• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Canım neden dalga geçsin geçmez ama istersen once bi aile hekimden kan ver sonuca göre gidersin.hayirli haberlerini alırız inşalla h.
Ben dun İbrahim saracoglunun sıtedıne yazdım soğan kurunu nasıl kullanım diye bana hormon tahlili yaptırmamıssın sana bısıy oneremem dedi herkes için bu kadar önemliyken nasıl doktor bakmaz ya

Doktor degıstırdım adetımın 3.gün gıdecem bide kızlar gorumcem bı doktor önerdi herkese sıkıntıso olmayanlara seker hapı klomen ve dufons mu nedir ole bı ilaçlar onerıyo bu değiştim doktordan fayda gormessem o doktora gecerım

Gecmis olsun canım soğan kurune devam edicek misin? Ben sadece folicUs Plus kullanıyorum senin ilacı netten baktım iki cesidi var seninki hangisi combi olan mı toz olan mı?
Saol cnm.evet bnde önceki gittiğüm dr folicus vermşti.ama bu dr onu bırak inofolic hepsini karşılıyo dedi.içinde folik asit de var.bnmki combi olanı mavi kutu

Ben şimdi doktordan geldim kızlar.pco varmş bnde de .iki kere aynı dr a gittim hiç bi sorunun yok bu dr da pco var dedi.ino folic verdi.bunu kullanan var mı aranızda.
Canım geçmiş olsun.doktoru değiştirmek çok iyi olmus en azından daha hızlı sonuç alırsın.bahsettigin ilacı ben kullanmadım ama arkadaşım kullandı pco var onda da.suan hamile.zannedersem 2 ay kadar kullandı hamile kaldı.folik asit haricinde pco hastalarında olan insulin direncini de kontrol altına alıyor ve daha kolay hamile kalmayı sağlıyor diye biliyorum

Doktor degıstırdım adetımın 3.gün gıdecem bide kızlar gorumcem bı doktor önerdi herkese sıkıntıso olmayanlara seker hapı klomen ve dufons mu nedir ole bı ilaçlar onerıyo bu değiştim doktordan fayda gormessem o doktora gecerım
Bencede dr değiştirmek iyi olmus canım hicbir hormon testini bu güne kadar yapmamış olması çok ilginç biran once gidip yaptırman iyi olur canim

Ama
Canım geçmiş olsun.doktoru değiştirmek çok iyi olmus en azından daha hızlı sonuç alırsın.bahsettigin ilacı ben kullanmadım ama arkadaşım kullandı pco var onda da.suan hamile.zannedersem 2 ay kadar kullandı hamile kaldı.folik asit haricinde pco hastalarında olan insulin direncini de kontrol altına alıyor ve daha kolay hamile kalmayı sağlıyor diye biliyorum
O dr a hakkımı helal etmiyorum bi alttan baktı bi göbekten muayene etti.nasl göremez bunu anlamıyorum.hiç yoktan 3 ayımı yedi.

Bu arada ben yanlış alarm vermişim adet oluyorum :kızgın: bi daha da 10 gün geçmeden ağzımı açmıcam kimseye çok moralim bozuldu.:KK42: 2. Günü ebru destan kürüne başlıcam. 3. Günde yani bu cumartesi zorla kendime hormon testi yaptırıcam başka doktora randevu aldım

Ayyyyyyy gercektenmi cokk mutlu oldum canim uzak kaldim biraz testmi yaptin tahlil verdinmi yaaa cok guzel bi haberr ins. Rabbim bizede o mutlulugu yasamayi nasip eder
Amin canım sağlıkocağın da test yaptım 34,86 çıkmış doktor pozitif dedi doktora git gel dedi

Ins. Hersey yolunda gider bi an once kucagina alirsin saglicakla bizde mutlu olurz ins. Guzel haberlere kavusunca

Back