Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

ayyy canim benim yaa cok sagolasin. ben de simdi ibrahim saracoglunun stesine bakiyordum ama göremedim. kafam karisti simdi benim bugün adetimin 2.günü. sogan kürünüde adetin 7.günü yapin diyorlar. acaba ben ilk önce arslanpencesine mi baslasam yoksa 7.gün sogan kürü yapip sonra mi arslanpencesi yapsam????:sm_confused::sm_confused:
bu arada sana benden kocaman bir öpücükka.s.

arkadaşım önce arslanpençesi kürünü uygula saraçoğlununda dediği gibi sonra soğan suyu kürünü uygula..opuyorumnanaktan

haklisin canim. ben senn yazindan sonra dün hemen markete gidip aslanpencesi almak istedim. bazi bitkileri almancaya cevirmek cok zor oluyor maalesef. ya da cevrilse bile öyle bir bitki bulunmuyor. dün birseybuldum ama tam olarak emin degilim dogru mu diye. ama yine de sansimi denemek icin bu sabah basladim. 7.günde sogan kürüne basliycam. gelismeleri size bildiririm...

CADIARZU inşallah doğrusunu bulmuşsundur.netten bi araştır bakalım aldığına benziyormu.yanlış birşey içmeyesin sonraa..

merhaba arkadaslar bende bu ay sogan suyunu kullaniorum cok zorluyor icmesi ancak napalim bebisler icin katlanicaz onlar bir gelsinde herseye deger.bugun 9.gunum sogan suyunda gunde iki kez kullaniorum insallah hepimiz faydasini gorururuz sifa niyetine olsun hepimize gelismeri size bildiririm insallah olumlu haberler veririm

insallah iyi haberlerini aliriz..
gelismeleri lütfen yaz buraya:1hug:

burnunu tut iç:)))hadi inşallah hepmiz hayırlı haberler veririzhihoyyyt

kıslarr ben adetim başladığından beri adaçayı içiyorum günde 1 bardak.birde son iki gündür incir kürü yaptım.bugünn akıntım olmaya başladı ama ovulasyon akıntı değil çok sıvı ve pembe gibi.dün dr gittim yumurtalarım küçük yani ovulasyon olmamışıtr.ne olduki acaba...

CADIARZU inşallah doğrusunu bulmuşsundur.netten bi araştır bakalım aldığına benziyormu.yanlış birşey içmeyesin sonraa..

arastirdim canim ama cevirme yaptigimda aslan pencesi diye cikiyor ama resmi pek benzemiyor sanki. ama i.saracoglu iki cesidi oldugunu söylemis. sanirim benim aldigim testere disli olan degilfisfisfis ayyy valla yoruldum artik arastirmaktan caylari demlemekten. bunu icicem artik napiyimzemuszemuszemuszemus

hic bilmiyorum ki canim, hic basima gelmedi böyle birsey. ama belki icin temizleniyordur. cünkü adacayi bunun icin de iyi geliyor diye duymustum..

oku bunu canım...Satın alırken veya kendiniz toplarken kolayca ayırt edebilmeniz için, yapraklarının kenarlarına dikkat ediniz. Doğru olan Leontice leontopatalum’ dur. Her ikisinin de çiçekleri sarı renklidir. Ancak, benim bahsettiğim ve doğru olan arslanpençesinin yapraklarının kenarları düzgündür. Diğerinin (Alchimilla vulgaris) ise, yapraklarının kenarları ince testere dişlidir.
Dikkat et bakalım yaprakları nasılmış...a.s.

senin kullanman gerken yaprakları tırtıklı olan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…