- 25 Aralık 2017
- 1.614
- 551
- 43
Bal çörekotu falan var dı onun tarifi lazım ne kadarla bi karışım yapacağımHasta olmamı beklıom gıdıcem ztn bu sefer
Hangi urun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bal çörekotu falan var dı onun tarifi lazım ne kadarla bi karışım yapacağımHasta olmamı beklıom gıdıcem ztn bu sefer
Hangi urun
Ben daha adet olmayı bekliyorumKızlar ben adetliyken soğan suyu içtim yarın incirle beraber havuç kürüne başlıyorum. Bitkisel macunu da yiyorum. Bakalım işe yarayacak mı önümüzdeki ay belli olur :) sizden naber
1 hafta sonra adet olmazsan gel demisti dimi dr.gittin mi kan testi verdin miBen daha adet olmayı bekliyorum
Bugün eşim gitti ondan gidemedim çarşamba günü gitcem1 hafta sonra adet olmazsan gel demisti dimi dr.gittin mi kan testi verdin mi
canım 15 gün günde iki kere yemeklerden önce kullanıyosun adet bittikten 1 hafta içinde kullanmaya baslayabilirsin kür bittikten sonra hamileleik olmaz adet olursan bir sonraki adetine 10 gün kala falan bir daha yapıysnKızlar şu soğan kürüne ne zaman başlayıp kaç gün kullanmam günde kaç kere kullanmam gerekiyor
valla canım bu sekilde uygulanıyr sana dogru gelmiyosa kendine göre baska bi zamn ayarla yada yapma ama uygulayanlar boyle uyguladı zaten öncede konsmussn neyi ögrenmek istedin tam olarak anlamadım biliyrmssn zaten...gebelık için böyle ama baska bi nedenden içiceksen herhangi bi dönemde 15 gunu geçmeyecek sekilde yapDaha önce de burda kızlarla konuşmuştum ben ama bu 15 günün içinde yumurtlama günü oluyor yumurtlama gününde ve o günden sonra içilmesi mantıklı gelmıyor bana
Yumurtlama olup rahme kolay yerleşsin diye içiliyo zaten. Her kadın her ay yumurtlama geçirir ama rahme tutunamadığı için hamilelik oluşmazDaha önce de burda kızlarla konuşmuştum ben ama bu 15 günün içinde yumurtlama günü oluyor yumurtlama gününde ve o günden sonra içilmesi mantıklı gelmıyor bana
Valla bilmiyorum uyku iştah da çok arttı sürekli aç geziyorum sankiÇıkmadıysa yoktur büyük ihtimal. Ama belki geç döllenmedir adet olmazsan tekrar yap testi
Ya benim yumurtlama dönemim adetımden beş gün sonra yanı adetımden itibaren 10. Gün yanı benim hesaplı ıcmm mı gerekİbrahim saraçoğlunun 15 günden fazla içmeyin demesinin sebebi yumurtlamadan sonra içilmemesi gerektiği. Çünkü yumurtlamaya kadar tutunması için rahmi temizliyo. Ama yumurtlama tarihinden sonra içersen ters etki yapıyo. Kanı cıvıklaştırıyo ve düşük oluyo. Konuyu iyice araştırın isterseniz.
Vardır inşallah canım bekle bikaç gün bakalımValla bilmiyorum uyku iştah da çok arttı sürekli aç geziyorum sanki![]()
Evet canım dikkatli kullan. Ben iki kerw yanlış kullanımdan dolayı kimyasal geçirdimYa benim yumurtlama dönemim adetımden beş gün sonra yanı adetımden itibaren 10. Gün yanı benim hesaplı ıcmm mı gerek
Yumurtlama günün den önce borakılmalımıEvet canım dikkatli kullan. Ben iki kerw yanlış kullanımdan dolayı kimyasal geçirdim