Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Ya benim yumurtlama dönemim adetımden beş gün sonra yanı adetımden itibaren 10. Gün yanı benim hesaplı ıcmm mı gerek

Yumurtlama günün den önce borakılmalımı
Canım saracoglu gebelik ogrenilirse erken birakilmasini tavsiye ediyo. Yumurtlama günün 10 günse adette baslayıp 15 gün tamamlaman gerekir. Kalan 5 günde yumurta anca dolleniyo zaten ama yine de arastir saracoglu sitesinden sor derim

Aynen canım bence de bi sor bunu. Ben yerleşme sırasında içmemen gerektiğini biliyorum. O döneme kadar içeceksin. Dediğim gibi yoksa tutunmaz diye biliyorum

Aynen canım bence de bi sor bunu. Ben yerleşme sırasında içmemen gerektiğini biliyorum. O döneme kadar içeceksin. Dediğim gibi yoksa tutunmaz diye biliyorum
Aynen oyle canım bana da dua edin insallah adet olmam su saate kadar gelmesi gerekirdi bi belirti yok

Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler verirsin bize :) yok daha olmadım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum adetin 2. Günü diye dalga geçer mi kafamda karışık bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…