Allah tamamina erdirsin hasankeyf...:ecrin_bebek: dua et bizlerede isteyen herkese...bende basladim sogan kürüne bekliyorum merakla sonuclarini..ins busefer olur..:Saruboceq:
bende de akıntı çoğalması olmamıştı zaten iltihabı olanlarda oluyormuş ki iltihabı atsın
hasankeyf ben saracoglunun siteden bakmistim hangi gün baslancagina adet bitiminden 7 gün sonra yaziyodu bende öyle basladim yani adet bitiminden 7 gün sonra yumurtlama gününe geliyo herhangi bi zarari olurmu??biraksammi acaba??cebap yazarsan sevinirim
bırakma devam et ben adetin 7.günü başladım ki benim için önemli olan yumurtlama dönemlerinde vücudumun hazır olması idi adet bitiminden 7 gün sonra başlanması bence adet olmayı sağlıyor gebeliği değil bu benim görüşüm böylede uyguladım hayırlısı artık
hasankeyf öncelikle kutluyorum ! maşallah Allah nazardan saklasın. Ben de başarırsam hemen burdan umut dağıtmaya başlayacağım !
ben pkoluyum, 5 aydır iğne klomen ne varsa denedim olmadı, şimdi senin yazını okudum. bugün adet bitiminin 8. günü ve akşam başlayacağım, yalnız açlışıyorum işyerinde öğlen yapamam, acaba akşam ve sabahları içsem bir faydası olur mu?
yine iğne tedavisine başlamıştım bu ay, dün gördüm ki yumurtalarım çokkk yavaş büyüyor, bu akşam itibariyle soğancığımın yardımı olacak mı göreceğim.
yalnız bir sonraki adeti nasıl hesaplayacağım ki? bende adet düzensiz, 30 günden mi hesaplasam? bir de adete 10 gün kala başlayıp 5 gün mü kullanıcas yoksa 15 gün kala başlayıp 5 gün kullanıp 10 gün kala kürü bitirmiş mi olucas?
çok teşekkürler şimdiden cevabın için ve tekrar hayırlı olsun canım !
kızlar haziranda bebek istediğimiz için doktora gittik. bazı arkadaşlarım bilir hayatımda adet gecikmesi yaşamamışken pco görünümü var dedi doktor. ama diğer etkiler olmadığından tüylenme kilo gibi hormonlara bakmadı. ben o ay adet olmadım. temmuzdada olmadım yani bir adet dönemi atladım. sonunda ağustosta farlutalla adet oldum. yani pconun ilk etkilerini yaşamaya başladım. bir ay adaçayı içtim bir ay bçt yaptım. bçt yaptığım ay gene geciktim. ben de dedimki soğan kürü yapıp şu pcodan kurtulıyım. adetim bittikten bir hafta sonra başladım çünkü saraçoğluna attığım mailde öyle demişti. ve kullandığımın 3. günü yani adetimin 15. günü yumurtlamam oldu. öyle aşırı bir akıntı yaşamadım kullandığım süre içinde hatta bu yüzden acaba işe yaramıyor mu falan dedim ama imnatla devam ettim 15 gün. hamile kalmadım geçen ay ama bu ay da uygulamayı düşünürken kendiliğinden 14. gün yani bugün ovulasyon testi yapıyım dedim. çift çizgi çıktı net yani kendiliğinden 14. gün yumurtladım çok mutluyum
diceksiniz ki hamile değilsen niye anlattın pcolular bu kürü mutlaka uygulasın diye hiç doktorlara tedavilere başlamayın bunu uygulamadan çünkü tam bir mucize hamile kalmayı sağlıyor bence çünkü adetleri düzenleyip yumurtylamayı sağlıyor en başta. ben bu ay da kullanıcam 10 gün sonucu yazarım yine
arkadaşlar mutlaka bu kürü yapın kendim denedim ve ilk ay hamile kaldım rabbim olmayanlara versin
canım peki senin daha önce bi sorunun mu vardı yani niye bebişin olmuyodu ??? bende 2.5 yıldır korunmuyırum eşim de sorun vardı düzelltik onu ben de şimdi kendimi soğan suyu ve ovulasyon testlerine verdim , aslında ben de hiç bişey yok.
valla canım evlilliğimin ilk 1 yılı korundum sonra çocuk düşünmeye başladık 1 ay olmadı 2 ay olmadı 3 ay olmadı derken 6 ay çocuğum olmadı psikolojim bozuldu sonra doktora gittim doktor yumurtan bazen oluşuyor bazen oluşmuyor oluştuğunda ise küçük kalıyor büyümüyor dedi çocuk düşünmeye başladığımızdan beri adetlerim düzensizleşti ilaçla adet olmaya başladım doktor yumurta oluşumu ve gelişimi için klomen verdi onu kullanmadan önce kuzenimin soğan kürüyle hamile kaldığını öğrendim ve yapmaya karar verdim yaptım ve ilk ay çok şükür mucizem geldi şimdi bir prenses bekliyorum 25 haftalık oldum tekmelerinden uyutmuyor zıpır ama çok güzel bir duygu içinde ikinci bir kalbin attığını bilmek onu hissetmek rabbim isteyen herkese verir inşallah
KATRE merhaba nasılsın.nie bıraktın kürü bırakma ya devam et.biraz sabırlı ol.sonuna kadar götür allahın izniyle olacaktır.evt ben adet oldum 10 gün içebildim ama.bendede pek akıntı olmadı.Allah büyüktür elbette emeklerimizi isteklerimizi boşa çıkarmayacaktır.ona güvenmek yeterli olcaktır.devam lütfennn.
bu soğan suyu kasık ağrısı yapıyomu sizde??? benim kasıklarım ağrıyo klomen kullanıyomuş gibi