlerim

Net olcak ins. Canim icin rahat olsun yukselecek bak gor...kayinbaban konusunda ne oldugunu bilmiyrm ama simdi hic dusunme bence
İşte insanın Canını sıkılması için uğraş veriyorlar ben çocuğum için birikim yapmaya çalışıyorum oda oğlumu evlendir falan dedi dedim oğlun birikim yapsın banane vermek zorundasın falan dedi canım sıkıldı

Canım biz hariç çevrene söylemiş miydim.hayirlisi artik üzülmeyip önümüzdeki aylara odaklanmak en iyisi canim
Yok canım Allahtan söylemedim sadece bikac arkadasim biliyodu onlarda tecrubeli olduklari icin fikir alisverisi yaptim ama zaten bugun de demistim ya hic test mest yapmadim yine de bi umut vardi bi baktim geldi sağlık olsun Allah bizlere de nasip eder inşallah. Bakalm ctsi günü hormon testi isticem direk artık doktorlara taviz vermicem net herseyi ogrenicem :(

Allah razı olsun yA öyle o olsun diye çok ağladım dua ettim Allah Size de yaşatsın doktora gidim belirtileri ne kullandığımı falan ayrı bir sayfaya yazıp sizi etiketlerim
Senden de Allah razı olsun canım amin inşallah tamam sen kafanı boşalt herseyi yazarsin

Yok canım Allahtan söylemedim sadece bikac arkadasim biliyodu onlarda tecrubeli olduklari icin fikir alisverisi yaptim ama zaten bugun de demistim ya hic test mest yapmadim yine de bi umut vardi bi baktim geldi sağlık olsun Allah bizlere de nasip eder inşallah. Bakalm ctsi günü hormon testi isticem direk artık doktorlara taviz vermicem net herseyi ogrenicem :KK43:
Hormonların iyise klomen folikasit tedavisini işte

Hormonların iyise klomen folikasit tedavisini işte
Folikasit kullaniyorum bikac aydir zaten canim digerleri icin de bi test yapilsin bakalim kist falan yok cok sukur bende ama icim rahat etsin belki rahim filmi bile cekmelerini isteyebilirim hormondan bisey cikmazsa gerci benim esimde de sorun var ama onun durum duzelene kadar bende netlesiyim

Folikasit kullaniyorum bikac aydir zaten canim digerleri icin de bi test yapilsin bakalim kist falan yok cok sukur bende ama icim rahat etsin belki rahim filmi bile cekmelerini isteyebilirim hormondan bisey cikmazsa gerci benim esimde de sorun var ama onun durum duzelene kadar bende netlesiyim
Tamam canım ama aklında bulunsun bu yöntem

Back