• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Yumurtlama günün den önce borakılmalımı
Canım saracoglu gebelik ogrenilirse erken birakilmasini tavsiye ediyo. Yumurtlama günün 10 günse adette baslayıp 15 gün tamamlaman gerekir. Kalan 5 günde yumurta anca dolleniyo zaten ama yine de arastir saracoglu sitesinden sor derim

Aynen canım bence de bi sor bunu. Ben yerleşme sırasında içmemen gerektiğini biliyorum. O döneme kadar içeceksin. Dediğim gibi yoksa tutunmaz diye biliyorum

Aynen canım bence de bi sor bunu. Ben yerleşme sırasında içmemen gerektiğini biliyorum. O döneme kadar içeceksin. Dediğim gibi yoksa tutunmaz diye biliyorum
Aynen oyle canım bana da dua edin insallah adet olmam :( su saate kadar gelmesi gerekirdi bi belirti yok :(

Benden bi haber yok canım.yumurtalama dönemini elimizden geldiğince değerlendirdik.adetime 11 gün var.beklemedeyim.gecen ay sogam kuru yapmıştım ama bu ay son 10 gün kala soğan kuru yapmayacağım.bakalim ne olacak.sen adet oldunmu
Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler verirsin bize :) yok daha olmadım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum adetin 2. Günü diye dalga geçer mi kafamda karışık bilemedim

Hay maşallah tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar uyguladın? Belirtilerin nelerdi?

Öncelikle belirteyim kızım suan 16 aylık şükürler olsun, iki sene bebeğimiz olmadı sebepsiz infertilite dendi esim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım, aşılama yapılacak ay denedim soğan i ve ilk denemede de tuttu hamd olsun belirti yoktu bende adet günü test yaptım çıktı :)

Kaçıncı soğan kuru denemende oldu. Kaç günde bı adet oluyon kaçıncı gün soğana başladım kacırdın olduğu soğan cımlenmısmıydı anlat herseyı

Kizim 16 aylık canım suan sukurler olsun, iki sene bebeğimiz olmadı sebepsiz infertilite dendi esim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım, aşılama yapılacak ay sogan kürü denedim tuttu şükür, yok kız ne cim i normal dışı kahverengi içi beyaz soğan

Öncelikle belirteyim kızım suan 16 aylık şükürler olsun, iki sene bebeğimiz olmadı sebepsiz infertilite dendi esim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım, aşılama yapılacak ay denedim soğan i ve ilk denemede de tuttu hamd olsun belirti yoktu bende adet günü test yaptım çıktı :)
Allah bağışlasın canım Rabbim bizlere de nasip eder inşallah benim de tüp bebek olasılığı var esim ilac tedavisi oluyo 1 ay oldu ben baya yogun yasıyorum insallah adet olmam besis vardır diye dua ediyorum

Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler verirsin bize :) yok daha olmadım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum adetin 2. Günü diye dalga geçer mi kafamda karışık bilemedim
Canım neden dalga geçsin geçmez ama istersen once bi aile hekimden kan ver sonuca göre gidersin.hayirli haberlerini alırız inşalla h.

Back