Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

düşüklerin sebebi ne peki biliniyor mu? myom da düşük nedeniymiş? Allah hepimizin yardımcısı olsun.. inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız canım.. :)

bir sürü test ve araştırma yapıldı ama herşey normal çıktı.zaten ben 2 . hamileliğimde stress ve sinirden düşük yaptım.şimdide olmuyor .

İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.Allah isteyen herkese nasip etsinn..

canim ben sogankürüne baslamistim adetin 14.günü ama 7. gün icilecegi icin biraktim vede cok kasik agrilarim oldu 1 hafta kullandim biraktim ama yeniden basliycam adetin 7. günü baslarim bu safer ins hepimize faydasi olur

inşallahh arkadaşımm inşallah .bizim bebişler nazlanıyor gelmek için:)))

valla benim de bugün bitti ben de onu merak ediyorum lütfen bilen yazsın incire ne zaman başlıcazzbilmiyorumkismile

arkadaşlar soğan kürünü yaptığınızda incir kürü yapılmayacak yani ikisi aynı anda olmuyor.incir kürü için diğer regl tarihini bekleyeceksiniz ki inşallah gerek kalmazda bebiklerinize kavuşursunuz bu ay....

soğan kürü kullanan arkadaşlar neler oldu anlatırmısınız..???

Ben adetimin üçüncü gününden itibaren 7-8 gün soğan kürü yaptım. Her gün iki kere içemedim,bazı günler bir kere içtim.
Adetimin 3.günü doktorum geçen aydan kalan çatlamamış yumurta kistleşebilir demişti ve hemen soğan kürüne başladım ben. 13.günümde kontrol için gittiğimde ise bana iyi bir haberinin olduğunu,o yumurtanın büzüştüğünü söyledi.
Ben işe yaradığına inanıyorum soğan kürünün

inşallahh arkadaşımm inşallah .bizim bebişler nazlanıyor gelmek için:)))
canım keisnlikle tavsiye ederim sogan kürünü 2 arkadaşım sogan ve incir kürüyle hamile kaldı

Kızlar soğan kürüm bugün bitti incir kürüne hemen yarınmı başlayacağım

adetin 15 günü başlanıyor ibrahimsaraçoglunun sitesinde yazıyodu herşey gönlünüzce olsun..

yine aynı küreleri verdi doğurganlığı arttırmak için.soğan suyu incir suyu havuç suyuna devammm:)))

kürü kullanan arkadaslar gelismeleri buraya yazin lütfennn..ben 1 hafta kullandim hala adet olmadim bekliyorum

selam kizlar, biz de 1 yildir korunmuyoruz ama bebegimiz olmuyor. benim yüksek prolaktin sorunum var. bu yüzden de yumurta olussa bile catlama olmuyor. üstelik adet dönemlerim düzensiz ama gec degil aksine 2-4-6 veya 7gün önce geliyor. ayrica inanilmaz siddetli adet sancim oluyor. doktorum kücükte bir kistim oldugunu ama önemili bir sey olmadigini söylemisti. dünde adet oldum. acaba ben de sogan kürü yapsam bir faydasi olur mu?? yardimci olabilecek var mi?? 1,5 aydir hayit tohumu da iciyorum. 4 aydir ilac iciyorum prolaktin icin, adacayi iciyorum. ne yapicami sasirdim..:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

bencede arkadaşım soğan suyu iç eminim faydasını görürsün...

bak arkadaşım senin için netten araştırdım..bi bak istersen

İbrahim Saraçoğlu, prolaktin hormonunu düşürmek için şu tavsiyede bulunuyor: “Benim size önerim. Bir ay boyunca günde iki kez testere dişili arslanpençesi kürünü uygulayınız. Bu bitki hormon dengeleyicidir. Yüksek seyreden prolaktin hormonunuzun dengelenmesinde yardımcı olacaktır.

Arkasından 15 gün soğan kürünü uygulayınız. Tekrar kısa zamanda normal yoldan hamile kalabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.”

bunu önermiş...kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…