• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Hay maşallah tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne kadar uyguladın? Belirtilerin nelerdi?

Öncelikle belirteyim kızım suan 16 aylık şükürler olsun, iki sene bebeğimiz olmadı sebepsiz infertilite dendi esim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım, aşılama yapılacak ay denedim soğan i ve ilk denemede de tuttu hamd olsun belirti yoktu bende adet günü test yaptım çıktı :)

Kaçıncı soğan kuru denemende oldu. Kaç günde bı adet oluyon kaçıncı gün soğana başladım kacırdın olduğu soğan cımlenmısmıydı anlat herseyı

Kizim 16 aylık canım suan sukurler olsun, iki sene bebeğimiz olmadı sebepsiz infertilite dendi esim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım, aşılama yapılacak ay sogan kürü denedim tuttu şükür, yok kız ne cim i normal dışı kahverengi içi beyaz soğan

Öncelikle belirteyim kızım suan 16 aylık şükürler olsun, iki sene bebeğimiz olmadı sebepsiz infertilite dendi esim varikosel den ameliyat oldu bir sene sonra hamile kaldım, aşılama yapılacak ay denedim soğan i ve ilk denemede de tuttu hamd olsun belirti yoktu bende adet günü test yaptım çıktı :)
Allah bağışlasın canım Rabbim bizlere de nasip eder inşallah benim de tüp bebek olasılığı var esim ilac tedavisi oluyo 1 ay oldu ben baya yogun yasıyorum insallah adet olmam besis vardır diye dua ediyorum

Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler verirsin bize :) yok daha olmadım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum adetin 2. Günü diye dalga geçer mi kafamda karışık bilemedim
Canım neden dalga geçsin geçmez ama istersen once bi aile hekimden kan ver sonuca göre gidersin.hayirli haberlerini alırız inşalla h.

Bende bugün gitmekten vazgeçtim yarın anneme gidicem direk laboratuvara kan vericem orda bi gün daha geçmis olur. Her ay hergün test yapardım bu sefer alıp da yapmayı bile düşünmüyorum nedense hayırlısı bakalım. Edvard Edvard sen naptın gittin mi? İnşallah hayırlı haberler verirsin bugün :dua:

Ben şimdi doktordan geldim kızlar.pco varmş bnde de .iki kere aynı dr a gittim hiç bi sorunun yok bu dr da pco var dedi.ino folic verdi.bunu kullanan var mı aranızda.
Gecmis olsun canım soğan kurune devam edicek misin? Ben sadece folicUs Plus kullanıyorum senin ilacı netten baktım iki cesidi var seninki hangisi combi olan mı toz olan mı?

Back