- 26 Temmuz 2016
- 1.313
- 526
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla bilmiyorum uyku iştah da çok arttı sürekli aç geziyorum sankiÇıkmadıysa yoktur büyük ihtimal. Ama belki geç döllenmedir adet olmazsan tekrar yap testi
Ya benim yumurtlama dönemim adetımden beş gün sonra yanı adetımden itibaren 10. Gün yanı benim hesaplı ıcmm mı gerekİbrahim saraçoğlunun 15 günden fazla içmeyin demesinin sebebi yumurtlamadan sonra içilmemesi gerektiği. Çünkü yumurtlamaya kadar tutunması için rahmi temizliyo. Ama yumurtlama tarihinden sonra içersen ters etki yapıyo. Kanı cıvıklaştırıyo ve düşük oluyo. Konuyu iyice araştırın isterseniz.
Vardır inşallah canım bekle bikaç gün bakalımValla bilmiyorum uyku iştah da çok arttı sürekli aç geziyorum sanki
Evet canım dikkatli kullan. Ben iki kerw yanlış kullanımdan dolayı kimyasal geçirdimYa benim yumurtlama dönemim adetımden beş gün sonra yanı adetımden itibaren 10. Gün yanı benim hesaplı ıcmm mı gerek
Yumurtlama günün den önce borakılmalımıEvet canım dikkatli kullan. Ben iki kerw yanlış kullanımdan dolayı kimyasal geçirdim
Canım saracoglu gebelik ogrenilirse erken birakilmasini tavsiye ediyo. Yumurtlama günün 10 günse adette baslayıp 15 gün tamamlaman gerekir. Kalan 5 günde yumurta anca dolleniyo zaten ama yine de arastir saracoglu sitesinden sor derimYumurtlama günün den önce borakılmalımı
Aynen oyle canım bana da dua edin insallah adet olmam su saate kadar gelmesi gerekirdi bi belirti yokAynen canım bence de bi sor bunu. Ben yerleşme sırasında içmemen gerektiğini biliyorum. O döneme kadar içeceksin. Dediğim gibi yoksa tutunmaz diye biliyorum
Yok canım yapmadım biraz beklicem normalde sasmaz günü. Bugün Meryem suresine basladım Allah kabul eder inşAllah.Tekrar test yaptın mı
İnşallah canım. Hayırlısı olsunYok canım yapmadım biraz beklicem normalde sasmaz günü. Bugün Meryem suresine basladım Allah kabul eder inşAllah.
İnşallah canım. Hayırlısı olsunYok canım yapmadım biraz beklicem normalde sasmaz günü. Bugün Meryem suresine basladım Allah kabul eder inşAllah.
Benden bi haber yok canım.yumurtalama dönemini elimizden geldiğince değerlendirdik.adetime 11 gün var.beklemedeyim.gecen ay sogam kuru yapmıştım ama bu ay son 10 gün kala soğan kuru yapmayacağım.bakalim ne olacak.sen adet oldunmuKızlar nerelerdesiniz? Kimseden bi haber yok mu? Edvard , O only37 , S Samsungeliniii , @Adanagelini , Baby44 neler yapıyosunuz?
Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler verirsin bize :) yok daha olmadım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum adetin 2. Günü diye dalga geçer mi kafamda karışık bilemedimBenden bi haber yok canım.yumurtalama dönemini elimizden geldiğince değerlendirdik.adetime 11 gün var.beklemedeyim.gecen ay sogam kuru yapmıştım ama bu ay son 10 gün kala soğan kuru yapmayacağım.bakalim ne olacak.sen adet oldunmu
Hay maşallah tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar uyguladın? Belirtilerin nelerdi?Soğan kürü ile hamile kaldım kizlar
Kaçıncı soğan kuru denemende oldu. Kaç günde bı adet oluyon kaçıncı gün soğana başladım kacırdın olduğu soğan cımlenmısmıydı anlat herseyıSoğan kürü ile hamile kaldım kizlar