• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bak arkadaşım senin için netten araştırdım..bi bak istersen

İbrahim Saraçoğlu, prolaktin hormonunu düşürmek için şu tavsiyede bulunuyor: “Benim size önerim. Bir ay boyunca günde iki kez testere dişili arslanpençesi kürünü uygulayınız. Bu bitki hormon dengeleyicidir. Yüksek seyreden prolaktin hormonunuzun dengelenmesinde yardımcı olacaktır.

Arkasından 15 gün soğan kürünü uygulayınız. Tekrar kısa zamanda normal yoldan hamile kalabilirsiniz. Sağlığınız daim olsun.”

bunu önermiş...kaydirigubbakcemile2
ayyy canim benim yaa cok sagolasin. ben de simdi ibrahim saracoglunun stesine bakiyordum ama göremedim. kafam karisti simdi benim bugün adetimin 2.günü. sogan kürünüde adetin 7.günü yapin diyorlar. acaba ben ilk önce arslanpencesine mi baslasam yoksa 7.gün sogan kürü yapip sonra mi arslanpencesi yapsam????:sm_confused::sm_confused:
bu arada sana benden kocaman bir öpücükka.s.

ayyy canim benim yaa cok sagolasin. ben de simdi ibrahim saracoglunun stesine bakiyordum ama göremedim. kafam karisti simdi benim bugün adetimin 2.günü. sogan kürünüde adetin 7.günü yapin diyorlar. acaba ben ilk önce arslanpencesine mi baslasam yoksa 7.gün sogan kürü yapip sonra mi arslanpencesi yapsam????:sm_confused::sm_confused:
bu arada sana benden kocaman bir öpücükka.s.

arkadaşım önce arslanpençesi kürünü uygula saraçoğlununda dediği gibi sonra soğan suyu kürünü uygula..opuyorumnanaktan

haklisin canim. ben senn yazindan sonra dün hemen markete gidip aslanpencesi almak istedim. bazi bitkileri almancaya cevirmek cok zor oluyor maalesef. ya da cevrilse bile öyle bir bitki bulunmuyor. dün birseybuldum ama tam olarak emin degilim dogru mu diye. ama yine de sansimi denemek icin bu sabah basladim. 7.günde sogan kürüne basliycam. gelismeleri size bildiririm...

haklisin canim. ben senn yazindan sonra dün hemen markete gidip aslanpencesi almak istedim. bazi bitkileri almancaya cevirmek cok zor oluyor maalesef. ya da cevrilse bile öyle bir bitki bulunmuyor. dün birseybuldum ama tam olarak emin degilim dogru mu diye. ama yine de sansimi denemek icin bu sabah basladim. 7.günde sogan kürüne basliycam. gelismeleri size bildiririm...

CADIARZU inşallah doğrusunu bulmuşsundur.netten bi araştır bakalım aldığına benziyormu.yanlış birşey içmeyesin sonraa..

merhaba arkadaslar bende bu ay sogan suyunu kullaniorum cok zorluyor icmesi ancak napalim bebisler icin katlanicaz onlar bir gelsinde herseye deger.bugun 9.gunum sogan suyunda gunde iki kez kullaniorum insallah hepimiz faydasini gorururuz sifa niyetine olsun hepimize gelismeri size bildiririm insallah olumlu haberler veririm

ben bugün adet oldummm:bbo:[/QUOTE

canım sıkma canını elbet olacak,demekki hala zamanı var ben öyle düşünüyorum artık.olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

nasip degilmis elifcim..hayirlisi olsun elimizden gelen bisey yok..
ama sogan suyunun faydasindan heralde böyle kücük parcalar dökülüyo benden,pkoluyum ya sanirim kistlerim temiuzleniyozemuszemus

merhaba arkadaslar bende bu ay sogan suyunu kullaniorum cok zorluyor icmesi ancak napalim bebisler icin katlanicaz onlar bir gelsinde herseye deger.bugun 9.gunum sogan suyunda gunde iki kez kullaniorum insallah hepimiz faydasini gorururuz sifa niyetine olsun hepimize gelismeri size bildiririm insallah olumlu haberler veririm

insallah iyi haberlerini aliriz..
gelismeleri lütfen yaz buraya:1hug:

nasip degilmis elifcim..hayirlisi olsun elimizden gelen bisey yok..
ama sogan suyunun faydasindan heralde böyle kücük parcalar dökülüyo benden,pkoluyum ya sanirim kistlerim temiuzleniyozemuszemus

ayy inşallah temizlenir ki bence faydasınıda görmüşsünn.bende dr gitmeye bşladım.yumurta takibi yapılıyor bakalım ne olacak.bende tahmini önümüzdeki hafta çalışmalara başlıycamsositososito

burnunu tut iç:)))hadi inşallah hepmiz hayırlı haberler veririzhihoyyyt

ayy inşallah temizlenir ki bence faydasınıda görmüşsünn.bende dr gitmeye bşladım.yumurta takibi yapılıyor bakalım ne olacak.bende tahmini önümüzdeki hafta çalışmalara başlıycamsositososito

ins canim..kücük kücük parcalar geliyo dünden beri..sanirim temizleniyo icimkaydirigubbakcemile3 bende yarin gidicem dr ye yumurta takibi yaptircam..Rabbim bizede en kisa zamanda nasip eder ins

kıslarr ben adetim başladığından beri adaçayı içiyorum günde 1 bardak.birde son iki gündür incir kürü yaptım.bugünn akıntım olmaya başladı ama ovulasyon akıntı değil çok sıvı ve pembe gibi.dün dr gittim yumurtalarım küçük yani ovulasyon olmamışıtr.ne olduki acaba...

CADIARZU inşallah doğrusunu bulmuşsundur.netten bi araştır bakalım aldığına benziyormu.yanlış birşey içmeyesin sonraa..

arastirdim canim ama cevirme yaptigimda aslan pencesi diye cikiyor ama resmi pek benzemiyor sanki. ama i.saracoglu iki cesidi oldugunu söylemis. sanirim benim aldigim testere disli olan degilfisfisfis ayyy valla yoruldum artik arastirmaktan caylari demlemekten. bunu icicem artik napiyimzemuszemuszemuszemus

kıslarr ben adetim başladığından beri adaçayı içiyorum günde 1 bardak.birde son iki gündür incir kürü yaptım.bugünn akıntım olmaya başladı ama ovulasyon akıntı değil çok sıvı ve pembe gibi.dün dr gittim yumurtalarım küçük yani ovulasyon olmamışıtr.ne olduki acaba...
hic bilmiyorum ki canim, hic basima gelmedi böyle birsey. ama belki icin temizleniyordur. cünkü adacayi bunun icin de iyi geliyor diye duymustum..

arastirdim canim ama cevirme yaptigimda aslan pencesi diye cikiyor ama resmi pek benzemiyor sanki. ama i.saracoglu iki cesidi oldugunu söylemis. sanirim benim aldigim testere disli olan degilfisfisfis ayyy valla yoruldum artik arastirmaktan caylari demlemekten. bunu icicem artik napiyimzemuszemuszemuszemus
oku bunu canım...Satın alırken veya kendiniz toplarken kolayca ayırt edebilmeniz için, yapraklarının kenarlarına dikkat ediniz. Doğru olan Leontice leontopatalum’ dur. Her ikisinin de çiçekleri sarı renklidir. Ancak, benim bahsettiğim ve doğru olan arslanpençesinin yapraklarının kenarları düzgündür. Diğerinin (Alchimilla vulgaris) ise, yapraklarının kenarları ince testere dişlidir.
Dikkat et bakalım yaprakları nasılmış...a.s.

senin kullanman gerken yaprakları tırtıklı olan...

Back
X